خانواده

با این ۱۰ روش بهترین همسر دنیا شوید

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویژگی های همسر ایده آل با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

در این مقاله قصد داریم روش هایی را معرفی کنیم که به وسیله آن می توانید بگویید بهترین همسر دنیا هستید. این روزها مسئله زندگی مشترک با توجه به شرایط موجود در جامعه و طلاق های عاطفی بسیار به عنوان معضل عظیمی مطرح شده است. وضعیت نابسامان اقتصادی و عدم امکان برای تشکیل زندگی مشترک یا شروعی مناسب برای زندگی نیز به این مشکلات دامن زده است. نکته مهم این است که قبل از ورود به هر گونه رابطه ای مطالعات زیادی در زمینه های مختلف روانشناسی انجام شود و حتی خود وجودی مان را بهتر تشریح کنیم و بشناسیم.

این مسئله به ما کمک بسیار زیادی می کند تا بتوانیم زندگی سالم تر داشته باشیم.  بگذارید واضح تر بگویم ، قبل از ورود به هر رابطه ای پارتنر بودن لازم است تا ابعاد وجودی خود را کامل بررسی کنیم ، با خودمان مهربان باشیم به عبارتی رفتاری با خودمان داشته باشیم که زمان دلداری دادن به یک دوست صمیمی با او داریم ، برای خودمان اعتبار قائل شویم و به درون خود اعتماد داشته باشیم. مهم تر از تمام این ها مشخص کردن هدف ازدواج است. شما باید بدانید به چه دلیل یا دلایلی قصد ازدواج دارید. پس از تمام این بررسی ها و نکته سنجی ها نوبت آموزش مهارت هایی است که می تواند به همسر بهتری شدن کمک کند. در ادامه ده مورد را برایتان ذکر خواهیم کرد.

با رعایت نکات زیر بهترین همسر دنیا شوید

با رعایت نکات زیر بهترین همسر دنیا شوید
با رعایت نکات زیر بهترین همسر دنیا شوید

 حفظ استقلال در حین روابط مشترک

استقلال خود را حفظ کنید. درست است که در خانه ای مشترک زندگی می کنید اما باید بدانید وابستگی زیاد هر فردی را خسته می کند اما در عین حال باید بدانید که با وجود حفظ استقلال شخصی برای همسر بهتری بودن باید تصمیمات را به صورت مشترک بگیرید. در موارد مختلف از هم نظرخواهی کنید و به هیچ عنوان تصمیمی را تنهایی نگیرید. حتی در مواردی که جزئی به نظر می رسد. بگذارید با مثالی موضوع را برای شما روشن کنم. خانواده شما تماس می گیرند و قصد دارند شما را برای مهمانی دعوت کنند قبل از پذیرفتن باید بگویید قصد دارید با همسر خود مشورت کنید و بعد از مشورت تصمیم نهایی را اعلام می کنید. ممکن است شما جواب مثبت دهید و بعد با برنامه های همسرتان برخورد کنید. برای همسر بهتر بودن لازم است در هر حال شریک یگدیگر باشید. چه شکست باشد و چه پیروزی. این حس را به همسر خود القا کنید. بگذارید بداند در تمام شرایط کنار او هستید. نگذارید او از شما احساس دوری کند یا سفره دلش را برای دیگری باز کند. پس برای همسر بهتر بودن تعادل را فراموش نکنید همانطور که استقلال خود را حفظ می کنید و از وابستگی های کودکانه دست می کشید ، حس همکاری و مشورت را فراموش نکنید.

تحقیر! اشتباهی نادرست

به هیچ عنوان همسر خود را تحقیر نکنید. احترام متقابل را پیشه و توشه زندگی مشترک خود کنید. قبل از این که به همسر خود توهین کنید یا او را تحقیر نمایید از خود بپرسید چقدر زندگی مشترکتان برای شما ارزش دارد؟ چقدر برای همسرتان احترام قائل هستید. احساسات هر فردی دائما در حال تغییر هستند. شما با مرحله خودشناسی که در ابتدای مقاله گفتیم باید بدانید چه زمانی خوب هستید و چه زمانی حال بدی دارید. سعی کنید به راحتی حال بد خود را به همسرتان بگویید و از وی بخواهید شما را در این حال همراهی کنید. سعی نکنید با تحقیر یا ناراحتی حال بد خود را به همسرتان نشان دهید. اگر ناخواسته شما یا همسرتان موجب ناراحتی یکدیگر شدید یا دست به تحقیر و توهین هم زدید ، بخشش را فراموش نکنید. اگر انتظار دارید همسرتان شما را ببخشد شما هم باید این حس را در خود تقویت کنید و بخشش را در خودتان تقویت کنید. پس برای همسر بهتر بودن باید حرمت همسرتان و خانواده یکدیگر را رعایت کنید حتی موقع دعوا و جر و بحث. با عقل کل خواندن خود تمام رفتارهای همسرتان را نادرست و اشتباه ندانید چرا که با این کار او را تحقیر می کنید. به هیچ عنوان از ازدواج خود ابراز پشیمانی نکنید. او با این رفتار و حس شما احساس کمبود و کم بودن می کند. حقارت را در وجود خود احساس خواهد کرد. پس برای همسر بهتر بودن به هیچ عنوان این رفتار ها را انجام ندهید.

 تغییر یکدیگر ممنوع!

برای همسر خوب بودن سعی در تغییر یک دیگر نداشته باشید. همسرتان را همانگونه که هست بپذیرید. البته این به معنای این نیست که شما در روند بهبود رابطه و خودتان اقدامی نکنید. بلکه شما باید همیشه تلاش خود را برای ارتقا شخصیتتان داشته باشید. اجازه دهید تا در این باره مثالی مطرح کنم. شما از ابتدای شروع رابطه می دانستید که همسرتان با موضوعی مشکل دارد و در این مورد برای خود چهارچوبی تعیین کرده است اما شما پس از مدتی سعی می کنید او را تغییر دهید و به گونه ای رفتار او را بر مبنای خواسته های خود شکل دهید. برای همسر بهتری بودن لازم است شریک زندگی خود را همان گونه که هست بپذیرید و برای رشد شخصیتی به او کمک کنید. انتظار نداشته باشید او همان طور که شما فکر می کنید فکر کند یا رفتار کند ، چرا که همسرتان هم همانند شما فردی مستقل و صاحب نظر و اندیشه است. او را مجبور به انجام کاری نکنید. اجبار ممکن است در لحظه شما را به خواسته خود برساند اما در بلند مدت باعث دوری شما و همسرتان از یکدیگر خواهد شد. برای همسر بهتر بودن ، او را همان گونه که هست بپذیرید. دوست داشتن خود را بدون قید و شرط و اجبار پیش ببرید تا زندگی شادی داشته باشید.

  انتظارات غیر معقول از یکدیگر نداشته باشید

 تعادل میان انتظارات
تعادل میان انتظارات

انتظارات غیر معقول از یکدیگر نداشته باشید. شما باید واقع بینانه به شرایط و امکانات موجود بنگرید. برای انتظارات خود تعادل ایجاد کنید. چشم و هم چشمی ، مد گرایی و توقعات بی جا زندگی را نه تنها به جلو نمی برد بلکه به شدت آسیب زننده هستند. برای اینکه همسر بهتری باشید و بتوانید زندگی رو به رشدی داشته باشید باید در همه جا تعادل و واقع نگری خود را رعایت کنید و اگر در این کار تبحر ندارد سعی کنید با مطالعه یا کمک گرفتن از روانشناسان ماهر این مهارت و تکنیک را بیاموزید. این انتظارات هم شامل انتظارات مالی است و هم موارد روحی و احساسی. مثلا شما نمی توانید در زمان خستگی یا بروز مشکلات شدید از همسر خود تقاضای ابراز احساسات شدید یا همانند حالت عادی داشته باشید. در موارد مالی هم سعی کنید دیدگاه های یکدیگر را بپذیرید و توقعات مالی نادرست از هم نداشته باشید. پس برای همسر بهتر بودن سعی کنید با سیاست و تفکر درست میان انتظارات خود تعادل برقرار کنید.

 احساسات خود را به راحتی بیان کنید

نیازها و احساسات خود را به وضوح بیان کنید. در صحبت کردن خجالت نکشید. نباید بگذارید همسرتان حالات درونی شما یا حتی مشکل جسمی شما را حدس بزند. زندگی بازی بیست سوالی نیست که نیاز به رمز شکنی داشته باشد. در مورد مسائل پیش آمده به وضوح و روشنی صحبت کنید. اگر مسئله ای شما را ناراحت کرده به جای این که در رفتار خود آن ناراحتی را نشان دهید یا قهر کنید و حتی دعوا راه بیندازید به وضوح و روشنی ناراحتی خود و دلیل آن را بگویید. سعی کنید با لحنی مثبت صحبت کنید و پارتنر خود را متهم نکنید. فقط ابراز ناراحتی تان را اعلام کنید . اگر در مقابل ناراحتی شما دلیلی قانع کننده آورد او را درک کنید و این درک کردن را به او نشان دهید. قضاوت نکنید و صبر کنید تا حرف خود را کامل کند. در حرف او نپرید و آرامش خود را حفظ کنید. حتی اگر از همسر خود عصبانی هستید به وضوح عصبانیت خود را بیان کنید. هیچ نیازی به دعوا و مجادله نیست. اگر برای خود در رابطه حتی رابطه جنسی چهارچوب هایی دارید بدون معطلی و یا خجالت آن را با همسرتان در میان بگذارید. برای بهترین همسر بودن شما باید بتوانید همزمان با حفظ حرمت ها حرف های خود را بزنید.

مخفی کاری و دروغ ممنوع!

هیچ دلیلی نباید باعث شود تا شما به همسر خود دروغ بگویید یا مسئله ای را از او پنهان کنید. اصلی ترین زیر بنای هر رابطه ای صداقت و راستگویی است. اگر می خواهید رابطه ای سالم داشته باشید و همسر بهتری باشید لازم است تا پنهان کاری را به حداقل برسانید و از دروغگویی اجتناب کنید. گمان نکنید با پنهان کاری یا دروغ درباره مسائلی شان و شخصیت شما در مقابل همسرتان حفظ می شود. نه! شما با این کار شخصیت خود را زیر سوال می برید و باعث دور شدن همسرتان از خود خواهید شد. این فکر را از سرتان بیرون کنید که اگر در جایی دچار مشکل شدید همسرتان دست از دوست داشتن شما بر می دارد. در این مواقع خونسردی خود را حفظ کنید و با اعتماد به نفس اصل ماجرا را بگویید و از دروغ بپرهیزید. مطمئن باشید اگر ناگفته ها روی هم انباشته شود و در گفتنش زمان را به عقب بیندازید زندگی تان بیشتر دچار تزلزل خواهد شد. شما با صداقت باعث می شوید همسرتان از میزان اعتمادی که به او دارید خشنود شود. پس برای همسر بهتر بودن صداقت را در زندگی خود اولویت قرار دهید.

 قدرت تشکر کردن را دست کم نگیرید!

در لحظه به لحظه زندگی تان تمرین تشکر کردن کنید. خدا را برای نعماتش شکر کنید تا بتوانید شکرگذار خوبی باشید. از همسرتان قدردانی کنید. گاهی غذای مورد علاقه او را بپزید و خانه را برای حضور شوهرتان مهیا کنید. آقایان توجه داشته باشند که بیشتر خانم ها علاقه زیادی به هدیه گرفتن دارند پس بی دلیل و با دلیل هدیه دادن را فراموش نکنید. لازم نیست حتما خرج های میلیونی کنید. گاهی اوقات با یک شاخه گل هم می توانید خستگی های بانوی خود را کم کنید. قدردانی روحیه تازه ای به زندگی مشترک شما خواهد داد و انرژی زیادی در رابطه تان تغذیه خواهد کرد. حتی برای چیز های کوچک هم از همسر خود تشکر کنید. برای همسر بهتری بودن لازم است غرور بیجا را کنار بگذارید و قدر دان زحمات یکدیگر باشید. حتی اگر همسرتان با خود نامهربان است به او کمک کنید تا به خود توجه بیشتری داشته باشد و گاهی خود او برای خودش هدیه بخرد. چرا که اگر او بتواند از خودش تشکر کند،‌قدر زحمات شما را بیشتر خواهد دانست. پس معجزه قدردانی را نادیده نگیرید.

 مسئولیت پذیر باشید

 مسئولیت پذیر باشید
مسئولیت پذیر باشید

یکی از ارکان اساسی هر زندگی احساس مسئولیت است. وقتی شما وارد زندگی جدیدی می شوید و می پذیرید که با فردی وارد رابطه ای احساسی شوید باید مسئولیت های این علاقه را بپذیرید. به هیچ عنوان از زیر بار مسئولیت شانه خالی نکنید. شما فردی هستید که در این برهه از زمان به تکیه گاه فرد دیگری تبدیل شده اید. روی سخنم هم با زنان است و هم با مردان چرا که زندگی مشترک هم مرد را تکیه گاه می کند و هم زن را. تعهدات خود را فراموش نکنید و به آن ها پایبند باشید. اگر مسئولیت پذیر نباشید مطمئن باشید در زندگی خود دچار مشکل خواهید شد. ممکن است در ابتدا ساده به نظر برسد اما در آینده به خصوص بعد از فرزند آوری به مشکل بر می خورید. بنابراین برای اینکه همسر بهتری باشید مسئولیت پذیر بودن را فراموش نکنید.

انتقاد یا شکایت؟!

تفاوت بین انتقاد کردن و شکایت کردن را به خوبی یاد بگیرید. این را بدانید که انتقادهای زیاد و نا معقول باعث جدایی شما و همسرتان خواهد شد. به جای انتقاد کردن سعی کنید منطقی و با دلایل درست شکایت خود را بیان کنید. علاوه بر آن پذیرای شکایت ها هم باشید. انتظار نداشته باشید که همسرتان شکایت پذیر باشد ولی شما با گفتن کوچکترین حرفی یا سخن معقولانه ای از کوره در روید. انتقاد در واقع به معنای حمله به شخصیت طرف مقابل با رنجش احساسات است ولی شکایت پیشنهادی است برای تغییر رفتار. شکایت را با انتقاد اشتباه نگیرید تا بتوانید بهترین همسر باشید . ممکن است در ابتدا تمایز بین این دو برایتان سخت و دشوار باشد ولی تلاش خود را بکنید. هنگامی که شکایت می کنید انرژی خود را صرف توهین و تحقیر نکنید بلکه با گفتن نکات مثبت سعی در درست کردن همه چیز داشته باشید. پس بهترین همسر می داند که باید تفاوت بین این دو مفهوم را درک کند.

 با یکدیگر دوست باشید.

همسرخود را علاوه بر شریک زندگی تان ،‌ دوست خود بدانید. با او همانند یک دوست صمیمی و قدیمی رفتار کنید. با این کار هم شما و هم او لذت بیشتری از زندگی خواهید برد. دوست ها برای شادی یکدیگر محدودیت قائل نمی شوند و یکدیگر را در چهارچوب تعریف شده خود نمی خواهند. دوست بودن یعنی بگذارید گاهی همسرتان آزاد باشد و یا حتی به تنهایی سفر برود. او را محدود نکنید و لذت های دوست داشتنی اش را که خارج از چهارچوب رابطه تان نیست از او نگیرید. صبور باشید و به تفاوت های یکدیگر احترام بگذارید. همسرتان را صمیمی ترین دوست خود بدانید و برای رشد بیشتر او تلاش کنید. برای همسر بهتری بودن دست از کنترل گری یا مقایسه کردن بردارید و اجازه دهید همسرتان با شما احساس صمیمت داشته باشد نه این که روز به روز از شما دور شود. بنابراین یادتان باشد برای همسر بهتری بودن لازم است دوست های بهتری برای هم باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ویژگی های همسر ایده آل با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

نوشته های مشابه

‫۴ نظرها

  1. سلام روزتون بخیر همسر من یه مدتیه افسردگی گرفته دلیلشم خیلی چیز مشخصی نیست دوس دارم بتونم خوشحالش کنم اما نمیدونم باید دقیقا چطور باهاش رفتار کنم

    1. با سلام و وقت بخیر، گاهی صحبت کردن با عزیزان‌ درباره‌ی افسردگی‌شان کمی دشوار است. اطرافیان احساس می‌کنند با پیش کشیدن حرف افسردگی، فرد مبتلا عصبانی می‌شود یا احساس می‌کند که به او توهین شده است در این مواقع باید بدانید که چه سوالاتی از بیمار بپرسید و چگونه حمایت خود را به او نشان بدهید. در گفتگو با ایشان عباراتی مانند: نیمه‌ پر لیوان را ببین،زندگی کن، شاد باش، چرا ناامیدی، وقتی این همه دلیل برای زنده بودن و زندگی هست و … را به کار نبرید. احساس می‌کنید، بیمار شما تمایل به خودکشی دارد به هیچ‌وجه او را تنها نگذارید.

  2. سلام وقت بخیر من یه دختر ۱۹ ساله هستم متاسفانه اصلا قادر به برقراری روابط اجتماعی مناسب نیستم شما راهی دارید برای حل این مشکل؟

    1. با سلام، همه افراد برای برقراری ارتباط با دیگران نیاز به یادگیری مهارت‌هایی جهت شروع و حفظ آن دارند. روشی که برای ایجاد ارتباط استفاده می‌کنید بر زندگی شما و اینکه چه کسانی در زندگی شما حضور داشته باشند، تأثیر می‌گذارد، شغل، دوستان، میزان درآمد، و ازدواج شما می‌تواند تحت تأثیر شیوه برقراری ارتباط شما باشد. تلاش برای شناخت و ارتباط با یک فرد جدید، ممکن است برای هر دو طرف استرس زا و هیجان انگیز باشد. اینکه فرد را کجا یا چگونه ملاقات کردید اهمیتی ندارد، فقط لازم است خودتان باشید.
      ارتباط با یک فرد جدید به اندازه پرسیدن چند سوال هزینه دارد. شروع با سوال در مورد خواسته‌ها و نداشته‌هایتان، شباهت‌ها و تفاوت‌های خود و خانوادگی و هر چیزی که می‌تواند ارتباط شما را قوی کند، قابل انجام است.
      ملاقات خود را به سمت ایجاد یک خاطره مشترک هدایت کنید. پیاده روی، رفتن به یک محل تفریحی یا هر چیزی امکان پذیر است. نیاز به برنامه‌ریزی نیست، یک نقطه مشترک پیدا کنید که هر دو از آن لذت می‌برید و آن را پیشنهاد دهید. ایجاد یک تجربه و خاطره مشترک، می‌تواند رابطه را ایجاد و تقویت کند. این که چطور وارد ارتباطی مؤقر با دیگران شوید به میزان زیادی به مهارت‌های ارتباطی شما بستگی دارد و لازم است آن‌ها را تقویت کنید.
      یک نقطه اتصال مثل فیلم، هنر، اقتصاد یا تحصیل پیدا کنید و درباره آن حرف بزنید. در طی صحبت به نقاط مشترک و تفاوت خود می‌رسید و سعی کنید آن‌ها را به چالش بکشید. به تفاوت‌ها احترام بگذارید و سعی نکنید نظر خود را به فرد مقابل تحمیل کنید.
      پرسیدن سوالاتی که با چطور یا چگونه شروع می‌شود، می‌تواند یک مکالمه را ادامه دار کند. پرسیدن اینکه چه کتابی یا چه فیلمی دوست دارد، سوال درباره اینکه کار و شغل خود را چگونه پیش می‌برد و از این نوع سوالات، پاسخ‌های جالبی خواهد داشت که به شما کمک می‌کند یک پیوند جدید با طرف مقابل برقرار کنید. در واقع فضا را برای فرد مقابل باز بگذارید تا درباره خود صحبت کند. پرسیدن سؤالات هوشمندانه میزان مهارت‌های ارتباط کلامی شما را مشخص می‌کند.
      باز بودن ذهن، پذیرا بودن و روشنفکر بودن، کلید ایجاد ارتباط با یک فرد یا شریک عاطفی جدید است. بدون قضاوت بشنوید. شما مجبور نیستید با دیدگاه طرف خود موافق باشید، بلکه لازم است آن را درک کنید و بفهمید.
      انجام یک فعالیت مشترک راهی عالی برای ایجاد ارتباط است. مثل ورزش کردن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره