کودکان

مشاوره کودک و روش های صحیح تربیت فرزند

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کودک و روش های صحیح تربیت فرزند با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

مشاوره کودک یکی از انواع مشاوره ها در علم روانشناسی است که بر روی کار کردن با کودکانی که به یک بیماری ذهنی دچار هستند تمرکز دارد مثلا یک حادثه ی دلخراش را تجربه کرده اند یا با مشکلاتی در خانواده مواجه هستند. مشاوره کودک اغلب با بسیاری از مشکلاتی که برای بزرگسالان رخ می دهند نیز سروکار دارد مانند اضطراب یا افسردگی ؛ اما این نوع درمان بر تجزیه و تفکیک این مشکلات تاکید دارد به گونه ای که کودک بتواند درک درستی از آن ها داشته باشد. به زبان ساده تر ، مشاوره کودک راهی برای ایجاد ارتباط با کودکان و رفع مشکلات روحی و روانی آنهاست.

مشاوران کودکان متخصصانی هستند که می توانند از عملکرد درونی کودک که حتی برای نزدیک ترین افراد به او نیز قابل مشاهده نمی باشد ، آگاه شوند. مسئله بسیار مهمی که وجود دارد این است که امکان دارد کودک نتواند به شما بگوید که به چه نوع کمکی نیاز دارد بنابراین نقش مشاوره کودک در ایجاد حس اطمینان به کودک نسبت به روش های درمان مشاوره بسیار حیاتی است.

نقش مشاوره کودک در تربیت فرزند

خانواده بیشترین تأثیر ممکن را در شکل گیری شخصیت کودک دارد. آگاهی والدین از شیوه های تربیتی و خصوصیات رشدی کودک در هر سن تأثیر بسیار زیادی در نوع برخورد و رفتار آن‌ها با فرزندشان دارد. بی‌شک تمام والدین خواهان بهترین شیوه تربیتی برای فرزندان خود هستند و تلاش می‌کنند تا امکانات لازم را برای رفاه فرزندان خود تأمین کنند.

اما گاهی والدین غافل از این هستند که روش های تربیتی آن ها در مورد فرزندانشان در بسیاری از مواقع اشتباه بوده و همین باعث ایجاد مشکلات رفتاری فراوان در کودکانشان می شود که در این مواقع مراجعه به یک روانشناس برای مشاوره تربیت کودک بهترین پیشنهاد می باشد.

در این رابطه ، روانشناسان کودک می‌توانند آگاهی و شناخت لازم و کافی را درزمینه مسائل تربیتی کودک ، شیوه های تربیتی ، برخورد مناسب با رفتارها و مشکلات کودکان و همچنین اطلاعات لازم را درباره نیازهای رشدی کودکان در سنین مختلف در اختیار والدین بگذارند تا والدین بتوانند بهترین و مناسب ترین برخورد را در برابر رفتارهای مشکل‌ آفرین فرزندانشان داشته باشند.

در چه مواردی باید از مشاوره کودک استفاده کرد

در چه مواردی باید از مشاوره کودک استفاده کرد
در چه مواردی باید از مشاوره کودک استفاده کرد

همه والدین در تربیت فرزندانشان ممکن است دچار مشکلاتی باشند و البته خیلی‌ها فکر می‌کنند که از مشاوره بی‌نیاز هستند و می‌توانند به تنهایی از پس این مسایل بر بیایند. گاهی  در دوران کودکی  مسایلی بوجود می‌آید که نیاز به مراقبت هایی تخصصی‌تر بوجود می آید ، در چنین شرایطی اگر والدین دیر متوجه مشکل شوند و سریع تر برای کمک گرفتن از متخصص اقدام نکنند ممکن است فرصت های طلایی را از دست داده و آن وقت است که از این تأخیر پشیمان خواهند شد. در اینجا دستور العملی ارائه داده می شود که والدین بدانندچه زمانی فرزندشان نیازمند مشاوره کودک می شود:

  • افسردگی طولانی کودک
  • گوشه گیری و بی‌علاقگی کودک به ارتباط اجتماعی
  • احساس عصبانیت و خشم زیاد و طولانی در کودک
  • احساس اضطراب و نگرانی مداوم کودک
  • احساس مسئولیت و گناه نسبت به دیگران
  • اضطراب جدایی از والدین
  • اختلال تمرکز و توجه درکودک
  • زندگی در رویای گذشته
  • تغییر در عادات روزانه مانند خوردن و خوابیدن
  • احساس ناتوانی والدین برای حل مشکلات

تجربیات مشاوره کودک در تربیت فرزند

از دیدگاه مشاوره کودک ، تربیت فرزند ، قلق‌هایی دارد که هر پدر و مادری باید آن‌ها را یاد بگیرند. تجربه‌ی روانشناسان و مشاوره کودک نشان داده است که برخی از این قلق‌ها با تجربه‌ی والدین در حین تربیت فرزند به دست می‌آید و برخی هم از طریق یادگیری.

پدر و مادرها معمولاً وقتی در تربیت فرزندشان با مشکل روبه‌رو می‌شوند، راه‌های زیادی را برای حل آن مشکل امتحان می‌کنند. تجربه‌ی مشاوره کودک نشان داده است وقتی که والدین خونسردی خود را حفظ می‌کنند مشکل پیش آمده را بهتر مدیریت می‌کنند اما به هنگام عصبانیت ، وضعیت نامناسبی به وجود می‌آید و همه‌چیز خراب‌تر می‌شود. چرا که بچه‌ها از والدین تقلید می‌کنند و کارهایی را که آنها انجام می‌دهند را یاد می‌گیرند و انجام می‌دهند: عصبانی می‌شوند ، کنترل خود را از دست می‌دهند و پرخاشگری می‌کنند.

تجربه‌ی والدین و مشاوره تربیت کودک نشان می‌دهد که کنترل خشم و ناراحتی و راهنمایی دوستانه و مهربانانه‌ی کودک ، بسیار سخت و چالش‌برانگیز است ؛ اما برای تربیت مناسب فرزندان ، امری ضروریست. مطالعات روانشناسی نشان می‌دهد والدینی که بتوانند در این شرایط خشم و ناراحتیشان را کنترل کنند ، نه تنها می‌توانند در تربیت فرزند موفق‌تر عمل‌کنند ، بلکه می‌توانند بر خود نیز مسلط‌تر شده و زندگی شادتری داشته باشند.

راهکارهای تربیت فرزند از دیدگاه مشاوره کودک

راهکارهای تربیت فرزند از دیدگاه مشاوره کودک
راهکارهای تربیت فرزند از دیدگاه مشاوره کودک

 تأثیر رفتار والدین بر تربیت فرزند

تجربه‌ و مشاهدات مشاوره کودک نشان می‌دهد که کودکان مقررات عاطفی را از والدین یاد می گیرند. ممکن است که بچه‌ها همیشه چیزی را که ما می‌گوییم انجام ندهند ، اما همیشه در نهایت کاری را که ما انجام می‌دهیم، انجام می‌دهند. اگر والدین در حال شوخی مشغول پرتاب کردن اشیا ، به هم کوفتن درب‌ها و یا فریاد زدن باشند ، پس فرزندان هم همان خواهند کرد. اگر بتوانیم آرام باشیم ، متوجه می‌شوند که در حین ناراحتی ، ضرورتی ندارد که واکنشی نشان دهند. یعنی آنها هم این را از ما یاد می‌گیرند و به هنگام ناراحتی آرامش خود را حفظ می‌کنند.

 تأثیر ایمنی عاطفی بر تربیت فرزند

مشاوره کودک به ما می آموزد که ایجاد ایمنی عاطفی برای فرزندان ، به آن ها اجازه می‌دهد تا بهبودی ، رشد و موفقیت داشته باشند. بچه‌ها هم مثل ما می‌خواهند احساس شادی و ارتباط داشته باشند. اما گاهی اوقات ترس و خشم آن ها را مغلوب می‌کند. آرامش ما مسیری را برای ارتباط دوستانه به آن ها می‌دهد. هنگامی که آن‌ها احساس بهتری داشته باشند ، بهتر هم عمل می‌کنند.

 تأثیر محیط آرام بر تربیت فرزند

مطالعات روانشناسی و تجربیات مشاوره کودک نشان می‌دهد هنگامی که والدین محیط آرامی را برای فرزندان خود فراهم می‌کنند ، آنها احساس امنیت کرده و احساسات خود را تجربه می‌کنند. با این کار بچه‌ها یاد می‌گیرند که احساسات فقط بخشی از انسان بودن هستند و لازم نیست از آنها بترسند یا با آن ها مقابله کنند.

  تأثیر درک متقابل بر تربیت فرزند

کارشناسان مشاوره کودک معتقدند وقتی به بچه ها احترام گذاشته می شود آنها احساس می‌کنند که توسط ما درک شده‌اند، دستورالعمل‌ها و راهنمایی­های ما را بهتر دنبال کنند. آنها یاد می‌گیرند همیشه چیزی را که می‌خواهند دریافت نمی‌کنند. اما در نهایت به چیزی بهتری از آن دست می‌یابند و از این طریق والدین خود را درک می‌کنند. حتی وقتی که به آنها نه می‌گویند. بدین ترتیب کودک راهنمایی­ های والدین را بیشتر می‌پذیرد و قوانین آن‌ها را بیشتر دنبال می‌کنند.

 تأثیر مشغله‌های کاری بر تربیت فرزند

 تأثیر مشغله‌های کاری بر تربیت فرزند
تأثیر مشغله‌های کاری بر تربیت فرزند

روانشناسان اصطلاحی دارند که می‌گوید کودکان فشارسنج حساس خلق و خو و تنش‌های والدین هستند. تجربه‌ی مشاوره کودک نشان می‌دهد اگر مسئله‌ای ذهن والدین را درگیر کرده‌ باشد ، ممکن است به صورت ناخودآگاه بر فرزند غلبه کرده و عملکرد آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که مشغله‌های فکری و کاریتان زیاد شده باشد. در این مواقع مشاهده کرده‌اید که رفتار فرزندتان هم نسبت به شما تغییر می‌کند.

 تأثیر نوع رفتار والدین بر تربیت فرزند

تجربه‌ی مشاوره کودک نشان داده است هنگامی که والدین رفتار متفاوتی با فرزندان دارند و به شکل متفاوتی پاسخ آن‌ها را می‌دهند ، فرزند هم چنین رفتاری با آن‌ها می‌کند. کارشناسان مشاوره کودک معتقدند همواره رفتار کودک به علاوه پاسخ والدین به آن رفتار ، مشخص کننده نتیجه یا پیامد نهایی رفتار کودک است.

هنگامی که والدین برآشفته می‌شوند و بدون تفکر واکنش نشان می‌دهند ، فقط اوضاع را بدتر می‌کنند. در مقابل وقتی والدین با آگاهی بیشتری به رفتار کودکان پاسخ می‌دهند و با آن‌ها ارتباط مثبت و سازنده برقرار می‌کنند ، اوضاع را بهتر کرده و عشق بیشتری را به وجود می‌آورند.

تجربه‌ی مشاوره کودک و روانشناسان نشان داده است که یادگیری کنترل احساسات یک فرایند مادام العمر است و باید در زندگی افراد جاری شود. داشتن یک رفتار مقطعی و گذرا نمی‌تواند تأثیر چندانی بر تربیت فرزند داشته باشد. می توانید از همین امروز شروع کنید. هنگامی که ناراحت می شوید ، صبر کنید تا به آرامش برسید. فقط نفس بکشید و خودتان را با شفقت و مهربانی نگه دارید. قبل از اینکه کاری بکنید اول باید آرام شوید.

بهترین روشهای تربیت کودک

زمانی که از تربیت کودک به بهترین روش صحبت به میان می آوریم در ذهن بیشتر افراد ، تربیت با تنبیه کودک تداعی می شود یعنی والدین به اشتباه کلمه تنبیه را به جای تربیت کودک استفاده می کنند پس به همین منظور لازم به نظر می رسد که در ابتدا معنی کلی و منظور از تربیت را بیان کنیم.

معنی لغوی تربیت، رشد دادن انسان ها به طور کامل است و منظور ما از تربیت ، استفاده از مجموعه ای از روش های مثبت برای تعلیم یا پرورش افراد به شیوهای مثبت و خلاقانه است در واقع با به کار بردن شیوه های مختلف تربیت به کودکان می آموزیم که چه رفتاری مثبت و چه رفتاری منفی است و یا به عبارتی به آن ها می آموزیم که چطور رفتار کنند تا مورد پسند جامعه و والدین قرار بگیرد .

درک شخصیت و خلق و خوی کودک یکی از اصلی ترین شیوه های تربیتی مناسب کودکان است که سبب شناسایی بهتراستعدادها و تمایلات کودکان نیز می شود. روش های متفاوتی برای تربیت کودک وجود دارد که والدین می توانند با آگاهی از آن ها کودکان خود را تربیت کنند و یک روش قطعی و صحیح برای تربیت کودکان وجود ندارد.

مرکز مشاوره خانواده رایکو، مشاوره دهنده ی تخصصی در زمینه مشاوره کودک و روش های صحیح تربیت فرزند ، پاسخگوی سوال های شما به صورت تلفنی از سراسر کشور می باشد.

انواع مختلف تربیت کودک

انواع مختلف تربیت کودک

تربیت فرزند بر اساس ۴ شیوه با توجه به تفاوت های فردی صورت می گیرد به بیان دیگر والدین باید بر اساس شخصیت کودک و سبک فرزند پروری خود از شیوه های تربیتی زیر استفاده کنند .

الف ) محبت کم ، محدودیت کم : در این نوع شیوه تربیتی والدین محبت کمی نسبت به فرزندان نشان می دهند و قانون و قاعده خاصی در بین آنان حکم فرما نیست به عبارتی از شیوه فرزند پروری آزادانه استفاده می کنند .

ب ) محبت کم ، محدودیت زیاد : در این نوع تربیت باز هم والدین محبت کمی به فرزندان نشان می دهند ولی محدودیت و قوانین زیاد و غیر قابل تغییری برای فرزندان خود وضع می کنند در واقع از سبک فرزند پروری دیکتاتورانه استفاده می کنند .

ج ) محبت زیاد ، محدودیت کم : در این نوع تربیت والدین محبت زیادی به فرزندان خود می ورزند و در ما بین آن ها قوانین خاصی برای انجام کارها وجود ندارد به این نوع از سبک فرزند پروری سهل انگارانه می گویند .

د ) محبت زیاد ، محدودیت زیاد : در این نوع تربیت والدین به یک اندازه از محبت و قوانین در کارها نسبت به فرزندان خود برخوردار هستند یعنی در موقع لزوم با مهربانی با فرزندان رفتار می کنند و در کارها از نظم و قاعده و قانون خاصی برخوردارند ، به عبارتی این والدین از سبک فرزند پروری دمکراتیک برای تربیت کودک خود استفاده می کنند

می توان بهترین نوع تربیت را سبک فرزند پروری دمکراتیک دانست چراکه در این نوع تربیت کودک هم از محبت مناسب و به موقع والدین برخوردار می شوند و هم در کارها باید از قواعد خاصی که مد نظر والدین است پیروی کنند و از همه مهم تر فردیت کودک به عنوان یک شخص دارای ارزش حفظ می شود.

نکات مهم برای تربیت صحیح فرزند

اگر از شیوه های تربیتی متفاوت برای کودکان استفاده می کنید ، رعایت این نکات برای تربیت کودکان بسیار مهم است:

احترام به شخصیت کودک

احترام به شخصیت کودک سبب می شود آن ها این احترام را ببینند و در مقابل به شما احترام بگذارند پس بهتر است همان گونه که دوست دارید با شما رفتار شود با کودکتان رفتار کنید.

در استفاده از روش های تربیتی صبور باشید

اگر از یک شیوه نتیجه نگرفتید مایوس نشوید و آن را ادامه دهید وهرگز قواعدتان را زیر پا نگذارید.

شیوه تربیتی متناسب با کودک خود را بیابید

قبل از تنبیه منظورخود را به کودکان بفهمانید زیرا گاهی اوقات والدین منظور خود را به درستی بیان نمی کنند و یا ازکودکشان توقع فراوان دارند.

به دنبال ریشه بعضی رفتارها در کودکانتان باشید

علت رفتار ناشایست کودکتان را بشناسید زیرا برخی کودکان اگر از واقعه یا حادثه ای متاثر شوند ، در واکنش به آن دست به رفتارهای نادرست و غیرقابل توجیه می زنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کودک و روش های صحیح تربیت فرزند با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

نوشته های مشابه

‫۳۴ نظرها

    1. با سلام و وقت بخیر، برخی محققان می‌گویند که مهارت‌های دستیابی به زبان دوم در سن ۶ یا ۷ سالگی یا قبل از آن به اوج خود می‌رسد اما تمایل به یادگیری یک زبان جدید در نوجوانی حتی بیشتر هم هست. با این وجود، هر چه سن بالاتر می‌رود تسلط در حد زبان مادری بر یک زبان دوم، سخت‌تر خواهد شد. طبق برخی از تحقیقات صورت گرفته هم، توانایی ذاتی یادگیری در ۳ تا ۴ سال اول زندگی باعث می‌شود یادگیری زبان دوم بسیار آسان باشد.

  1. سلام پسرم ۷ سالشه و بی نهایت دروغگوعه نمیدونم چرا اینجوری شده منو پدرش اصلا اهل دروغ نیستیم چطوری باهاش رفتار کنیم خوبه؟

    1. با سلام و وقت بخیر، در وهله اول باید به این فکر کنید که اصلا چرا کودک شما دروغ می‌گوید؟ گاه والدین ناخواسته و به دلیل سبک فرزندپروری نامناسب، دروغگویی را در فرزندشان ایجاد می‌کنند. می بایست علت دروغگویی کودک را ریشه یابی کنید؛ معمولا کودکان به دلایل متفاوتی مانند ترس از تنبیه، توقعات بیش از حد والدین و … دروغگویی را انتخاب می کنند. برای اشتباهات کوچک، کودک‌تان را به سختی تنبیه نکنید. یکی از راه‌های نحوه برخورد با کودکان دروغگو این است که متناسب با قدرت و توانایی کودک انتظارات خود را متعادل کنید تا آنها مجبور نشوند دروغ بگویند و فراموش نکنید هرگز با تحقیر به دروغ دامن نزنید.

    1. با سلام و درود، یک راهکار خوب جهت مسئول کردن کودکان برای نظافت، منظم بودن و … این است که پاداش یا امتیازی که قرار است به او بدهید را مشروط کنید به انجام کامل کاری که از او خواسته اید. اگر تنبلی، نامرتبی و شلختگی فرزندتان همراه با تغییرات رفتاری، افت تحصیلی و درگیری با همسالان بود و یا به طور کلی ضعف هایی در عملکردهایش دیدید، توصیه می کنیم به پزشک متخصص مراجعه کنید تا مطمئن شوید مشکل روحی و روانی خاصی ندارد. البته باید توجه داشته باشید این مورد درباره بچه هایی است که معلوم شده بیماری یا اختلالی ندارند.

    1. با سلام و وقت بخیر، اگر رفتارهای نامناسب کودکتان در طول زمان ثابت مانده است، هر زمان که متوجه رفتار یا سخن بی ادبانه ای از فرزندتان شدید بهترین کار این است که سریع با او برخورد کنید و به او بفهمانید که کاملا کار اشتباهی کرده است. در این زمان بهتر است با او ارتباط چشمی داشته باشید تا متوجه شود از کار او عصبانی هستید. در این مواقع به هیچ عنوان نباید کار فرزندتان را توجیه کنید یا مثلا در مقابل همسرتان از او طرفداری کنید اما توجه کنید که باید آرامشتان را حفظ کنید و سنجیده با او برخورد کنید. رفتاری که شما در این زمان با بی ادبی فرزند دارید بسیار حائز اهمیت است. اگر به کودکتان بیاموزید که رفتار های خوب پاداش دارند و در ازای رفتارهای بد تنبیه می شوند، باعث می شود تا بیش تر مراقب کارهای خود باشند و از این طریق رفتارهای بد او کاهش می یابد.

  2. سلام من یه ماهه زایمان کردم انگار افسردگی بعد از زایمان گرفتم دل و دماغم ندارم به خودم و خونه زندگیم برسم از بچمم خوشم نمیاد حتی خیلی خسته ام از خودمو این شرایط

    1. با سلام و درود، افسردگی بعد از زایمان یک امر جدی است و فرد مبتلا باید در اولین فرصت به یک مشاور مراجعه کند و برای درمان اقدامات لازم را انجام دهد، بر اساس علائم و شدن بیماری، روش های درمانی متفاوتی وجود دارد که بهترین روش توسط متخصصیت تعیین می شود. برخی روش ها درمان دارویی هستند و برخی دیگر صرفا مشاوره می باشند. لازم به ذکر است در سال های اخیر نتیجه درمان شناختی رفتاری و درمان بین فردی اثبات شده است، همچنین برای آموزش های تخصصی در این باره می بایست به مراکز مشاور مربوطه مراجعه نمایید.

    1. با سلام و احترام، گوشه گیری و انزوا طلبی می تواند علل مختلفی مانند: داشتن زمینه عصبی، اضطراب، تجربه حوادث ناگوار و … داشته باشد که می تواند اختلالاتی مانند افسردگی و دیگر بیماری ها را در پی داشته باشد. روان درمانی شناختی یکی از مهم ترین روش های موثر برای درمان اختلالات اضطرابی از جمله انزوا طلبی می باشد؛ در این روش مشاور مواردی را به شما می آموزند تا بتوانید راحت تر و سریع تر به درمان برسید. این موارد عبارتند از: آموختن اینکه ترس های شما حقیقی نیستند، چگونه رفتارهای ناخواسته را از طریق راه هایی مانند حساسیت زدایی منظم کاهش دهید، نحوه کنار آمدن با علائم به چه صورت است و …
      در مواردی نیز برای درمان پنیک و انزوا طلبی، داروهای ضد افسردگی نیز استفاده می شوند که پزشک مربوطه با توجه به نحوه تاثیر آنها، بهترین دارو را معرفی میکنند.

    1. با سلام و احترام، نوع خفیف این بیماری معمولا با روش درمانی شناختی رفتاری قابل بررسی و درمان می باشد اما در انواع شدید تر این بیماری، در کنار درمان شناختی رفتاری، نیاز به دارو درمانی نیز می باشد با توجه به گسترده بودن این بیماری و نیاز به متخصص برای رفع آن، پیشنهاد ما مراجعه به مشاور متخصص در این حوزه می باشد.

  3. سلام منو همسرم ۱۵ ساله داریم باهم زندگی میکنیم ولی به دلایلی دیگه نمیخایم به این زندگی ادامه بدیم خواستم بپرسم لازمه به مشاوره طلاق مراجعه کنیم

    1. با سلام و احترام، با توجه به اینکه در مشاوره طلاق تمامی شرایط برای ادامه یا توقف زندگی مشترک بررسی می شود و در صورتی که راهی جز طلاق باقی نمانده باشد مشاور در رابطه با طلاق و نحوه تسهیل انجام شدن آن، مشاور زوجین را راهنمایی می کند و به زوج ها کمک میکنند تا بهترین تصمیم را بگیرند اما در حال حاضر مشاوره قبل از طلاق طبق قانون حمایت از خانواده اجباری شده و می بایست طبق رویه دادگاه های خانواده قبل از اقدام به طلاق گرفتن، به مشاور مربوطه مراجعه نمایید.

    1. باسلام، افسردگی یک بیماری خود درمان نبوده و حتما باید برای درمان آن به روانشناس و روان پزشک مراجعه کرد. در بیشتر موارد هنگام مواجهه با این بیماری پیشنهاد اول جلسات مشاوره است. این جلسات می توانند در درمان بیماری بسیار تاثیرگذار بوده و با یافتن ریشه ی ابتلا به درمان بپردازند.
      خانواده و محیط زندگی کودک از عوامل بسیار تاثیر گذار در ابتلا و همچنین درمان این بیماری می باشند. بهترین درمان در ابتدا مشاوره می باشد. در صورت رفع نشدن مشکل، آغاز مصرف دارو می تواند درمانی قطعی به شمار آید.

  4. سلام خسته نباشید. من یه سوال داشتم از خدمتتون . از چه سنی میتونم به فرزندم یک زبان دیگه ای رو آموزش بدم. در این زمینه هم شما مشاوره میدید؟

    1. با سلام و احترام، مطابق با تحقیقات صورت گرفته، مهارت های دستیابی به زبان دوم در سن ۶ یا ۷ سالگی و یا حتی قبل تر از آن به اوج خود می رسد اما تمایل به یادگیری یک زبان جدید در سنین نوجوانی حتی بیشتر هم می شود، با این وجود باید توجه داشته باشید که هر چه سن بالاتر می رود، تسلط به یک زبان دیگر در حد زبان مادری، دشوار تر می شود.

    1. با سلام و درود، ابتدا لازمه برای شب اداری در کودکان این موارد بررسی شود: آیا سابقه خانوادگی شب ادراری وجود دارد؟ آیا شرایط خاص یا غذاها و نوشیدنی ها دفعات شب ادراری را بیشتر می‌کنند؟ آیا کودک شما نزدیک به زمان خواب مایعات می‌نوشد؟ برای درمان میتوانید: محدودیت مصرف مایعات قبل از خواب، ساعت هشداری بگذارید تا در شب و قبل از اینکه کودک جایش را خیس کند، او را بیدار کند. این «آموزش شرطی سازی» است که اگر به طور مداوم و پیوسته به مدت سه تا چهار ماه استفاده شود، حداقل ۷۵ درصد از مواقع مؤثر خواهد بود. این شیوه ها ارزان قیمت و به راحتی در دسترس بوده و باید قبل از استفاده از هرگونه دارو امتحان شوند. می توانید تحت نظر پزشک داروهای تجویزی را امتحان کنید که بدن را مجبور به ایجاد ادرار کمتر در شب می کنند. به طور معمول از این روش استفاده نمی‌شود.

    1. با سلام و درود، می توانید با بالا بردن فرزند پسرتان و تمجید، به ایشان یک شخصیت جدید و قوی ببخشید تا از این طریق کوچک بودن او را دلیل برخی از رفتارهایش قلمداد کنید. هر لحظه کوچکترین رفتار سازگارانه از دو فرزند خود مشاهده کردید، آن ها را تشویق نمایید یا با خریدن هدیه به رفتارهای خوب فرزند بزرگتر توجه کنید. پسرتان را به طور انفرادی و ویژه مورد توجه خود قرار دهید تا شما را به عنوان یک حامی در برابر خواهر کوچکتر خود بداند، باید امکانات تفریحی را بیرون از فضای خانه برای پسرتان مهیا کرده تا رمان زیادی را در مجاورت خواهر خود نباشد و در نهایت سعی کنید کمتر در کشمکش های این دو دخالت نموده تا فرزند پسر، خود به تنهایی مشکل را حل کند.

  5. من یه پسر ۱۲ ساله دارم اصلا بیرون نمیره با دوستاش بازی کنه ما هم تو خونه حرف بد نمیزنیم هیچوقت
    ولی الان یک هفته ای هست که پسرم خیلی فحش میده انگار از این رفتار و حرفا خوشش میاد دعواشم میکنیم اصلا تاثیر نداره. چطور میتونم جلوی این حرفارو بگیرم؟

    1. با سلام و درود، هنگام مواجهه با بددهنی نوجوان فقط روترش کنید و در موقعیت های عاطفی، با سخنی نرم، او را از این عمل بازدارید، در این هنگام با او درگیر نشوید و در صورت تداوم بی ادبی برای او عواقبی را در نظر بگیرید.

    1. با سلام و وقت بخیر، یکی از اقداماتی که والدین باید برای دوری از ایجاد اعتیاد فرزندانشان نسبت به مشاهده فیلم های پورن انجام دهند، محافظت است؛ یعنی والدین باید عادات سالم رسانه ای خانواده را با صحبت های صمیمانه ایجاد و تقویت نمایند، بر خلاف اغلب پدر و مادرها، استفاده از کمک های مشاوران آموزش دیده و دارای صلاحیت حرفه ای تا حد بسیار زیادی کمک کننده خواهد بود و در نهایت آموزش یکی از پر کاربرد ترین راه های برای جلوگیری از ایجاد اعتیاد خواهد بود، والدین باید به فرزندان بیاموزند که کاربران در پورنوگرافی صرفا به یکدیگر به عنوان ابزار و اشیا برای رفع نیاز های خود نگاه میکنند.

    1. با سلام و درود، برای برخورد مناسب لازمه شما به نکاتی مانند: ابراز احساسات به صورت صادقانه، تقویت رفتارهای مثبت کودک بیش فعال، شنونده خوبی باشید، مرزهای مشخص بین خودتان و فرزندتان قرار دهید و در امور شخصی اش دخالت نکنید، فرزند شما با داد و فریاد چیزی را از شما می خواهد با توجه کردن به داد و فریادهایش او را بیشتر به این کار تشویق می کنید. در این مواقع به او بگویید نه! یعنی نه، دائما از او انتقاد نکنید، مسئولیت پذیری را آموزش دهید، کارهای ساده را به او محول کنید.

  6. سلام. من یه پسر ۱۰ ساله دارم که اصلا مثل بچه های دیگه نیست بیش از حد آرومه و حتی نمیتونه با بچه های دیگه ارتباط بگیره، روابط اجتماعیش به شدت ضعیفه. میشه بگید چیکار کنم؟

    1. با سلام و درود، بهترین برخوردها در برابر کودکانی که منزوی هستند شامل: پرهیز از سرزنش کردن، نسبت به علایق فرزندتان اشتیاق نشان دهید؛ حتی اگر کاملا موافق نباشید، به او بگویید که از ناامیدی‌ها، نارضایتی‌ها و سرخوردگی هایش اطلاع دارید، به اشتباهات خود اعتراف کنید، هر شب قبل از زمان خواب کودک، ده دقیقه زمان صرف کنید و درباره‌ی نگرانی‌ها و مسائل روز گذشته حرف بزنید.

  7. سلام، من پسرم ۵ سالشه بشدت پرخاشگری میکنه و دائما با خواهر کوچکترش دعوا میکنه، نمیتونم خیلی از مواقع کنترلش کنم، باید باهاش چطوری رفتار کنم واقعا نگرانشم لطفا راهنمایی کنید.

    1. با سلام و درود، در برخورد با پرخاشگری کودکان قبل از نشان دادن هر عکس العملی، در ابتدا می بایست دلیل اصلی این رفتار کودک را ریشه یابی کنید، پس از مشخص شدن دلیل اصلی و منطقی، باید نسبت به حل مشکل اقدام نمایید، یکی از روش هایی که معمولا تاثیر بسزایی در تغییر رفتار های تند کودک دارد این است که در مواقعی که کودک آرام است، سعی کنید آگاهی های لازم را به او بدهید و از نتایجی که در پی پرخاشگری ممکن است ایجاد شود، او را مطلع کنید، چرا که این مورد باعث می شود فرزند شما، رفتارهای مناسب تر را جایگزین رفتارهای تند ود کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره