خانواده

انتظارات و علایق مردان و زنان در رابطه زناشویی + تصحیح رفتارهای اشتباه

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انتظارات و علایق مردان و زنان در رابطه زناشویی با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

از جمله مسائل مهم در زندگی مشترک و روابط زناشویی حسن روابط بین زوجین و توجه به علایق همدیگر است و توجه به خواسته ها و انتظارات منطقی طرف مقابل و تلاش در جهت برآورده کردن آن ها است. درک فرد از ویژگی ها و سطح رضایت یا عدم رضایت همسر و اهمیت دادن به این موضوع از فاکتورهای مهم در روابط زناشویی است.

انتظارات مردان در رابطه زناشویی

انتظارات مردان در روابط زناشویی

مردها علایق و انتظاراتی در روابط زناشویی دارند که ممکن است هیچ وقت در مورد آن ها صحبت نکنند. شاید این که چرا آن ها نمی خواهند خیلی صریح راجع به نیازهایشان صحبت کنند عجیب به نظر برسد ولی در واقع این طور نیست. مرد ها فکر می کنند که طرف مقابل خودش باید به این باور برسد که نیازهایشان چیست در صورتی که ممکن است طرف مقابل به این موضوع واقف نباشد.

نقش احترام در روابط زناشویی

از جمله انتظاراتی که مردها در روابط زناشویی خواهان آن هستند که همسرشان به آن ها احترام بگذارد و معمولا هم در این مورد چیزی به زبان نمی آورند. این احترام شامل مواردی از قبیل احترام به احساسات ، عقاید و نظرات ، رفتار و افکار آن ها می شود.

از همسر خود قدردانی کنید

این که از کارهای مرد ها قدردانی کنید آن ها را بسیار خوشحال می کند و به روایتی خستگی را از تن آن ها به در می کند ، انجام این کار هیچ زحمتی ندارد ، فقط کافی است با لحنی مهربانانه و با گفتن ” ممنونم “ همه ی خستگی کار را از تن همسرتان درآورید. وقتی از او به خاطر کارهایی که انجام داده است قدردانی می کنید علاقه و صمیمیت بین شما بیشتر می شود و به او انگیزه می دهید که دفعه ی بعد با رغبت بیشتری به کارها برسد.

با تحسین کردن همسرتان به او انرژی بدهید

یکی دیگر از انتظارات مردها در روابط زناشویی تحسین شدن توسط زنی است که دوستش دارند. تحسین کردن برای مردها بسیار دلچسب است ( البته اگر این تحسین کردن واقعی باشد). وقتی در انجام دادن کار مهمی موفق می شوند آن ها را مورد تعریف و تمجید قرار دهید این کار برای ادامه ی راه به آن ها انرژی مضاعف می بخشد.

مردها را احاطه نکنید

هیچگاه در روابط زناشویی مردها را از همه طرف احاطه نکنید زیرا آقایان دوست دارند مستقل باشند و گاهی بعضی کارها را به تنهایی انجام دهند از اینکه مدام تحت کنترل باشند اذیت می شوند. گاهی دلشان می خواهد تنها باشند یا با دوستان خود وقت بگذرانند. هر کسی دلش می خواهد زمانی را فقط مال خودش باشد و وقتش را آن طور که دلش می خواهد بگذراند.

هرگز نگذارید فکر کنند تنها هستند

هرگز نگذارید فکر کنند تنها هستند
هرگز نگذارید فکر کنند تنها هستند

به طور طبیعی همه ی انسان ها نیاز به حمایت شدن دارند. پس برای بهبودی روابط زناشویی به این نکته توجه کنید که مرد ها نیز از این مسئله مستثنی نیستند و نیاز دارند که از سوی شریک زندگی خود حمایت شوند. به عنوان مثال هنگامی که همسر شما قصد شروع کردن کار جدیدی را دارد به او اطمینان بدهید که کنارش هستید و از هیچ کمکی در این زمینه دریغ نمی کنید و هوای او را دارید.

انتظارات زنان در روابط زناشویی

خانم ها زیاد مایل به صحبت کردن در مورد علایق و انتظارات خود نیستند ، بلکه ترجیح می‌دهند مرد زندگیشان این علایق را کشف کند. آقایان معتقدند که درک توقعات خانم ها از یک رابطه کمی پیچیده و مشکل است زیرا یک خانم هرگز به چیزی که دوست دارد اشاره نمی کند و همین ابهام آقایان را به حدس و گمان وا میدارد. ولی واقعیت این است که خانم ها در یک رابطه خواهان اعتماد ، امنیت و داشتن یک رابطه ی سالم هستند.

برای داشتن رابطه زناشویی دلچسب به خانم ها توجه کنید

اغلب آقایان هنگام صحبت کردن با خانم ها مشغول کار دیگری هستند ولی غافل از اینکه خانم ها دوست دارند زمانی را که کنار آنان هستند شش دانگ حواسشان به آن ها باشد و البته بدون اینکه قضاوتشان کنید به صحبت های آن ها گوش کنید. اصلا لازم نیست کار خاصی انجام دهید همین که شنونده ی خوبی باشید آن ها را راضی می کند.

زن ها را محرم رازتان بدانید

برای داشتن یک رابطه زناشویی مطلوب با همسر خود رو راست باشید ، خانم ها دوست دارند محرم راز شما باشند و در مورد چیزهایی که باعث آزار شما می شود با آن ها صحبت کنید. دل مشغولی های خود را با آن ها در میان بگذارید و با آن ها درد و دل کنید ، با این کار هم استرس شما کاهش پیدا می کند هم همسرتان از اعتمادی که به او دارید خوشحال می شود.

عشق خود را به همسرتان ابراز کنید

بسیاری از رابطه‌ها با ناگفته ها از هم پاشیده می شود. برای داشتن یک رابطه ی موفق به خانم ها بگویید که دوستشان دارید و این را در عمل هم به آن ها ثابت کنید. برای آن ها وقتی را اختصاص دهید و این زمان را فقط در خدمت آن ها باشید ، در انجام کارها و برنامه هایشان مشارکت کنید این کار باعث دلگرمی آنان می شود. به خانم ها عشق بورزید ، مراقبشان باشید و با کلام محبت آمیز عشق خود را به آن ها ابراز کنید.

با همسر خود شوخ طبع باشید

با همسر خود شوخ طبع باشید
با همسر خود شوخ طبع باشید

داشتن یک رابطه ی جدی و خشک خسته کننده و کسالت آور است. پس برای جلوگیری از این وضعیت گاهی شوخ طبع باشید تا مجبور به تحمل رابطه ی زناشویی خشک و بی روحی نباشید. با شوخ طبعی می توان به جنگ استرس و اضطراب رفت. خندیدن خیلی از درد ها و کینه ها را از بین می برد و باعث می شود که رابطه ها گرم تر شوند.

روابط جنسی

شاید بتوان گفت که داشتن روابط جنسی سالم از مهمترین فاکتورها در روابط زناشویی محسوب می‌شود. اینکه طرفین از برقراری رابطه جنسی راضی باشند نیز مهم است. چه زن و چه مرد باید در مورد علایق خود در این مورد صحبت کنند. زیرا داشتن یک رابطه ی خوب ، آگاهی از نظرات شریک جنسی است. سردی ، بی حوصلگی ، استرس و…باعث دلزدگی طرفین از برقراری ارتباط و به تبع آن به وجود آمدن مشکلات دیگر خواهد شد.

تصحیح رفتارهای اشتباه

مواظب باشید دچار کوری عاطفی نشوید

گاهی در زندگی پیش می آید که هیچ یک از زوجین حرفی برای گفتن ندارند و زمانی را که هر دو در خانه هستند هر کدام سرشان به کار خودشان گرم است ، اما اگر مهمان بیاید شروع به صحبت کردن می کنند ، این حالت را اصطلاحا کوری عاطفی می نامند. هرگز اجازه ندهید به این شرایط برسید با همسر خود در مورد رفع این حالت صحبت کنید و با همفکری مشکل خود را حل کنید.

به دنبال پیروزی نباشید

در دعواهای زناشویی هر کس به این فکر می کند که باید در این بگو مگو برنده باشد ولی این طرز تفکر اصلا درست نیست زیرا بر خلاف تصور برنده ی دعواهای زناشویی همیشه بازنده است. درست است که در آن لحظه احساس شعف و پیروزی می کند ولی با گذشت زمان رابطه را باخته و با دلسردی همسر مواجه خواهد شد. پس در پی پیروزی نباشید بلکه بکوشید که رضایت همسرتان را جلب کرده و دعوا را خاتمه دهید.

با عشق وارد خانه شوید

گاهی در بدو ورود به خانه همسرتان را در حضور بچه ها بغل کنید ، اجازه ندهید که همیشه بچه ها فقط شاهد دعواهای شما باشند. لازم است که گاهی آن ها عشق و محبت والدین خود را ببینند ، پس این را از آن ها دریغ نکنید. با این کار به بچه ها یاد می دهید که عشق با ارزش ترین ثروت هر انسانی است. مهر خود را جاری کنید. اگر در روابط زناشویی خود دچار سردی و مشکلاتی از این دست هستید با مرکز مشاوره خانواده رایکو در زمینه مشاوره جنسی و زناشویی از طریق تلفن از سراسر ایران تماس برقرار کنید تا مشاورین این مرکز با مشاوره های تخصصی خود شما را در حل بهتر مشکلتان یاری کنند.

همدیگر را تحقیر نکنید

همدیگر را تحقیر نکنید
همدیگر را تحقیر نکنید

مشکلات را با هم فکری حل کنید ، به همسرتان بدون هیچ قصد و غرضی اجازه بدهید در یک فضای آرام و به دور از تنش احساسات خود را بیان کند ، به همدیگر نیش و کنایه نزنید ، زمانی که شما در روابط زناشویی سرد می شوید به این دلیل نیست که علاقه ی خود را به همسرتان از دست داده اید شاید به فرصت نیاز داشته باشید تا بدون ترس از تحقیر شدن و در یک فضای ایمن احساس خود را بروز داده و درک شوید.

بخش آسیب پذیر شخصیت خود را دریابید

با اینکه ما انسان های بالغی هستیم ولی جنبه ای از وجود ما که وظیفه اش عشق ورزیدن و دوست داشتن است موجودی به شدت آسیب پذیر است ، این نفس آسیب پذیر و ضعیف حتی وقتی ما قد کشیده ایم و بزرگ شده ایم و در جنبه های دیگر زندگی فردی موفق و کاردان هستیم کنترل دل ما را در دست دارد . این جنبه از شخصیت ما ، من بسیار ضعیفی دارد و خیلی زود عصبی و ناراحت می شود و با کوچکترین بی توجهی می شکند . بخش عشق ورز ما از قواعد منطقی پیروی نمی کند. پس ما برای غلبه بر این حس و سازگاری باید آگاهی پیدا کنیم و هر دو طرف همدیگر را ببخشیم.

حرف آخر

سعی کنید قانون درک متقابل را در روابط زناشویی رعایت کنید ، هیچگاه اجازه ندهید آنقدر سرتان شلوغ بشود که وقت نکنید با همسرتان حرف بزنید. گاهی گوشی ها را خاموش کنید و دوتایی تنها و رو در رو بنشینید و با هم صحبت کنید. زمانی هر چند اندک را برای هر روز در نظر بگیرید که درباره ی مسائل شخصی خود حرف بزنید. در واقع این کار نوعی نوازش کلامی است. هر روز دوستت دارم را به همسرتان یادآوری کنید. از ظاهر همسرتان تعریف کنید ، به او بگویید که چقدر خوب به نظر می رسد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انتظارات و علایق مردان و زنان در رابطه زناشویی با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

نوشته های مشابه

‫۱۰ نظرها

    1. با سلام و وقت بخیر، در ابتدای راه باید به این نکته توجه کنید که بدبینی و شک شوهرتان ارتباط بسیار کمی با شما دارد یا اصلاً به شما ربطی ندارد. کنار آمدن با یک همسر شکاک و پذیرفتن این که مردی که دوستش دارید، دائماً به شما گمان بد دارد، دشوار است. اما نباید اجازه بدهید که بدبینی شوهرتان روزتان را خراب کند یا روحیه‌تان را به هم بریزد. به خودتان بگویید که فقط خودتان می‌توانید رفتار و خلق و خویتان را کنترل کنید و هیچ فرد دیگری توان این کار را ندارد چرا که با این روش می توانید راحت تر به اعصاب خود مسلط شوید. زمانی که همسر شما همچنان به بازجویی های پی دی پی خود ادامه داد، سعی کنید به جای نشان دادن رفتار تدافعی، با آرامش به حرف‌ها و سوالات شوهرتان گوش بدهید و وقتی همسرتان شروع به شکایت کردن از رفتارتان می‌کند و بدبینی‌هایش را با شما در میان می‌گذارد، با دقت به او گوش بدهید.

  1. سلام وقتتون بخیر من یه مدته یه سری علائم دارم خیلیییی گرمم میشه عصبی شدم بدن درد شدید دارم اینا علائم یائسگیه بنظرتون؟

    1. با سلام، برخی علائم یائسگی عبارتند از: بهم خوردن نظم قاعدگی، احساس خشکی و ناراحتی در واژن، گر گرفتگی (تعریق، گل انداختن پوست)، اختلال در خواب، افسردگی، اضطراب و انرژی پایین طی یائسگی شایع و طبیعی است. زودرنج شدن و کج خلقی در این دوران غیرعادی نیست، مواردی که ذکر کردید میتواند از علائم یائسگی باشد بهتر است ابتدا نسبت به انجام آزمایش و مراجعه به پزشک متخصص اقدام نمایید.

    1. با سلام، بعضی مواقع مواردی از قبیل از دست دادن شغل، ناباروری، عوارض سلامتی یا مرگ یکی از عزیزان، اوقات خوش را قطع خواهد کرد. اما یک چیزی که آنها به ندرت برای آن آماده می‌شوند، افسردگی بعد از ازدواج یا افسردگی در ازدواج است.
      هنگامی که دو نفر تصمیم به ایجاد یک رابطه زناشویی می گیرند، تصمیم آنها تاثیر قدرتمندی – خوب یا بدی – بر کیفیت زندگی آنها دارد. ازدواج آنها می‌تواند برکات بی‌نهایت را برای آنها به ارمغان بیاورد یا ناامیدی، نزاع، عصبانیت و افسردگی را به همراه داشته باشد. بنابراین، درک چگونگی رفع مشکلات برای حفظ رفاه شخصی و یک مشارکت مثبت، کلید اساسی یک رابطه است. در غیر این صورت، عصبانیت مزمن یا یک رقیب دیگر، افسردگی، ممکن است ایجاد شود.
      وقتی زوجین یاد می‌گیرند در یک رابطه موثر به حل مساله دست بزنند و در عین تفاوت‌ها برای قرار نگرفتن در یک واکنش افسرده کننده تلاش کنند، می‌توانند روابطشان را بهبود بخشند. از هر زوجی که در رابطه خود پایدار مانده‌اند اگر در مورد راز ماندگاریشان در این سال‌ها بپرسید احتمالاً این جمله را خواهید شنید که: این کار به سختکوشی و ارتباط نیاز دارد.
      همکاری در شرایط دشوار یکی از راه‌هایی است که به آنها کمک می‌کند قوی‌تر شوند. یاد گرفتن در مورد ویژگی‌های یکدیگر در طول ازدواج یکی از این راه‌هاست. افسردگی در ازدواج فرقی با افسردگی رایج ندارد. پروسه درمان می‌تواند یک کار خانوادگی باشد که به پاداش منجر می‌شود.
      هنگام غلبه بر افسردگی در ازدواج، بهترین کار این است که یک تیم بمانید و با هم کنار بیایید. در حالی که بهبودی یک سفر شخصی برای شریک افسرده است، موارد زیر چند چیز است که شخص دیگر می‌تواند برای کمک به آنها انجام دهد:
      به خود و دیگر اعضای خانواده در مورد افسردگی آموزش دهید.
      با پیشنهاد رفتن باهم به نزد درمانگر، درمان را تشویق کنید.
      افسردگی را به عنوان یک شی شخص ثالث در نظر بگیرید. شما یک دشمن مشترک دارید.
      بپرسید چگونه می‌توانید به همسرتان کمک کنید و به آن گوش دهید. پذیرا باشید و قضاوت نکنید.
      صبور باشید.
      با دلسوزی شریک زندگی خود را در آغوش بگیرید.
      از دوستان و خانواده خود حمایت کنید.
      منابع نگرانی اضافی که ممکن است آزارتان دهند را تا حد توان خود از بین ببرید.
      خوشبختانه گزینه‌های درمانی زیادی برای زوجین و افرادی که با افسردگی دست و پنجه نرم می‌کنند، از جمله درمان و داروها در دسترس است. زوج درمانی یکی از گزینه‌های درمانی در دسترس است. این یک روش عالی برای گفتگو و حل مشکلات موجود می‌باشد. اگر تنها یک نفر از زوجین از افسردگی اساسی رنج می‌برد، برای کمک به بهبود وی ممکن است نیاز به درمان فردی باشد.

    1. با سلام و درود، بر خلاف تصور عده ای کثیر از مردم برای انکار و نادیده گرفتن دروغ، پیشنهاد ما عدم انکار دروغ است، چرا که این یک اشتباه بزرگ است. پذیرش دروغگویی همسر اولین قدم برای مقابله با آن است. بعد از عبور از این مرحله، می توانید به دنبال راه چاره برای پیشگیری از عواقب دروغگویی همسر خود باشید. بعد از مشاهده دروغگویی و اطمینان از دروغ بودن این موضوع، می توانید این مورد را به طور مستقیم با همسر خود در میان بگذارید، فقط توجه داشته باشید لحن اتهامی نداشته باشید و هنگام صحبت با ایشان به جای تمرکز روی دلیل دروغگویی، به دنبال نشان دادن تاثیر بد این حرف روی رابطه باشید.

  2. شوهر من یه عادت بدی داره همیشه تو جمع دوستا یا فامیلا هرکاری میکنم منو تحقیر میکنه من واقعا از دستش ناراحت میشم چهراه حلی برای من دارید؟

    1. با سلام، رفتار مناسب در مقابل همسرتان ابتدا به دنبال کشف علت رفتارهای او باشید، به رفتارهای خودتان دقت کنید شاید علت رفتار بد همسرتان از خستگی و یا سماجت های شماست، می توانید آرامش را در خانه برقرار نمایید و روی حساسیت های همسرتان دست نگذارید تا این رفتار بد در او کاهش یابد، اگر همیشه در مقابل توهین و تحقیرهای همسرتان سکوت اختیار کرده اید این بار، از حق خود دفاع کنید. زیرا تا زمانی که شما در مقابل رفتارهای زشت همسرتان سکوت کنید، او می پندارد رفتار درستی دارد و نیازی به تغییر رفتارش ندارد. پس قاطعانه و در کمال آرامش و با حفظ حرمت، مقابله مثبت کنید و از موضع خواسته های منطقی خود کوتاه نیایید، مدیریت کلامی و رفتاری تضمین کننده سلامت رابطه تان است بنابراین بعد از اینکه همسرتان شروع به بروز این رفتار ناپسند می کند، بررسی کنید که قبل از آن چه گفت وگوها و بحث هایی بین شما پیش آمده که او را به هم ریخته است؟ برای جلوگیری از این رفتار همسر خود روی این مسئله تمرکز بیشتری نمایید و این بحث ها را با همسرتان کاهش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره