روانشناسی

تمام آنچه باید درباره قرص لورازپام بدانید

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قرص لورازپام با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

در این مقاله صرفا ما به معرفی قرص می پردازیم توجه داشته باشید که مصرف این دارو می بایست تحت نظر و تجویز پزشک معالج صورت پذیرد.

داشتن آرامش در زندگی روزمره یکی از موهبت­ های خداوند است که زندگی را برای ما لذت بخش می­ کند. قرص لورازپام در دسته داروهای ضداضطراب قرار دارد که برای درمان استرس کاربرد دارد. گاهی در اثر برخی از اتفاقات زندگی ممکن است آرامش زندگی افراد با مشکل مواجه شده و به تبع آن کلیه فعالیت­ های روزمره زندگی با استرس و اضطراب بسیار همراه شود. این قرص برای افرادی که دارای اضطراب و استرس شدید هستند و نمی ­توانند فعالیت ­های عادی روزانه را بدون مشکل انجام دهند توسط پزشک تجویز می­ شود.

قرص لورازپام چیست؟

قرص لورازپام با نام تجاری “آتیوان” یک پودر سفیدرنگ است که قابلیت حل شدن در آب و روغن را ندارد. این دارو بیشتر به صورت قرص و تزریقی مصرف می شود و در موارد بسیار نادر به صورت مصرف پوستی ، محلول خوراکی و قرص زیرزبانی نیز تولید می­ شود. این قرص در دسته داروهای ضداضطرابی قرار دارد. در صورت مصرف طولانی مدت از این قرص ، وابستگی بسیار شدید و اعتیاد در فرد ایجاد خواهد کرد. قرص لورازپام از خانواده بنزودیازپین­ ها بوده و تنها با دستور پزشک قابل استفاده است.

قرص لورازپام برای درمان چه بیماری­ هایی کاربرد دارد؟

قرص لورازپام به صورت کلی مغز را به حالت آرامش برده و برای درمان مشکلاتی که در آن مغز دچار تشویش و اضطراب زیادی می­ شود و روند عادی زندگی فرد را مختل می­ کند کاربرد دارد. از جمله مشکلاتی که به وسیله این قرص قابل رفع هستند عبارت‌اند از:

درمان بی­ خوابی

درمان بی­خوابی با قرص لورازپام
درمان بی­خوابی با قرص لورازپام

بسیاری از افراد هنگامی که در معرض استرس و اضطراب قرار می ­گیرند دچار بی ­خوابی می­ شوند. در صورتی که بی­ خوابی به صورت مداوم ادامه پیدا کند برای بدن مشکلات فراوانی به وجود آورده و روند عادی زندگی را به هم خواهد زد. یکی از اثرات این دارو القای حس خواب بر مغز است که با خوردن آن فرد می­ تواند به راحتی به خواب رفته و استراحت داشته باشد. البته به این نکته توجه داشته باشید مصرف هرگونه قرص خواب آور فقط و فقط باید با تجویز پزشک مصرف گردد.

درمان تشنج

در مواقعی که فردی دچار بیماری صرع باشد هنگامی که بحران­ های صرعی برای بیمار به وجود می­ آید با تزریق داروی لورازپام به بیمار به صورت سریع مغز را به حالت آرامش درآورده و از ادامه حمله­ های صرع جلوگیری می ­کند. حمله­ های شدید صرع حمله­ هایی هستند که بیشتر از پنج دقیقه زمان برده و یا اینکه در زمان پنج دقیقه چندین بار تکرار شوند.

درمان اضطراب

بر اساس پژوهش های انجام شده ،  مادر اکثر بیماری­ ها ، استرس و اضطراب است. در واقع در صورتی که فرد اضطراب غیرقابل کنترلی داشته ، به نحوی که تمامی زندگی او را تحت تاثیر قرار دهد و از ادامه زندگی به صورت عادی عاجز باشد نیاز به درمان پیدا می ­کند. یکی از داروهای اصلی برای درمان اضطراب قرص لورازپام است. این قرص فعالیت­ های غیرعادی مغز را کنترل کرده و بی‌قراری ، تنش و ترس غیرعادی را کنترل می ­کند.

سندرم ترک الکل

وابستگی به الکل یکی از انواع اعتیاد است که برای بدن بسیار مضر بوده و ترک آن برای افراد مشکل است. افرادی که در صدد ترک الکل هستند ممکن است دچار تشنج ، افسردگی ، هذیان­ گویی و هم چنین نقص در عملکرد کبد و کلیه شوند. داروی لورازپام تا حد بسیار زیادی این علائم را کاهش داده و به بیمار در مسیر ترک الکل کمک بسیار زیادی می­ کند.

آرام‌بخش

افرادی که عمل­ های جراحی سنگینی دارند و همچنین افرادی که از استرس بسیار در این مواقع رنج می­ برند برای حفظ آرامش آن‌ها پیش از بیهوشی از داروی لورازپام استفاده می­ کنند. یکی دیگر از کاربردهای این دارو در این مواقع کاهش اضطراب و القای فراموشی به بیمار پس از بیهوشی و اتمام عمل است تا بیمار بتواند راحت ­تر به هوش آمده و اضطراب کمتری داشته باشد.

درمان جنون

نوعی از جنون به نام کاتاتونیا وجود دارد که علائمی مانند اختلال دو قطبی ، افسردگی اساسی و استرس شدید داشته و فرد مبتلا از این حیث رنج بسیاری را متحمل می­ شود. مصرف این دارو زیر نظر پزشک به کاهش علائم این بیماران کمک بسیاری می­ کند.

کمک به شیمی درمانی

بیمارانی که برای درمان سرطان در مرحله شیمی درمانی قرار دارند به دلیل مصرف داروهای این دوره دچار حالت تهوع و استفراغ می­ شوند. این دارو تا حد زیادی این علائم را کاهش داده و آرامش را برای بیماران به همراه دارد.

رفع انقباض عضلات

قرص لورازپام در مواردی که بیمار به دلیل استرس و اضطراب دچار انقباض عضلات می ­شود به رفع انقباض کمک کرده و با ایجاد حس آرامش در بدن باعث شل شدن عضلات و بازگشت آن‌ها به حالت عادی می ­­شود.

قرص لورازپام همزمان با چه داروهایی نباید استفاده شود؟

قرص لورازپام همزمان با چه داروهایی نباید استفاده شود؟
قرص لورازپام همزمان با چه داروهایی نباید استفاده شود؟

به طور کلی این دارو با دیگر داروهای آرام‌بخش بدن تداخل داشته و به دلیل ورود مقدار زیادی از این دسته از داروها به بدن و مختل کردن عملکرد مغز نباید با یکدیگر به صورت همزمان مصرف شوند. از جمله این داروها می ­توان انواع بی‌هوش کننده های عمومی و داروهای ضدافسردگی را نام برد. داروهایی که نباید از آن‌ها به طور همزمان استفاده شود مانند فنوتیازین­ ها ، باربیتورات ها ، مهارکننده ­های مونوآمین اکسیداز ، سایمتیدین ، دیگوکسین ، دیازپام ، کلرودیازپوکساید ، کلونازپام و فلورازپام هستند. همچنین افرادی که اعتیاد به مواد مخدر داشته و افرادی که اعتیاد به الکل دارند در صورت مصرف همزمان با این دارو دچار مشکلات جدی خواهند شد.

میزان مصرف دارو برای بیماری­ ها و افراد متفاوت چه اندازه است؟

میزان مصرف این دارو برای بیماری­ های مختلف ، متفاوت است . در بزرگسالان حداکثر میزان مصرف دارو در طی روز ۱۰ میلی گرم است. مصرف زیر ۱۰ میلی گرم یعنی بین ۲ الی ۶ میلی گرم برای بزرگسالان با توجه به نوع بیماری و شرایط جسمی بیمار پیشنهاد می­ شود. به طور معمول برای درمان و کاهش اضطراب بسیار شدید نهایتاً ۳ بار در روز است. در بیمارانی که از مشکل بی­ خوابی رنج می­ برند تنها ۱ بار در روز باید استفاده شود. چنان چه که از نوع قرص زیرزبانی لورازپام استفاده می شود قرص باید به مدت دو دقیقه در زیر زبان قرار گرفته و از جویدن و شکستن آن خودداری شود.

در سالمندان به دلیل اینکه توانایی بدن در حد زیادی کاهش می­ یابد و دفع دارو نسبت به بزرگسالان کمتر است بهتر است نهایتاً از ۲ الی ۳ میلی‌گرم در روز استفاده شود. در کودکان زیر ۱۲ سال میزان اثربخشی این دارو مشخص نشده است و بهتر است با احتیاط و تنها زیر نظر پزشک مصرف شود. در زنان باردار به دلیل اینکه این دارو به صورت مستقیم بر روی جنین تأثیر دارد تنها با تجویز پزشک و تعیین میزان مصرف دارو باید استفاده شود. همچنین پس از به دنیا آمدن نوزاد باید علائم وابستگی به دارو در نوزاد مورد بررسی قرار بگیرد.

در هنگام مصرف دارو به چه نکاتی باید توجه شود؟

استفاده نادرست از هر دارویی ممکن است عوارض ناخواسته ­ای با خود به همراه داشته باشد. به همین دلیل هنگام استفاده از این دارو از سوی پزشک و پرستاران دستور العمل مصرف آن به بیمار و همراهان آن‌ها داده می ­شود که لازم است حتماً به آن‌ها توجه شود. توجه به این دستورات اثرات دارو را افزایش داده و از اتفاقات ناخواسته جلوگیری می ­کند. توصیه­ های مصرف داروی لورازپام عبارت‌اند از:

  1. مصرف این دارو در مدت زمان طولانی اعتیادآور است. دارو را تنها به میزانی که پزشک برای شما تجویز کرده است استفاده کنید.
  2. در صورت مصرف طولانی مدت دارو باید از قطع ناگهانی آن جدا خودداری کنید.
  3. قطع ناگهانی دارو عوارضی مانند گیجی ، افت قوای ذهنی ، تهوع ، استفراغ ، حساسیت به نور و صدا و سوزن سوزن شدن بدن را به همراه دارد. قطع دارو باید به صورت تدریجی و طی چند هفته انجام شود.
  4. در صورت مصرف دارو در طول روز ، از رانندگی به تنهایی جدا خودداری کنید.
  5. در صورت بروز حساسیت مانند گر گرفتگی ، کهیر ، بی‌قراری حتماً با پزشک معالج خود صحبت کنید.
  6. در هنگام مصرف این دارو به دلیل خواب آلودگی از کار با ابزار خطرناک مانند اره برقی ، دستگاه ­های برش و غیره خودداری کنید.
  7. برای جلوگیری از خواب­ آلودگی در طی روز و مختل شدن فعالیت­ های روزانه تا حد امکان این دارو را در شب و زمان خواب مصرف کنید.
  8. به هیچ وجه بدون هماهنگی با پزشک میزان مصرف داروی خود را کاهش و یا افزایش ندهید. هرگونه تغییر در میزان دارو تنها با تجویز پزشک باید انجام بگیرد.
  9. در مدت زمانی که از داروی لورازپام استفاده می­ کنید از مصرف زیاد کافئین خودداری کنید. این دو ماده با یکدیگر تداخل دارند و بهتر است همزمان استفاده نشوند.
  10. بهتر است از مصرف این دارو در دوران شیردهی به دلیل تأثیر مستقیم بر روی نوزاد خودداری شود. در صورت نیاز تنها با دستور پزشک و تعیین میزان دارو استفاده شود.
  11. در صورتی که از این دارو به عنوان درمان تشنج استفاده می­ شود حتماً دوره درمان باید کامل شود. در غیر این­ صورت و قطع دارو پیش از پایان درمان علائم بیماری با شدت بیشتری بروز خواهند کرد.
  12. علائم حساسیت بسیار شدید به این دارو ، گرفتگی شدید عضلات ، بی ­خوابی ، خشم ، توهم و اضطراب است. در صورت بروز هرگونه از این علائم حتماً با پزشک خود مشورت کنید و دارو را خودسرانه قطع نکنید.
  13. دارو باید دور از دسترس کودکان قرار بگیرد و کاملاً از تماس با کودکان جلوگیری شود.

در زمان استفاده از دارو به چه مسائلی باید توجه شود؟

در زمان استفاده از دارو به چه مسائلی باید توجه شود؟
در زمان استفاده از دارو به چه مسائلی باید توجه شود؟

در صورتی که از این دارو برای درمان اطرافیان شما استفاده می ­شود بهتر است به عنوان همراه بیمار به نکاتی که در این قسمت مطرح شده است توجه کنید:

  1. در صورت تزریق دارو به بیمار تا حدوداً ۳ ساعت بیمار خود را تنها نگذارید و از او کاملاً مراقبت کنید.
  2. مصرف این دارو بر روی نتایج آزمایش کبد افراد بیمار تأثیر مستقیم دارد. در صورتی که بیمار شما نیاز به آزمایش کبد پیدا کرد مسئول آزمایشگاه را از این مسئله آگاه کنید.
  3. در افرادی که سابقه افسردگی دارند مصرف این دارو باید با احتیاط انجام شود. به علائم بیمار خود پس از مصرف دارو توجه کنید و در صورت بروز علائم افسردگی حتماً این مسئله را با پزشک معالج مطرح کنید. به منظور آگاهی از علائم افسردگی می ­توانید از مطالب این سایت بهره ببرید.
  4. در افرادی که سابقه خودکشی و یا فکر کردن به این مسئله را دارند مصرف این دارو ممکن مجدداً این افکار را برای بیمار به همراه داشته باشد. حتماً علائم بیمار خود را تحت نظر داشته باشید و مراقبت‌های کامل را از او به عمل آورید.
  5. در افراد سالمند به دلیل ضعف بدن و دستگاه ایمنی بهتر است در صورت مصرف حتماً تحت مراقبت قرار گرفته و برای انجام فعالیت­ های روزانه به آن ها کمک شود. مصرف داروی لورازپام برای این افراد ممکن است با گیجی و خواب­ آلودگی شدید همراه باشد.

داروی لورازپام چگونه در بدن جذب می­ شود؟

عمده مصرف این دارو به صورت خوراکی است و از طریق دستگاه گوارش جذب می­ شود. این ماده پس از جذب از راه دستگاه گوارش و یا ورود به بدن از طریق تزریق وارد گردش خون شده و برای درمان توسط کبد جذب می ­شود. در کبد مواد دارویی با اتصال به پلاسمای خون بر ناقل­ های عصبی تأثیر گذاشته و با افزایش انتقال دهنده­ های عصبی باعث افزایش آرامش و کاهش اضطراب و تسهیل در خوابیدن می­ شوند. مدت زمان مورد نیاز برای تأثیر بر روی بدن ۱ الی ۶ ساعت است که در افراد مختلف متفاوت است. سرعت جذب دارو به میزان تجمع دارو بر بدن و وضعیت جسمانی بیمار و مصرف دیگر داروها بستگی دارد. این دارو حدوداً ۲۰ ساعت در بدن باقی مانده و سپس توسط کلیه ­ها دفع می­ شود.

عوارض این دارو برای بدن تا چه میزان است؟

هر دارویی در کنار تأثیر درمانی ، عوارضی نیز برای بدن دارد. داروی لورازپام نیز مانند دیگر داروها علاوه بر جنبه مثبت خود ممکن است برای بیماران متفاوت عوارض مختلفی را به همراه داشته باشد. در صورت بروز هر کدام از این عوارض بهتر است با پزشک معالج مشورت نمایید و به هیچ عنوان به صورت خودسرانه نسبت به قطع دارو اقدام نشود. عوارض این دارو می ­تواند شامل موارد زیر باشد:

  1. بی‌قراری
  2. فراموشی
  3. عدم آگاهی از زمان و مکان
  4. افسردگی
  5. سرگیجه
  6. اختلال در تکلم و تلفظ حروف
  7. لرزش شدید بدن و دست و پاها به صورت طولانی مدت
  8. ایجاد هیجانات متناقض در بیمار مانند گریه و شادی به صورت همزمان
  9. ایجاد سردردهای شدید و غیرقابل کنترل در بیمار
  10. ایجاد علائم آلرژیک مانند مشکل در تنفس ، تورم لب ، صورت ، زبان و گلو

عوارض نادر و بسیار خطرناک داروی لورازپام چه مواردی هستند؟

عوارض نادر و بسیار خطرناک داروی لورازپام چه مواردی هستند؟
عوارض نادر و بسیار خطرناک داروی لورازپام چه مواردی هستند؟

در هنگام مصرف داروی لورازپام ممکن است در موارد بسیار نادر و کم ، بیمار دچار حالت‌های غیرعادی شود که در صورت مشاهده باید سریعاً با پزشک معالج مطرح شود. این عوارض که بسیار نادر بوده و حتی ممکن است در طول سالیان استفاده ، برای حتی یک نفر نیز پیش نیاید عبارت‌اند از:

  1. به وجود آمدن افکار خودکشی در بیمار
  2. تغییرات غیرعادی در رفتار بیمار مانند بروز پرخاشگری و توهم و هیجانات ناگهانی و شدید ، چنانچه بیمار شما از این بیماری ­ها در زمانی غیر از مصرف این دارو رنج می ­برد می ­توانید از توصیه ­های سایت رایکو در این زمینه بهره ببرید.
  3. ضعف عضلانی شدید مانند افتادگی پلک ­ها ، عدم توانایی حرکت ، مشکل در بلعیدن غذا و اختلال در صحبت کردن
  4. مشکل در توانایی بینایی فرد و ایجاد دوبینی و تاری دید در بیمار
  5. به وجود آمدن ناتوانی جنسی در بیمار
  6. ایجاد مشکلات گوارشی برای فرد مانند بروز یبوست ، ادرار تیره ­رنگ ، درد در معده ، تغییر اشتها
  7. افت فشارخون و زردی چهره از مواردی است که ممکن است برای بیماران به وجود آید.

در چه صورتی بیمار به دارو وابستگی پیدا می­ کند؟

به طور معمول برای درمان بیماران سعی می­ شود بیش از ۴ هفته مصرف این دارو تجویز نشود. در این مدت بیماری­ ها و علائم استرس تا حد بسیاری کاسته شده و مغز آرامش خود را پیدا خواهد کرد. اما در صورتی که علائم اضطراب فرد در این مدت رفع نشد و یا اینکه در بیمارانی که به منظور درمان مشکلات صرع از این دارو استفاده می  ­کنند دوره درمان تکمیل نشد استفاده در دوزهای بالاتر از داروی لورازپام تجویز می ­شود. به همین دلیل در صورتی که مصرف بیشتر از ۴ هفته تا ۱۲ ماه و در دوز بالا انجام شود وابستگی به دارو پیش آمده و فرد به اصطلاح دچار اعتیاد به دارو می­ شود.

بیمارانی که به داروی لورازپام وابستگی پیدا می­ کنند چگونه باید مصرف قرص را ترک کنند؟

در این گونه بیماران به دلیل وابستگی شدید بدن به داروی لورازپام ترک ناگهانی عوارض جبران­ ناپذیری به همراه دارد. به همین دلیل ترک مصرف این دارو باید به صورت تدریجی و زیر نظر پزشک انجام شود. ترک تدریجی مصرف دارو به دو صورت انجام می ­شود. اولین مرحله ترک وابستگی ، کاهش میزان مصرف دارو به صورت تدریجی است. در این روش بدن به مرور به کاهش میزان دارو واکنش نشان داده و منجر به کاهش استرس و خطرات جانبی می ­شود. قسمت دوم ترک وابستگی به این دارو به شیوه رفتاری صورت می ­گیرد. در این روش درمان ، به ریشه ­یابی وابستگی بیمار به دارو پرداخته شده و از طریق درمان رفتاری مغزی و مدیتیشن بیمار را به سمت ترک وابستگی سوق می­ دهند.

سوالات متداول

۱- در صورتی که یک بیمار با وابستگی شدید اقدام به ترک ناگهانی دارو کند چه خطراتی او را تهدید می­ کند؟

در صورتی که بیمار به صورت ناگهانی دارو را ترک کند بدن دچار شوک در اثر عدم مصرف دارو شده و واکنش­ هایی مانند سردرد شدید ، عرق کردن ، لرزش شدید بدن ، عدم توانایی تمرکز ، گیجی ، افزایش فشارخون و ضربان قلب ، تهوع و استفراغ ، گرفتگی شدید عضلات ، کاهش ناگهانی وزن و تغییرات خلقی خواهد شد.

۲- اگر بخواهیم داروی لورازپام را تدریجی کنار بگذاریم و مصرف نکنیم چقدر طول می ­کشد؟

ترک وابستگی به دارو باید زیر نظر پزشک انجام شده و در صورت مصرف طولانی مدت به هیچ وجه خودسرانه نباید اقدام به ترک وابستگی کرد. به طور معمول از یک تا چند هفته برای ترک وابستگی به داروی لورازپام زمان لازم است. معمولاً از روز دوم تا پنجم بدن در بدترین حالت خود قرار گرفته و بیمار دچار بی‌قراری و احساس کوفتگی در بدن می­ شود. پس از آن به مرور از شدت واکنش بدن تا زمان رهایی کامل کاسته می ­شود.

۳- من یک خانم باردار هستم که مشکل بی­ خوابی دارم. آیا مصرف قرص لورازپام بر روی جنین تأثیر بد دارد؟

داروی لورازپام پس از مصرف وارد جریان خون شده و قطعاً بر روی جنین شما نیز تأثیر خواهد داشت. به همین دلیل به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک خود اقدام به مصرف خودسرانه دارو نکنید. برای حل مشکل بی­ خوابی خود می­ توانید از درمان گیاهی بی خوابی استفاده کنید.

۴- دکتر روزانه یک عدد از قرص لورازپام را برای رفع استرس برای من تجویز کرده است. زمانی که در طول روز از این قرص استفاده می ­کنم مدام احساس خواب­ آلودگی دارم و نمی ­توانم فعالیت کنم. برای رفع این مشکل چه راهکاری هست؟

یکی از عوارض طبیعی این دارو احساس خواب ­آلودگی در فرد است که به عنوان درمان برای افراد با مشکل بی­ خوابی نیز استفاده می ­شود. برای رفع احساس رخوت در طول روز بهتر است این دارو را در شب و حدوداً ۲ ساعت پیش از ساعت خواب استفاده کنید. در این صورت هم خواب راحتی خواهید داشت و هم در طول روز احساس خواب­ آلودگی نخواهید کرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قرص لورازپام با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

نوشته های مشابه

‫۴ نظرها

  1. من شنیدم این قرص برای خواب راحت خوبه هر هفته تقریبا یکبار میخورم واقعا هم خواب اوره میخواستم بدونم من که انقدر کم میخورم ممکنه عوارض داشته باشه؟

    1. با سلام، مهم‌ترین عارضه قرص لورازپام وابستگی و اعتیاد به این دارو است که می‌تواند بسیار شدید باشد. با توجه به اینکه اثر قرص لورازپام بر دستگاه عصبی مرکزی است، عوارض جانبی زیر می‌تواند در ضمن مصرف این دارو مانند:خواب آلودگی،سرگیجه، خستگی، ضعف، دهان خشک، اسهال، حالت تهوع، تغییرات در اشتها، بی قراری یا هیجان، یبوست، مشکل در ادرار کردن
      تکرر ادرار، تاری دید و تغییرات در میل جنسی ایجاد شود.

    1. با سلام، حس و حال خوب همیشگی نیست. تمام روزها برای ما یکسان نیستند. برخی از روزها از روزهای دیگر بهتر به نظر می‌رسند. اما در مقابل روزهایی نیز وجود دارند که برای ما مطلوب نیستند. در این روزهای نه چندان خوب معمولا ما نسبت به خود سختگیرتر می‌شویم. سختگیری‌هایی که گاهی می‌توانند ما را از مسیر اصلی و درست زندگی دور کنند و تلخی بیشتری را برای ما به همراه داشته باشند. اما با شناخت راه‌های درست و منطقی مواجهه با شرایط سخت می‌توانیم برخورد مناسبی با این حال داشته باشیم و این مرحله را پشت سر بگذاریم. برای ایجاد انگیزه و انرژی می توانید به مواردی مانند: سر ساعت معین بیدار شوید، خوردن مواد مغذی، خوردن قهوه، کنترل استرس، تمرین یوگا، ورزش و موسیقی، مراقب افکار خود باشید، از خود توقع غیر منطقی نداشته باشید، با ترس های خود کنار بیاید و … همه ما تنها یک بار فرصت زندگی کردن داریم و هر لحظه‌ای که در آن قرار داریم تنها یک بار در زندگی ما اتفاق می‌افتد. پس صرف نظر از اینکه بازی زندگی برای شما چگونه است، حس و حال خوب داشته باشید و سعی کنید بیشترین بهره را از «اکنون» که در آن هستید ببرید. بدانید که هر زمانی که بیدار می‌شوید، فرصت جدیدی برای بهتر کردن اوضاع پیرامون خود دارید. از زمانی که در اختیار دارید به بهترین نحو سود برده و آن را هدر ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره