خانوادهروانشناسی

مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

در سال های اخیر به دلیل بیشتر شدن مشکلات زندگی و نیز وجود اختلالات روانی متفاوت و مشکلات خانوادگی در جامعه ، حساسیت مردم نسبت به مشکلاتشان و برطرف کردن آنها بیشتر شده است . در بسیاری از موارد حتی ممکن است مشکلی وجود نداشته باشد ولی برای جلوگیری از به وجود آمدن آن ، به مشاوره نیاز دارند مانند مشاوره قبل از ازدواج.

همه افراد نیاز به راهنمایی و مشورت دارند و این امر یک موضوع غیر قابل انکار است. کمک گرفتن از یک مشاور بهترین راه برای یک تصمیم گیری درست و از بین رفتن استرس روزمره است ولی با توجه به مشکلاتی که برای دیدار یا ملاقات با یک روانشناس به صورت حضوری وجود دارد مشاوره تلفنی از بهترین روش های ممکن برای دسترسی مداوم به یک روانشناس و مشاوره خانواده است.

این روزها ، مشاوره تلفنی یکی از محبوب ترین روش های دریافت راه حل مشکلات خانوادگی و روانشناسی می باشد. این شیوه مشاوره یکی از راه های بسیار مهم برای افرادی است که توان بهره گیری از مشاوره های حضوری و حضور در مراکز مشاوره و ملاقات رو در رو با کارشناسان ، روانشناسان و روانپزشکان را ندارند.

این روش برای افرادی که از امکانات پایین تری برخوردار بوده و یا در مناطق دوردست کشور می باشند پیشنهاد می شود. مشاور تلفنی می تواند تمام راهکارها را با یک تماس تلفنی بدون محدودیت و محرمانه ، در همه زمینه ها و مشکلات روانشناسی و خانوادگی به تمام افراد ارائه دهد.

هدف از ایجاد مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده

هدف از مشاوره تلفنی برطرف نمودن نیازهای فوری تماس گیرندگان و تثبیت یا بهبود احساس سلامت روانی و جسمی آنان است. بیشتر تماس گیرندگان احساس آشفتگی یا اندوه می کنند و درباره این گونه احساسات دچار سردرگمی هستند. مشاوره تلفنی فرآیندی است که به تماس گیرنده کمک می کند تا مسائل خود را روشن کنند و قدرت کنترل مسائل آتی را به دست آورد. از دیگر اهداف ایجاد مشاوره تلفنی :

  • پیشگیری از آسیب های اجتماعی از طریق ارائه خدمات ، اطلاعات ، توصیه ها و آگاهی لازم به تماس گیرنده
  • کمک به تماس گیرنده برای شناخت مشکل ، بررسی و تجزیه و تحلیل آن و همچنین تصمیم گیری و انتخاب راه حل های درست بدون صرف هزینه
  •  کمک به تماس گیرنده برای شناخت توانایی ها ، پذیرش و تغییر واقعیت ها و کاهش یا رفع مشکلات بدون محدودیت زمانی و مکانی
  • کمک به تماس گیرنده در مواقع اضطراری
  •  ایجاد عدالت و دسترسی همگانی به امکانات و تخصص ها

مزایای مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده

مزایای مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده
مزایای مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده

بی شک ملاقات با روانشناس مزایا و تاثیرات مثبت خاص خودش را دارد اما در بعضی از شرایط ممکن است افراد و خانواده ها نتوانند از مشاور حضوری استفاده کنند در این مواقع مشاوره تلفنی می تواند بهترین راه حل برای آن ها باشد.

در این روش ، کارشناسان در زمینه های مختلف می توانند به صورت جداگانه به افراد مشاوره دهند. زیرا گاهی ممکن است کسانی که با این مراکز تماس می گیرند احتیاج به دریافت چندین راهکار در مورد موضوعات مختلف داشته باشد.

مزایای این نوع مشاوره ، بنا به شرایط افراد می تواند متفاوت باشد که به چند مورد آن می پردازیم:

۱- این روش برای مدیریت موقعیت های بحرانی و مواردی که فرد با یک مشکل دارای فوریت روبروست می تواند در دسترس ترین روش موجود باشد.

۲- مشاوره گیرنده می تواند در کوتاه ترین زمان سوالات خود را از روانشناس بپرسد و پاسخ های مناسبی دریافت کند.

۳- در مشاوره تلفنی نیازی به حضور در محل نیست و شخص می تواند تنها با یک تلفن با مشاور متخصص در آن زمینه صحبت کند. لذا در هزینه رفت و آمد و همچنین در زمان صرفه جویی می شود. حتّی شما می توانید از سراسر کشور بدون داشتن محدودیت مکانی با روانشناس متخصص در ارتباط باشید.

۴- گاهی فرد به خاطر افسردگی ، منزوی بودن و گوشه گیری ، کمبود انرژی ، بیماری های مزمن برای مراجعه به مرکز مشاوره امتناع می کند ، ترس از رفتن به مرکز مشاوره یا قضاوت شدن دارد ، از بیان کردن مشکل خود احساس شرم می کند یا خجالت می کشد ، مشکلی دارد که به نظرش لاینحل است و درمانده شده ، گرایشات جنسی و مشکلاتی دارد که به خاطر آن احساس می کند خیلی با بقیه متفاوت است و به دلایل بیشماری از مراجعه به روانشناس امتناع می کند. مشاوره تلفنی در این موارد در جهت تغییر این احساسات منفی و پیش داوری ها نسبت به مشکلات بسیار کمک کننده می باشد.

۵- در مشاوره حضوری به صورت ساعتی از مراجعه کننده پول دریافت می شود. امّا در مشاوره تلفنی فرد می تواند با مدیریت زمان ، به صورت دقیقه ای مکالمات خود را جلو ببرید و هزینه ی کمتری پرداخت نماید.

۶- از دیگر مزایای مشاوره تلفنی ، پرداخت هزینه است که مراحل آن بسیار آسان می باشد و برای پرداخت هزینه تماس نیازی به کارت به کارت و صرف زمان اضافی برای انتقال وجه نیست. هزینه مشاوره تلفنی مستقیماً روی قبض تلفن شما محاسبه خواهد شد.

۷- مواردی وجود دارد که فرد تا به حال از خدمات مشاوره و روانشناسی استفاده نکرده است و می تواند این خدمات را به گونه ای در مشاوره تلفنی تجربه کند.

۸- گاهاً مراجعانی که دوست ندارند هویتشان فاش شود از طریق مشاوره تلفنی ارتباط خوبی برقرار می کنند و بدون دغدغه می توانند مشکلات خود را بیان کنند.

۹- نکته ای که خیلی اهمیت دارد این است که روانشناسانی که خدمات مشاوره تلفنی را ارائه می دهند باید مجوز ارائه خدمات در آن زمینه را داشته باشند. پس در این نوع مشاوره شما از داشتن مدرک معتبر و تخصص ، توسط فرد مشاوره دهنده اطمینان دارید.

۱۰- در مشاوره حضوری باید از چندین هفته قبل وقت بگیرید و حتی مدت ها در لیست انتظار یک روانشناس خوب بمانید ولی در مشاوره تلفنی نیازی نیست چندین هفته منتظر باشید و همیشه در دسترس شماست.

۱۱- در همه استان های کشور روانشناس خوب در دسترس نیست و حتی در برخی موارد ذهنیت منفی نسبت به شخصی که نزد روانشناس می رود وجود دارد ولی وقتی از مشاوره تلفنی استفاده می کنید لزومی ندارد کسی متوجه آن شود.

به طور کلی باید بدانید هیچ وقت برای حل کردن مشکلات دیر نیست و مشاوره تلفنی می تواند روش مناسبی برای شروع تعهد نسبت به تغییر و کم کردن دغدغه های فکری باشد.

مرکز مشاوره خانواده رایکو با استفاده از خدمات مشاوره تلفنی خود پاسخگوی سوالات شما در زمینه های روانشناسی و خانواده از سراسر کشور می باشد.

مشخصات یک مشاوره تلفنی خوب

مشخصات یک مشاوره تلفنی خوب
مشخصات یک مشاوره تلفنی خوب

همانطور که افراد مشکلاتی با ویژگیهای مختلفی دارند و راهکار درمانی برای همه یکسان نیست ، روانشناسان هم خصلت های خاص خود را دارند که ممکن است روی برخی افراد تأثیر خوب بگذارند و جذب کننده فرد در روند درمان باشند و هم برعکس. در مشاوره تلفنی ، روانشناس جدا از ویژگی شخصیتی اش لازم است مهارت و توان شغلی برای ارتباط قوی با مخاطبان خود را داشته باشد تا هم خودش احساس توانمندی کند و هم مفید و مؤثر واقع شود.

از ویژگیهای یک مشاور تلفنی خوب عبارتند از:

– توان گفتگوی هدفمند و دارا بودن روشی قابل فهم و روشن برای کمک به افراد دارای مشکل

– انتقال آرامش و تنظیم هیجانات منفی مخاطب

– ایجاد حس همدلی و درک و نیز توجه به محتوای گفتار ، تن صدا ، زیر و بمی آن ، سرعت کلام و همچنین بار عاطفی کلام تماس گیرنده.

– جلب اعتماد و داشتن مهارت ها و توانایی های کلامی خوب و قدرت ارتباط قوی برای ترغیب تماس گیرنده به بیان مشکل

– رازداری

مراحل و روش های انجام مشاوره تلفنی روانشناسی

قبل از مشاوره تلفنی ، مشاور تصویری ذهنی از تماس گیرنده دارد و با این تصویر ذهنی ، به صحبت های شخص گوش می دهد که شامل مراحل زیر است:

ایجاد ارتباط (برقراری ارتباط روانی)

افراد خواهان مشاوره روانشناسی با یکی از شماره های مشاوره تلفنی تماس برقرار کرده و به مشاور مربوط به موضوع مد نظر متصل می شود و پس از یک مکالمه ی چند دقیقه ای اطلاعات لازم به مشاور داده می شود. اولین گام مشاور تلفنی ، ایجاد تماس روانی با تماس گیرنده است.

مشاور با برقراری چنین رابطه ای می کوشد تا هرچه سریع تر بدون هرگونه پیش داوری و قضاوت ، رابطه ای پذیرنده ، توجه آمیز و همدلانه با تماس گیرنده برقرار کند. اعتماد ، عنصر اساسی این رابطه است ، که باعث جریان آزادانه اطلاعات از جانب تماس گیرنده به مشاور می شود.

 تعریف مشکل

پس از برقراری رابطه روان شناختی ، مشاور با کمک تماس گیرنده می کوشد تا مشکل را تعریف کند. در حقیقت هدف این مرحله درک مشکل از نظر فرد تماس گیرنده است. در این مرحله تمرکز اصلی بر مشکل و ارزیابی نحوه بوجود آمدن آن می باشد. در سراسر مشاوره تلفنی ، مشاور بر مهارت گوش دادن و همدلی ، همخوانی و پذیرش مثبت تکیه می کند.

ارائه حمایت

ارائه حمایت
ارائه حمایت

هدف اصلی این مرحله از مشاوره تلفنی ، حمایت مشاور از تماس گیرنده است تا متوجه شود که مشاور به او اهمیت می دهد.

برای برقراری رابطه صحیح روان شناختی ، گوش دادن همراه با مهارت های پاسخ دهی ، بسیار مؤثر است. این مهارت ها باعث می شود تا تماس گیرنده احساس کند مورد حمایت واقع شده است. در این مرحله مشاور باید با خونسردی و آرامش تمام و با صدای خوش آهنگ ، استوار و با ثبات و همراه با لحن زیر و بمی مناسب و هماهنگ ، با تماس گیرنده صحبت کند.

پاسخ مشاور نباید بدبینانه ، تمسخرآمیز و نیش دار باشد؛ در برخورد با مراجعان عصبانی ، مشاور نباید درباره او قضاوت کند و با لحن نیش دار و گزنده پاسخ دهد ؛ زیرا منجر به قطع رابطه خواهد شد.

برنامه ریزی برای حل مشکل

گاهی ممکن است تماس گیرنده فقط برای کسب آگاهی یا به دلیل کنجکاوی تماس گرفته باشد که در این صورت در همان مراحل اولیه ، راهنمایی خاتمه می یابد. اما در صورت ثبت مشکل ، مشاور با بررسی اطلاعات مهم و اصلی فرد تماس گیرنده ، به آنالیز و در نهایت تصمیم گیری و برنامه ریزی در مورد راه حل مشکل فرد می پردازد و راهکار های لازم به فرد تماس گیرنده برای رفع مشکل و یا ادامه ی مشاوره تلفنی داده می شود.

توصیه های لازم در هنگام مشاوره تلفنی روانشناسی

  • برای مشاوره تلفنی و هنگام تماس ، زمان کافی داشته باشید.
  • مکانی خلوت و راحت را برای مشاوره تلفنی انتخاب کنید.
  • بنا به نوع مشاوره (ازدواج ، مشکلات جنسی ، طلاق و …) و حساسیت هایی که برای خودتان دارد تصمیم بگیرید که مکالمات شما چند جانبه (بنا به ضرورت پدر ، مادر ، همسر ، فرزند ، …) شنیده شود و یا در غیر این صورت مطمئن شوید که کسی به مکالمات شما گوش نمی دهد.
  • برای یادداشت نکات ضروری و مهم ، کاغذ و قلم کنارتان باشد.
  • در گفت و گوی اولیه مشاوره تلفنی ، مشاور مشخصات شما را می پرسد البته شما باید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید ناشناس بمانید یا خیر.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره مشاوره تلفنی روانشناسی و خانواده با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

نوشته های مشابه

‫۲ نظرها

  1. سلام دوستان روز بخیر یه سوال دارم بنظر شما مشاوره رفتن قبل از ازدواج حتما ضروریع؟ حتی اگه دو طرف دو سال با هم دوست باشن؟

    1. با سلام، بله بسیار ضروری است، مشاوره پیش از ازدواج به زوجین کمک خواهد نمود که بتوانند شناخت بهتری از یکدیگر پیدا کنند. در کلاس های مشاوره ی قبل از ازدواج خواهید فهمید که اگر در آینده بچه دار شوید، آیا بچه ای که حاصل شما و همسرتان است به دلیل عوامل ژنتیکی سالم خواهید بود یا خیر و همچنین در این کلاس ها پرسشنامه مشاوره قبل از ازدواج هم به شما ارائه می گردد که با تکمیل این پرسشنامه ها، به مشاور کمک بیشتری می کنید که شناخت بهتری از شما پیدا کند و در نهایت با توجه به شخصیت شما و همسرتان بگوید که آیا مناسب یکدیگر هستید یا خیر. قطعا اگر در مشاوره پیش از ازدواج شرکت کنید، قبل از اینکه هر منفعتی برای شما به وجود بیاید، حداقل از بروز اتفاقات منفی و ناخواسته در آینده جلوگیری خواهید کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره