روانشناسی

مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی و آنلاین

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی و آنلاین با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

تقریبا اغلب مردم اطلاعات کاملی درباره روانشناسی و مشاوره روانشناسی ندارند، شاید این مسئله برای اکثر افرادی که در رشته روانشناسی تحصیل کرده اند آشنا باشد که وقتی فردی با آن ها برخورد می کند و متوجه رشته تحصیلی آن ها می شود اولین واکنش این شخص این است که “شما روانشناسی خوانده ای بگو من چه جور آدمی هستم!؟” ولی آیا واقعا به همین سادگی است؟ یعنی یک روانشناس فقط با دیدن ظاهر افراد می تواند درباره خصوصیات و ویژگی های او اظهار نظر کند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر، گر چه روانشناسی به معنای پژوهش و مطالعه رفتار انسان ها می باشد ولی بدون گذراندن جلسات مشاوره و انجام تست های روانشناسی نمی توان به کسی مشاوره داد. مشاره روانشناسی شاخه های گوناگونی دارد که در این نوشتار سعی کرده ایم درباره اهمیت مشاوره روانشناسی و انواع شاخه های روانشناسی اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم. لازم به ذکر است که مرکز مشاوره خانواده تلفنی رایکو با مشاوران با تجربه خود در تمامی زمینه های مشاوره اعتیاد، مشاوره طلاق، مشاوره ازدواج، مشاوره شغلی، مشاوره تحصیلی و … مشاور تخصصی انجام می دهد. 

انواع نحوه ارائه مشاوره روانشناسی

 

انواع نحوه ارائه مشاوره روانشناسی
انواع نحوه ارائه مشاوره روانشناسی

نحوه انجام مشاوره به دو صورت حضوری و غیرحضوری می باشد. در این بخش سعی کرده ایم درباره نحوه انجام مشاوره هر یک به طور مختصر توضیحاتی را ارائه دهیم.

از مهم ترین اهداف مشاور روانشناسی حل مسئله می باشد.

مشاوره روانشناسی تلفنی

 مشاوره به صورت تلفنی امروزه در میان مردم رواج بسیاری پیدا کرده است زیرا افراد می توانند با صرف هزینه کمتری برای رفع مشکل خود از مشاوران و روانشناسان با تجربه به صورت تلفنی راهنمایی بگیرند، گرچه این نوع از مشاوره دیر زمانی نیست که به وجود آمده است اما به دلیل استقبال هم مردم و هم خود روانشناسان روز به روز در حال گسترش و پیشرفت می باشد. نکته ی حائز اهمیت در مشاوره به صورت تلفنی این است که تمامی مشاوران می بایست با تجربه و اطلاعات کافی باشند تا در صورت تماس یک فرد سالم که نیاز به مشاوره وراهنمایی دارد و یا یک فرد بیمار که دچار نوعی از اختلال روانی است، به راحتی پاسخ وی را بدهند و او را راهنمایی نمایند. در هر دوصورت تیم تخصصی مرکز مشاوره تلفنی رایکو در تمامی زمینه های روانشناسی به صورت تلفنی مشاوره تخصصی ارائه می دهد. 

مزایای مشاوره روانشناسی تلفنی: معمولا پس از انجام مشاوره به صورت تلفنی میزان اضطراب، تنش و بار روانی بیماران کاهش می یابد. یکی دیگر از مزایای مشاوره به صورت تلفنی این است که افراد در بین ساعات ۸ صبح تا ۱۲ شب بدون معطلی و با پرداخت هزینه مناسب می توانند به یک مشاور مجرب و متخصص دسترسی داشته باشند. از مزایای دیگر مشاوره تلفنی این است که افراد می توانند از تمامی نقاط کشور برای حل مشکل خود با مرکز مشاوره تلفنی رایکو تماس بگیریند.
مشاوره روانشناسی حضوری
 قبل از مراجعه به مشاور می بایست مرکز مشاوره معتبری را انتخاب کنید و به این نکته توجه داشته باشید، فردی که به عنوان مشاور انتخاب می کنید حتما در همان زمینه و شاخه ی مد نظر شما تحصیل کرده باشد برای مثال اگر قصد دارید برای رفتارهای پرخاشگرانه فرزندتان نزد مشاور بروید بایستی مشاوری که به آن مراجعه می نمایید متخصص در حیطه روانشناسی کودک باشد. 
مزایای مشاوره روانشناسی حضوری: از مزایای مراجعه به مشاور و روانشناس حضوری این است که شما می توانید فردی که به عنوان مشاور انتخاب کرده اید را ببینید و به طور مستقیم و رو در رو از او کمک و راهنمایی بخواهید علاوه بر این ممکن است در مشاوره تلفنی فرد نتواند به راحتی برخی از مشکلات خود را بیان کند ولی در مشاوره حضوری با ارتباط برقرار کردن با مشاور و به وجود آمدن حس دلگرمی و صمیمیت به راحتی می توان تمامی مشکلات را بازگو کرد. 

یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟

 

یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟
یک روانشناس خوب چه ویژگی هایی دارد؟

سوالی که برای اغلب کسانی که به دنبال یک روانشناس و مشاور خوب هستند پیش می آید این است که یک روانشناس خوب باید دارای چه ویژگی هایی باشد. روانشناس می بایست دارای علم و اطلاعات کافی در رشته و تخصص خود باشد، برخی از روانشناسان بی تجربه گمان می کنند که تنها با ابراز همدردی و همدلی با مراجعه کننده خود می توانند به آن کمک کنند ولی یک مشاور و روانشناس خوب علاوه بر داشتن حس همدلی می بایست اطلاعات کافی در زمینه تمامی بیماری های روانی و انواع تیپ های شخصیتی داشته باشد تا متناسب با مشکل مراجعه کننده از آن ها جهت درمان استفاده نماید.


معرفی انواع شاخه های مشاوره روانشناسی

روانشناسی و مشاوره شاخه های گسترده ای دارد از جمله آن ها می توان به مشاوره طلاق، مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره کودک، مشاوره اعتیاد و … اشاره کرد. در این قسمت از مقاله برخی از شاخه های مشاوره روانشناسی را بیان می نماییم.

  • مشاوره ازدواج : شناسایی و بررسی ویژگی های شخصیتی و رفتاری آقا و خانم، انجام انواع تست های روانشناسی، کمک و راهنمایی جهت انجام انتخاب عاقلانه و صحیح
  • مشاوره اعتیاد، ارائه راهکارهایی جهت ترک فرد معتاد، انجام مشاوره هایی برای خانواده های آن ها، آموزش نحوه مقابله با وسوسه های دوران ترک
  • مشاوره کودک : آموزش انواع سبک های فرزندپروری، درمان اختلال های روانی کودکان، آموزش انوع راهکارهای برخورد با کودک لجباز، پرخاشگر، ارائه راهکار جهت درمان شب ادراری و خوابگردی کودک و …
  • مشاوره تحصیلی : شناسایی استعداد ها و علایق دانش آموز، ارائه آگاهی نسبت به انواع رشته ها جهت انتخاب رشته، بررسی علت و دلایل افت تحصیلی دانش آموزان، انجام برنامه ریزی های تحصیلی
  • مشاوره زناشویی : بهبود روابط زناشویی، آموزش الگوهای صحیح رفتاری، تاثیر مشاوره جنسی بر روابط زناشویی، بررسی علت اختلافات زناشویی و ایجاد راهکار برای رفع آن

برخی از اختلالات روانی که با مراجعه به روانشناس بررسی و درمان می شود:

علاوه بر مواردی که در بالا به آن ها اشاره کردیم اختلال های روانی بسیاری وجود دارد که با مراجعه به روانشناس بررسی و درمان می شود برخی از این اختلال های روانی شامل: نشانه های افسردگی و درمان آن، اسکیزوفرنی، دوقطبی، پارانوئید، بررسی اختلال شخصیت خودشیفتگی و راه درمان آن، اختلال های اضطرابی، اختلال جنسی، اختلال وسواس فکری عملی، اختلال شخصیت مرزی، اختلالات خوردن و … اشاره کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی و آنلاین با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۲۶ نظرها

  1. سلام خسته نباشید من در حالت عادی مشکلی با امضا کردن ندارم ولی بعضی وقتها که امضا خاصی میکنم مثل سند یا ضمانت یا خریدو فروش و مخصوصا چک استرس شدید میگیرم و نمیتونم امضا کنم و اگر هم بکنم امضا خراب میشه چکار باید بکنم در ضمن من کارمند هستم و فوق لیسانس مکانیک دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

    1. با سلام و وقت بخیر، فقر آهن یا کم خونی، نشانه ها و علائم متفاوتی دارد؛ احساس خستگی یکی از شایع‌ترین علائم فقر آهن است که بیش از نیمی از افراد مبتلا به کم خونی آن را تجربه می‌کنند. پوست رنگ پریده و رنگ پریدگی قسمت داخلی پلک‌های پایین از دیگر نشانه های کم خونی و فقر آهن است. تنگی نفس یکی دیگر از علائم بارز این بیماری است. سردرد و سرگیجه و … می تواند از نشانه های فقر آهن باشد ولی مورد ذکر شده، معمولا در افراد دچار کم خونی مشاهده نشده است؛ برای تشخیص دقیق تر می بایست نسبت به انجام آزمایش های تخصصی اقدام نمایید.

  2. سلام من تو این مدت اینقدر فشار کاری داشتم موهام شروع کرده به ریختن همه میگن از استرسه واقعا استرس میتونه دلیلش باشه؟

    1. با سلام و وقت بخیر، بله، یکی از عوارض و علائم بارز استرس و فشار عصبی، ریزش مو و دچار شدن به مشکلات پوستی است که در مرور زمان متوجه آنها خواهید شد. برای مثال برخی افراد متوجه سبکی از ریزش مو تحت عنوان ریزش موی سکه‌ای می‌شوند. در این حالت در کف سر چیزی اندازه یک سکه خالی می‌شود. ریزش مو تحت استرس تنها به موی سر محدود نمی‌شود بلکه در نواحی ابرو و مژه‌ها نیز ممکن است اتفاق بیافتد.

    1. با سلام و درود، داروهای متعددی برای درمان استرس و اضطراب وجود دارند اما داروی مناسب برای شما می بایست پس از معاینه کامل و بررسی شرایط فیزیولوژیکی تان تجویز شود. یکی از انواع قرص‌های ضداسترس بنزودیازپین‌ها هستند. بنزودیازپین‌ها داروهای آرام‌بخش هستند و به آرام شدن ذهن و کاهش گرفتگی عضلانی کمک می‌کنند. یکی دیگر از انواع قرص‌های ضدافسردگی بوسپیرون است. بوسپیرون برای درمان کوتاه‌مدت و بلندمدت اضطراب قابل‌استفاده است. یکی دیگر از قرص‌های ضد استرس داروهای SSRI هستند. داروهای SSRI با مهار بازجذب سروتونین در گیرنده‌های عصبی، حس شادی و کاهش استرس را به دنبال دارند؛ اما باید توجه کنید تمامی قرص ها دارای عوارض می باشند که در وهله اول پیشنهاد ما استفاده از راه های دیگر برای کاهش استرس می باشد.

    1. با سلام و درود، دروغگویی در کودکان دلایل متفاوتی می تواند داشته باشد که می بایست دلیل دقیق آن را شناسایی کنید؛ وقتی متوجه دروغگویی در فرزندتان شدید، واکنش هیجانی نشان ندهید، نصیحت کردن و شرمسار کردن صرفا می تواند باعث تکرار رفتار کودک شود، انتظارات خود را مطابق با سن و توانایی های کودکتان تعیین کنید. شناخت کافی از مراحل رشدی کودک می تواند به شما کمک کند درک واقع بینانه ای از توانمندی کودک داشته باشید. هر زمان متوجه دروغ شدید، دروغگویی او را علنی نکنیدچرا که این کار حد و مرز بین شما را پایمال می کند و در نهایت متناسب با سن کودک به او توجه کنید تا مجبور نباشد برای اثبات خودش از روش دروغگویی استفاده کند.

    1. با سلام و وقت بخیر، اختلال خودزشت انگاری، اختلالی است که در آن، درگیر نقص های بدن خود می شوید که دلیل این اختلال فعلا مشخص نشده است؛ یک سری از عوامل موجب تشدید این اختلال می شوند مانند: ضعف عزت نفس، تجربه تروما، فشار اجتماعی و …. یکی از راه های درمان اختلال خودزشت انگاری، روان درمانی می باشد. این روش روی اصطلاح طرز فکر بیمار تمرکز می کند که با ۲ روش میتوان نگرش فرد درباره بدنش را اصلاح کرد. یکی با شناخت درمانی و یکی هم رفتار درمانی. همچنین برخی از داروهای ضد افسردگی نتایج مثبتی در درمان این اختلال دارند. حمایت های عاطفی خانواده شما هم می تواند تاثیر بسزایی در درمان این بیماری موثر باشد.

  3. من یه پسر ۱۴ ساله دارم فهمیدم دیروز با دوستاش سیگار کشیده واقعا حالم بده ولی به روش نیاوردم بنظر شما چیکار کنم؟ ببرمش روانشناس باهاش صحبت کنه؟ به پدرشم هنوز نگفتم

    1. با سلام،برای برخورد با نوجوانتان در این شرایط میتوانید به نکاتی مانند: از درگیری لفظی و تنبیه لفظی به شدت بپرهیزید، امر و نهی شما به طور مستقیم بی فایده است. متوجه کردنش در مورد اشتباهاتش قلق خاصی دارد، ببینید نوجوان تان با چه کسی رابطه ی صمیمی تری دارد (از اعضای خانواده، فامیل، اعضای هیئت محل، مشاور مدرسه و…). از فرد مورد نظر نیز برای صحبت با نوجوان تان کمک بگیرید، با لحن و گفتار نرم با نوجوان تان صحبت کنید(حتی هنگامی که ناسازگاری می کند)، جملات خود را با کلماتی که بار مثبت دارند (مثل عزیزم و..) آغاز کنید.
      ازاو برای کارها و تصمیمات خودتان نظرخواهی کنید. با این کار اعتماد او را جلب کنید تا او نیز به حرف های شما گوش دهد، هنگامی که اشتباهی کرده به جای این که او را سرزنش کنید، سرش داد بزنید یا برای مثال به او بگویید: از دست تو خسته شدم و درگیری لفظی ایجاد کنید، ابتدا به او بگویید که “عزیزم ما شما را دوست داریم و نگران سلامتی شما هستیم” و بعد تلاش کنید که موضوع را با خودش در میان بگذارید و نظر خودش را در مورد مضرات دخانیات برای جسم و روان بپرسید. از خودش هم بخواهید در این مورد فکر کند.
      اگر هم در توجه دادن او به خطایش موفق نشدید، اصرار نورزید و دنبال راه دیگری مثل همان کمک گرفتن از یک فرد دیگر مورد اعتمادش باشید.
      سعی کنید با موافقت او جلسه ی هفتگی بگذارید. در جلسه خواسته ها و انتظارات خود را از نوجوان تان بنویسید، از نوجوان تان نیز بخواهید خواسته های خودش را از شما بنویسد. طبق نوشته های شما و فرزندتان در مورد تفریح رفتن با خانواده یا دوستان، رفت و آمد با دوستان، ساعت برگشت به خانه و بقیه موارد به یک توافق برسید و آنها را به صورت قوانینی که همه ملزم به رعایت آن هستند، بنویسید.اگر بیش از اندازه ناسازگار است و با رعایت این موارد نتوانستید با او رابطه برقرار کنید. حتما به مشاور یا روان شناس مورد اعتماد مراجعه کنید تا با توضیح جزئیات بیشتر شما، کارشناس راهنمایی تان کند.

  4. من دخترم ۲۲ سالمه نیاز دارم ب مشاوری که بتونه کمکم کنه شبا همش حواب بد میبینم از همه چی میترسم دیگه دوست ندارم بخوابم اصلا☹

    1. با سلام و درود، چنانچه همسر شما شکاک می باشند، سعی کنید صبور باشید و وقتی همسرتان از چیزی گله میکنند، شنونده حرف هایش باشید. وقتی همسرتان برای چندمین بار چیزی را از شما می پرسد مانند اینکه (با چه کسی بیرون بوده اید؟)، تلاش کنید به جای گرفتن حالت تدافعی، با آرامش صحبت کنید و برخورد خونسرد داشته باشید. ضمنا پذیرش اینکه هر روز مجبور باشید با شک های همسرتان کنار بیایید کار آسانی نیست اما اجازه ندهید که این بد گمانی ها روزتان را خراب کنند یا حال و حوصله شما را به هم بریزند.

  5. سلام من ۱۹ سالمه و دارم میرم دانشگاه ولی اصلا اعتماد به نفس ندارم نمیتونم تو جمع حرف بزنم و خجالت میکشم برای اینکه اعتماد به نفسمو ببرم بالا چه پیشنهادی میدین.

    1. با سلام و احترام، اولین اقدام برای افزایش اعتماد به نفس این است که بتوانید خود را باور داشته باشید و منحصر به فرد بودن خود را بپذیرید. در دانشگاه، زندگی شخصی، محل کار و … تلاش کنید بهترین حالت خودتان باشید چرا که داشتن شجاعت و جسارت برای ریسک کردن، می تواند به راحتی حس اعتماد به نفس شما را افزایش دهد. یکی دیگر از مهم ترین اقدامات، داشتن پشتکار و تلاش برای رسیدن به خواسته هایتان می باشد، در نهایت می بایست با تمامی ترس های خود، مانند ترس از صحبت در جمع، کنفرانس دادن و … بجنگید تا بتوانید بر آنها غلبه کنید.

    1. با سلام و درود، بهترین رفتارهایی که در برابر همسران شکاک باید داشته باشید این موارد است: شما عامل بدگمانی‌های همسرتان نباشید، حرف‌های همسرتان را بشنوید، در برابر او حالت تدافعی به خود نگیرید، مراقب رفتار و کردارتان باشید، روحیه خود را نبازید، سعی کنید بیشتر در دسترس باشید و در نهایت از مشاور متخصص حتما کمک بگیرید.

    1. با سلام و احترام، بهترین راهی که می تواند والدین را هنگام از دست دادن فرزند آرام کند، گذراندن مرحل سوگ به شکل طبیعی است. شما به عنوان اطرافیان ایشان، برای دلداری دادن، نباید از آنها بخواهید که درد و رنج خود را فراموش کنند. به آنها اجازه دهید با گریه و یا تنهایی کوتاه مدت خود را تخلیه روانی کنند، به دلیل ابتلا والدین به افسردگی، شما باید در کنارشان حضور داشته باشید و یاری رسانی کنید، بگذارید هر چقدر که می خواهند گریه کنند و به صحبت هایشان در مورد فرزندانشان گوش کنید و با آنها نهایت همدلی را داشته باشید.

  6. سلام خسته نباشید من یه سوالی دارم. تازگیا یه مقدار که کار و درسام زیاد میشه خیلی استرس میگیرم هول میکنم نمیتونم اولویت بندی کنم کارامو. شما در این زمینه هم راهنمایی میکنید؟؟

    1. با سلام و وقت بخیر، برای درمان استرس و توانایی کنترل آن، یک سری راهکارهای کلی و عمومی وجود دارد که در مرحله اول می توانید آنها را امتحان کنید، سعی کنید از محیط و موقعیت هایی (افزایش کارهایی که باید انجام دهید) که این حس را تجربه میکنید دوری کنید و سپس برای حداقل ۱۵ الی ۳۰ دقیقه ورزش کنید؛ از آنجایی که همه افراد در جامعه با مسئولیت هایی روبرو می شوند، می بایست برای به اتمام رساندن وظایف خود، یک برنامه ریزی معقول داشته باشید و از انجام کارهای بیهوده و اضافی به طور کامل بپرهیزید و به عنوان آخرین اقدام، نیاز است که مهارت مدیریت زمان را در خود تقویت نمایید تا در طول روز موفق به انجام تمامی وظایف و مسئولیت های خود شوید.

  7. سلام، من ۳۵ سالمه و متاهلم مدتیه که فقط احساس خواب آلودگی دارم تو هر حالتی دوست دارم بخوابم نمیدونم واقعا چه مشکلی برام پیش اومده از کار و زندگیم موندم لطفا کمکم کنید.

    1. با سلام و احترام، علل اصلی خواب آلودگی می تواند شامل مواردی چون: افسردگی، مشکلات تیروئید، کم خونی، فشار خون پایین و … باشد، اما به طور کلی جهت رهایی از این مشکل، به عنوان اولین اقدام، می بایست مصرف کافئین را به حداقل برسانید به طوری که ۴ تا ۶ ساعت قبل از رفتن به رختخواب، به هیچ عنوان کافئین مصرف نکنید، همچنین برخی داروهایی که برای برخی از مشکلات مانند آسم یا افسردگی مصرف می شوند، ممکن است در شما احساس خواب آلودگی را ایجاد کنند که می بایست این مورد را با پزشک خود در میان بگذارید؛ لازم به ذکر است، مطالعات صورت گرفته، نشان می دهد استفاده از آب سرد نیز برای شستن صورت، پاسخ آنی به مشکل خواب آلودگی می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره