اعتیاد و مواد مخدر

درباره ماده مخدر هروئین چه می دانید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ماده مخدر هروئین با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

هروئین نسبت به سایر مواد مخدر دیگر شدیدا باعث اعتیاد فرد می شود که امروزه توسط برخی از مردم مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع در تمامی کشورهای دنیا خرید و فرش ماده مخدر هروئین غیرقانونی می باشد. در ابتدا هروئین توسط یک دانشمند انگلیسی در سال ۱۸۷۴ ساخته شد و پس از آن دانشمندان آلمانی با مطالعه و تحقیقات خود در سال ۱۸۹۰ آن را به عنوان دارو معرفی نمودند ولی در فاصله زمانی بسیار کم متوجه خاصیت اعتیاد زایی آن شدند. نام هروئین از کلمه ی هیرو اتخاذ شده است که به معنای قهرمان بوده که اغلب به دو رنگ قهوه ای و سفید مایل به خاکستری ساخته می شود. طریقه استفاده از آن به شکل های گوناگونی از جمله دودکردن ، تزریق کردن و استنشاق است. یکی از دلایلی که ممکن است فرد به مصرف این ماده ی مخدر روی آورد رهایی از دردهای عاطفی و جسمی می باشد. در ادامه ی مطلب توضیحات بیشتری در خصوص این ماده مخدر در اختیارتان قرار می دهیم.


آشنایی با ماده مخدر هروئین

هروئین جزء اپیوئید ها و خانواده افیون ها از جمله مرفین ، تریاک و کدئین می باشد ، ولی نسبت به تمامی موارد ذکر شده سریع تر تاثیر می گذارد. نام شیمیایی هروئین “دی استیل – مرفین” یا “دیامورفین” است. مرفین یک ماده طبیعی بوده که از عصاره نوع خاصی از گیاه خشاش به دست می آید. در واقع با انجام تغییرات جزئی در مولکول مرفین ، هروئین تاثیر گذارتر و قوی تر از مرفین می شود. برای تشخیص علائم اعتیاد به هروئین می توان به نشانه های جسمی و رفتاری فرد توجه کرد و اعتیاد او را تشخیص داد. این ماده مخدر از آن جهت که سریع تر در چربی ها حل می شود و به شکل متراکم به مغز می رسد بنابراین نسبت به سایر مواد مخدر تاثیر فوری تری بر مرکز پاداش مغز دارد. با توجه به این که هروئین سبب وابستگی و اعتیاد شدید می شود ، تشخیص به موقع می تواند تا حد زیادی به ترک آن کمک کند.

مصرف مداوم هروئین باعث از بین رفتن حواس فرد و همچنین حس بویایی و چشایی وی می شود.

هروئین به چه صورت مورد استفاده قرار می گیرد؟

در واقع ماده مخدر هروئین به سه صورت ذیل مورد استفاده قرار می گیرد.

  • بالا کشیدن از طریق بینی: در این روش گرد ماده مخدر هروئین از طریق بینی استنشاق می شود.
  • تزریق: یکی دیگر از روش های استفاده از این ماده مخدر از طریق تزریق آن به داخل رگ ها ، زیر پوست و یا عضله می باشد. از آن جهت که این روش تاثیر بیشتر و سریع تری دارد ، جامعه آماری مصرف کنندگان این روش بیشتر از مابقی روش ها می باشد. افرادی که دچار وابستگی شدید به این ماده شده اند در طول روز ۲ الی ۴ بار مصرف می نمایند.
  •  تدخین یا کشیدن: در این روش دود یا بخاری را که از قرار دادن هروئین بر روی زر ورق آلومینیومی و حرارت دادن آن به دست می آید را استنشاق می کنند.

با چه علائم و نشانه هایی می توان اعتیاد به هروئین را تشخیص داد؟

همانطور که اعتیاد به هر نوع ماده مخدر دارای علائم و نشانه های مشخصی می باشد ، مصرف ماده تخدیر کننده هروئین هم منجر به بروز برخی از علائم جسمی و رفتاری در شخص مصرف کننده می شود که در نتیجه می توان از اعتیاد فرد مطلع شد و او را در جهت درمان یاری کرد. در ادامه برخی از علائم و نشانه های مصرف را شرح می دهیم . موضوع حائز اهمیت این است که خانواده ها پس از مشاهده تغییر رفتار هر یک از اعضای خانواده و یا مشاهده هر یک از نشانه های زیر در فرد مصرف کننده نباید بدون آگاهی اقدام به انجام کاری نمایند ، در ابتدا می بایست به یک مشاور و یا متخصص در این زمینه مراجعه کنند ، پس از آن که اطلاعات لازم را دریافت نمودند نسبت به صحت و یا عدم صحت شک خود مطلع شوند.

  • استفراغ و تهوع
  • احساس سرخوش بیش از اندازه ، بلافاصله بعد از مصرف
  • آرام شدن دردهای جسمانی که فرد تا قبل از مصرف از آن ها شکایت می کرد.
  • تنگی نفس ، تعریق زیاد و بوی نامطبوع ، احساس خارش در بدن
  • بی حوصلگی و خستگی در نتیجه مصرف ، پس از گذشت مدتی
  • چرت زدن در شرایط و موقعیت های مختلف ، حتی زمانی که در حال صحبت کردن با فردی است.
  • واکنش شدید نسبت به انتقاد دیگران
  • کاهش دقت و تمرکز در انجام تمامی فعالیت ها
  • توجه نکردن به وضعیت ظاهری
  • به وجود آمدن ورم های چرکی در پوست و ریز شدن مردک چشم ها
  • اجتناب از حضور در جمع و برقراری ارتباط با دیگران

میزان تاثیر گذاری هروئین در افراد به چه عواملی بستگی دارد؟

تاثیر هروئین بر روی مصرف کنندگان به عوامل مختلفی بستگی دارد ، که از جمله این عوامل :

  • محیطی که فرد در آن جا قرار دارد.
  • میزان ماده مصرف شده
  • سن فرد
  • بیماری جسمی و روانی که فرد در گذشته به آن مبتلا بود.
  • مصرف همزمان با مشروبات الکی و یا داروهای روانگردان دیگر
  • روش مورد استفاده برای مصرف

عوارض کوتاه مدت و بلند مدت مصرف هروئین

در این بخش از رایکو درباره عوارض بلند مدت و کوتاه مدت ناشی از مصرف ماده مخدر هروئین توضیحات جامعی را ارائه می دهیم. این عوارض به شکل زیر است:

عوارض کوتاه مدت

“احساسی از اوج لذت که سر تا سر بدن فرد را مانند موجی در بر می گیرد ” این جمله حالاتی است که یک فرد پس از استفاده توصیف می کند. در واقع این حالت “راش” یا “فلش” نام دارد که آن را به حالت ارگاسم بدن تشبیه می کنند و شدت این حالات با توجه به نحوه استعمال و میزان مصرف متفاوت می باشد. خشکی دهان ، غلیان پوستی و احساس گرم شدن مواردی است که در نتیجه مصرف هروئین و حالت راش شکل می گیرد.

در نتیجه پس از بروز اثرات اولیه ، عملکرد ذهنی فرد کاهش می یابد ، زیرا تاثیر هروئین بر سیستم های مغز باعث مختل شدن عملکرد آن می شود. علاوه بر آن سبب کند شدن کارکرد قلبی شده و حتی ممکن است به مرگ فرد منجر شود. یکی از اثرات جدی فیزیولوژیکی هروئین که رایج ترین علت مرگ مصرف کنندگان این ماده مخدر می باشد وقفه تنفسی است.

عوارض بلند مدت

از جمله عوارض بلند مدت ناشی از مصرف مواد می توان به : اختلالات کبدی ، اختلالات قاعدگی ، خواب آلودگی در طول روز و بی خوابی در شب ، یبوست ، تیرگی لب ها و پوست ها ، کاهش وزن و بی اشتهایی ، بیماری های عفونی مانند ایدز و هپاتیت که در اثر استفاده از سرنگ های آلوده پیش می آید ، عفونت در دریچه ها و لایه های درونی قلب ، بیماری های روماتوئیدی ، ورم مفاصل و … اشاره کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ماده مخدر هروئین با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره