روانشناسی

۱۰ راهکار فوق العاده برای درمان حسادت

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره راهکارهای درمان حسادت با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

حسادت احساسی بسیار ناخوشایند است. حسادت دوستی های قدیمی را از بین می برد و همچنین می تواند موجب یاس ، سر خوردگی و افسردگی گردد. اگر حسادت در وجود شما ریشه بدواند  شما خود را فردی ضعیف و نالایق تصور خواهید کرد و زندگی به کامتان تلخ خواهد شد. اگر به فکر درمان حسادت نباشید این حس به مرور در وجود شما تقویت می شود و ممکن است شرایط به گونه ای در آید که حتی به کوچکترین داشته های اطرافیان تان نیز حسادت بورزید ، در این صورت شما خود را در وضعیت بسیار ناخوشایندی قرارداده اید . اگر احساس می کنید که در حال تبدیل شدن به فردی حسود هستید به شما توصیه می کنیم ادامه این مطلب را مطالعه کنید. ما شما را با ۱۰ راهکار فوق العاده برای درمان حسادت آشنا خواهیم کرد.

 راهکارهای موثر برای درمان حسادت

۱- قضاوت مداوم در مورد خودتان را کنار بگذارید تا بتوانید در درمان حسادت موفق شوید

تا زمانی که بطور مداوم در حال قضاوت کردن در مورد خودتان هستید  نمی توانید در درمان حسادت به نتیجه برسید. بهتر است گاهی اوقات دست روی دست بگذارید و هیچ کاری انجام ندهید ، لازم است بدانید که برخی از مشکلات به خودی خود و تنها با گذشت زمان حل خواهند شد. حس حسادت باعث می شود که شما به طور مداوم عملکرد خود را نقد کنید و احتمالا دچار یاس و سرخوردگی شوید بنابراین برای درمان حسادت قضاوت مداوم در مورد خودتان را کنار بگذارید.

۲- با قدردانی و شکر گزاری می توانید حسادت خود را درمان کنید

هر روز صبح که از خواب بر می خیزید قدردان و شکر گزار آنچه که دارید باشید ‌. قدردانی و شکر گزاری یکی از بهترین روش ها برای درمان حسادت است . با دقت نظری به زندگی خودتان بی اندازید موارد بسیاری وجود دارند که باید به خاطر آنها شکر گزار باشید. شکر گزاری انرژی های منفی را از شما دور می کند ، باعث می شود روز خوب و شادی را آغاز کنید و به درمان حسادت در وجود تان کمک می کند و علاوه بر همه این ها شما را به آنچه که دوست دارید داشته باشید نزدیک تر می کند.

۳- از حسادت به عنوان عاملی در راه رسیدن به موفقیت استفاده کنید

استفاده از حسادت به عنوان پلی برای رسیدن به موفقیت
استفاده از حسادت به عنوان پلی برای رسیدن به موفقیت

به دوست قدیمی خودتان که هم اکنون مالک یک ماشین جدید و خارجی است حسادت می کنید؟! به دوست دیگرتان که به مسافرت اروپا رفته است حسادت می کنید ؟! به یکی از اقوام تان که شغل خوب و مناسبی دارد حسادت می کنید ؟! برای آنکه بتوانید حسادت خود را درمان کنید قبل از هر چیز می بایست اهداف خود را در زندگی تعیین کنید. قلم و کاغذ را بردارید و فهرستی از ۲۰ کار که دوست دارید در طول زندگی انجام دهید را بر روی آن بنویسید.

من دوست دارم به  سفر دور دنیا بروم

من دوست دارم نویسنده ای معروف بشوم

من دوست دارم یک ماشین گران قیمت داشته باشم و.‌‌‌…

برای درمان حسادت لازم است که از حسادت به عنوان عاملی در جهت رسیدن به اهدافتان استفاده کنید و تلاش برای رسیدن به خواسته هایتان را جایگزین حسادت کنید. اهمیتی ندارد که هم اکنون ۴۰ یا ۵۰ سال سن دارید این موضوع نمی تواند مانعی در راه رسیدن شما به موفقیت شود. شرکت هوآوی که  از بزرگترین شرکتهای تولید گوشی تلفن همراه در جهان است را یک فرد چینی پس از بازنشسته شدن از ارتش بنیان گذاری کرد. شما نیز در هر سن و سال و شرایطی که هستید می توانید موفق باشید شما به این جهان پای نگذاشته اید که حسرت بخورید و حسادت کنید شما آمده اید تا به خواسته هایتان برسید همواره روحیه تلاش در راه رسیدن به اهدافتان را در خودتان زنده نگه دارید ، با چنین روحیه ای هم خودتان را به آنچه که می خواهید نزدیک تر می کنید و هم اینکه احساس ناخوشایند حسادت را در خودتان درمان خواهید.

۴- منصفانه قضاوت کردن لازمه درمان حسادت است

اگر منصفانه قضاوت نکنید هیچگاه موفق به درمان حسادت نخواهید شد. ممکن است به یکی از دوستانتان که هم اکنون در یک کشور اروپایی زندگی می کند حسادت کنید اما به یاد بیاورید ۵ سال قبل وقتی که او شبانه روز در حال یادگیری زبان انگلیسی بود شما مشغول به انجام چه کاری بودید ؟ زمانی که او سختی ها و رنج های مهاجرت را به جان خرید شما چه می کردید ؟ برای آنکه در درمان حسادت  موفق باشید لازم است که منصف باشید و از خودتان بپرسید که چقدر در راه رسیدن به خواسته هایتان تلاش کرده اید ؟

چه کارهایی بوده اند که در طول زندگی می بایست انجام می دادید اما انجام نداده اید ؟

اگر منصفانه در مورد افراد موفقی که به آنها حسادت می کنید قضاوت کنید خواهید دید که به احتمال بسیار زیاد آنان در زندگی تلاش هایی را به خرج داده اند که شما نداده اید. با قضاوت منصفانه در مورد خودتان و اقدامات اشتباهی که مرتکب شده اید به درمان حسادت در وجودتان کمک کنید و علاوه بر آن از اشتباهات گذشته در راه رسیدن به موفقیت درس بگیرید.

۵- در طول ماه چند روز را به فعالیت داوطلبانه اختصاص دهید

کمک کردن به دیگران
کمک کردن به دیگران

اگر موفق به درمان حسادت نمی شوید بهتر است چند روز را به فعالیت داوطلبانه در موسسات خیریه بپردازید این کار باعث می شود که قدر داشته هایتان را بهتر بدانید و این موضوع را درک کنید که امکان داشت در وضعیت نامناسب تری می بودید. کمک به دیگران انرژی های مثبت را در شما تقویت خواهد کرد و در درمان حسادت موثر خواهد بود.

۶- اگر قصد درمان حسادت را دارید هیچگاه آثار زیانبار حسادت را فراموش نکنید

حسادت آثار زیان بار بسیاری دارد. اگر شما هم می خواهید در جاده موفقیت قدم بگذارید قبل از هر چیز لازم است  افرادی موفقی را در اطراف خود داشته باشید. شما باید بازنده ها را از زندگی خود حذف کنید و بدون درمان حسادت  موفق به انجام این کار نخواهید شد.

اگر فردی حسود باشید ناخود آگاه به سمت افراد شکست خورده و بازنده خواهید رفت و با چنین افرادی معاشرت خواهید نمود ‌، حسادت باعث می شود که شما از مسیر موفقیت فاصله بگیرید. در نظر گرفتن این موضوع و آثار زیانبار دیگر  حسادت مانند افسردگی ، ناملایمات روحی ، از بین رفتن دوستی ها و … می تواند به شما در درمان حسادت کمک کند.

۷-برای درمان حسادت بهتر است که به بخت و اقبال باور داشته باشید

عده ای از افراد هستند که بخت و اقبال را امری موهوم می دانند برخی دیگر از آن به عنوان توانایی بهره بردن از فرصت های زندگی یاد می کنند اما برای درمان حسادت بهتر است که به بخت و اقبال باور داشته باشید. اگر  برای رسیدن به هدف هایتان به اندازه لازم تلاش کرده اید اما موفق نبوده اید پس شانس و اقبال با شما یار نبوده است به گذشته نگاه کنید و سعی در تصحیح اشتباهات خود کنید و بدانید سرانجام روزی بخت و اقبال به شما نیز روی خواهد کرد.

۸- به ارزش های خودتان ایمان داشته باشید

 به ارزش های خودتان ایمان داشته باشید
به ارزش های خودتان ایمان داشته باشید

بدون ایمان داشتن به ارزش ها و توانایی هایتان درمان حسادت نا ممکن خواهد بود. شما توانایی هایی دارید که مختص و منحصر به خود شماست. هیچ دلیلی وجود ندارد که خودتان را با دیگران مقایسه کنید و دچار حس حسادت بشوید. برای درمان حسادت می بایست ابتدا توانمندی هایتان را بخوبی بشناسید و سپس به پرورش استعدادهای ذاتی خود بپردازید و اطمینان داشته باشید که اگر ایمان به ارزش هایتان را توام با تلاش و پشتکار کنید سرانجام روزی به موفقیت خواهید رسید .

۹- احساسات مثبت را در خودتان تقویت کنید

تقویت احساسات و افکار مثبت در درمان حسادت بسیار موثر است سعی کنید احساساتی نظیر خوشبینی ، امید به آینده و نظایر این ها را جایگزین بدبینی و یاس نمایید. سعی کنید در هر حالتی سر زنده و خوشحال باشید برای شاد و خوشحال بودن همیشه احتیاج به رخ دادن اتفاقات مهم ندارید ، گاهی چیزهای خیلی کوچک نیز می تواند انسان را شاد کنند مانند نوشیدن یک فنجان قهوه ، رفتن به سینما و یا پارک و نظایر این ها. هر وقت حس حسادت به سراغ تان آمد سعی کنید که بلافاصله آن را با افکار و احساسات مثبت جایگزین کنید.

۱۰- وقتتان را در شبکه های اجتماعی به هدر ندهید

عضویت در شبکه های اجتماعی و سپری کردن وقت در آنها امروزه برای بسیاری از افراد به صورت یک عادت روزمره در آمده است اما اگر شما در فکر درمان حسادت هستید بهتر است حداقل برای مدتی از رسانه های اجتماعی فاصله بگیرید. بهتر است کارهای روزانه خود را بر حسب اهمیتی که دارند اولویت بندی کنید و به ترتیب اولویت به انجام دادن آنها بپردازید آنگاه خواهید دید که زمان زیادی برای سپری کردن در شبکه های اجتماعی ندارید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره راهکارهای درمان حسادت با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۲ نظرها

  1. سلام من یه خواهر داردم خیلی بهم حسودی میکنه همش داره خودشو با من مقایسه میکنه باهام بدرفتاری میکنه من نمیدونم واقعا باهاش چطوری رفتار کنم

    1. با سلام و احترام، کمی خودتان را جای خواهرتان بگذارید و به او حق دهید چرا که اگر شما هم جای او بودید شاید همین حس و رفتار را داشتید. یک روش برخورد با افراد حسود این است که با خودتان بگویید: تو از دیدگاه خودت داری منو میبینی ولی من میدونم کارم درسته و به نتیجه عالی میرسه. هیچ راهی بهتر از حسن جویی برای نفوذ به قلب آدم‌ها وجود ندارد، با تعریف و تمجید از فرد حسود، به او احساس ارزشمندی بدهید و در آخر توجه کنید که شما هر چقدر عزت نفس بالایی داشته باشید و ارزش خود را درک کنید دیگر با رفتارهای افراد حسود دلخور نمی‌شوید و می‌دانید که این کارها تاثیری روی ارزش شما ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره