اعتیاد و مواد مخدر

نشانه ها و علائم اعتیاد به مخدر گل

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نشانه ها و علائم اعتیاد به مخدر گل با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

ماده ی اعتیاد آور گل ماده مخدر تازه ای نیست و همان ماریجوانایی می باشد که در اوایل قرن بیستم در بیشتر کشور های اروپایی و آمریکایی به عنوان یک داروی طبی مورد مصرف قرار گرفت و در حال حاضر استفاده از آن به جز موارد غیر پزشکی ، غیر قانونی است.

اما سوالی که برای خیلی از افراد مصرف کننده پیش می آید، علائم و نشانه های مصرف گل یا همان ماریجواناست. این ماده چه نشانه هایی را بعد از مصرف به همراه دارد؟ عوارض مصرف گل همانند سایر مواد مخدر مصرفی که تا به الان می شناختیم ، خطرناک است؟ چگونه متوجه شویم که نسبت به گل اعتیاد پیدا کرده ایم ، با چه علائمی می توان این موضوع را فهمید؟

هدف از این مقاله شناسایی علائم و اعتیاد به مخدر گل می باشد تا نسبت به آن آگاه باشیم و فریب افکار عمومی را نخوریم. مرکز مشاوره خانواده رایکو در زمینه ترک اعتیاد مخدر گل ، مشاوره تخصصی ارائه می دهد.

فهرست محتوا

 نشانه ها و علائم اعتیاد به مخدر گل  

 نشانه ها و علائم  اعتیاد به مخدر گل
نشانه ها و علائم اعتیاد به مخدر گل

ماده مخدر گل یا همان ماری جوانا یک ماده ی مخدر غیرقانونی است که طی سال های اخیر بیشتر مورد استفاده قرار گرفته است. ماریجوانا مخلوط خشک و خرد شده از گل ها ، ساقه ها و برگ های گیاه شاهدانه( کاناب سیتوا) است. دود ماری جوانا دارای بوی تند و متمایزی ، بین شیرین و ترش است.

تغییرات رفتاری که ممکن است علائم اعتیاد به ماری جوانا باشد عبارتند از:

  • ادراکات تحریف شده
  • اختلال در هماهنگی
  • مشکل در تفکر و حل مشکلات
  • مشکلات مداوم با یادگیری و حافظه

علاوه بر این ، چندین نشانه دیگر ازسوء استفاده مصرف گل نیز در اغلب مصرف کنندگان قابل مشاهده است:

  • چشم های قرمز(غیر طبیعی)
  • تاری دید،
  • سرفه خشک
  • تندی ضربان قلب
  • گرسنگی
  • خشکی دهان
  • اضطراب
  • پارانویا یا ترس
  • حافظه ضعیف
  • هماهنگی(بدنی) ضعیف
  • زمان واکنش آهسته
  • از دست دادن کنترل
  • اعتیاد

 علائم سوء استفاده از ماری جوانا

 علائم سوء استفاده از ماری جوانا
علائم سوء استفاده از ماری جوانا

سوء استفاده از ماری جوانا می تواند منجر به مشکلات حافظه ، یادگیری ، خلق و خو و رفتار اجتماعی شود. این موضوع می تواند در خانواده ، مدرسه ، کار و فعالیت های دیگر نیز تاثیر گذار باشد. تحقیقات نشان داده است که اثرات نامطلوب ماری جوانا بر یادگیری و حافظه ممکن است چندین هفته پس از تأثیر حاد مصرف دارو ادامه یابد. در نتیجه ، فردی که هر روز ماری جوانا مصرف می کند ، ممکن است برای همیشه در سطح فکری و حافظه ضعیف باقی بماند.

سوء استفاده طولانی مدت گل می تواند به اعتیاد منجر می شود. یک فرد معتاد به مواد مخدر مجبور به استفاده مجدد از دارو می شود ، با وجود اثرات مضر آشکار بر عملکرد های اجتماعی در زمینه فعالیت های خانوادگی ، مدرسه و دانشگاه ، کار و فعالیت های تفریحی ، گل نیز معمولا به عنوان یک داروی مخدر پر مصرف شناخته شده است. همچنین با مصرف گل ، افراد بعد از این مرحله کم کم به سمت سایر دارو ها مانند هروئین ، کوکایین و یا سایر مت آمفتامین ها کشیده می شوند.

علاوه بر این ، زمانی که سوء مصرف کنندگان این ماده مخدر در طولانی مدت سعی در متوقف کردن دارو دارند ، اغلب با تعدادی از علائم ناخوشایند رو به رو می شوند و با درد و رنجی همراه است که باعث می شود ، ترک این ماده مشکل باشد و تمایل به متوقف کردن این علائم سخت شود بنابراین چاره ای نمی یابند جز ، رفتن دوباره به سمت گل ، این علائم تحریک برانگیز ، که ترک کردن را مشکل می کنند عبارتند از:

  • تحریک پذیری
  • بی خوابی
  • کاهش اشتها( که می تواند باعث ناتوانی جسمی شود)
  • اضطراب
  • اشتیاق به مصرف دارو

ماده ی مخدر گل همانند یک سیگار توتون یا تنباکو مصرف می شود یعنی داخل یک کاغذ لوله ای شکل آن را دود می کنند و یا با استفاده از یک لوله شیشه ای(پیپ) آن را حرارت می دهند و سپس استشمام می کنند. اما این نوع سیگار حاصل از گل به مراتب بسیار خطرناک تر از سیگار حاصل از توتون و تنباکو می باشد ، زیرا دود حاصل از گل عامل شکل گیری سرطان ریه در مصرف کننده می باشد ، همچنین  مصرف ماری جوانا در روشی موسوم به چلیم نیز صورت می گیرد.

علائم مصرف ماده مخدر گل بر مغز

علائم مصرف ماده ی مخدر گل بر مغز
علائم مصرف ماده ی مخدر گل بر مغز

اصلی ترین مواد شیمیایی موجود در گل ، ماده ای به نام دلتا ۹ – تتراهید کربنبینول (THC) است. هنگامی که کسی سیگار گل یا ماریجوانا می کشد ، THC به سرعت از ریه ها به جریان خون منتقل می شود ، که ماده ی شیمیایی محرک آوری را به مغز انتقال می دهد. THC در مکان های خاصی از مغز عمل می کند که گیرنده های کانابینوئید(گیرنده های شیمیایی در مغز) نامیده می شوند و یک سری واکنش های سلولی تولید می کنند که در نهایت باعث بالا رفتن میزان مصرف افراد می شود. برخی از مناطق مغز دارای گیرنده های کانابینوئید هستند. برخی از قسمت های مغز ممکن است از این نوع گیرنده به میزان کم برخوردار باشند و حتی ممکن است نداشته باشند ، اما بالاترین تراکم گیرنده های کانابینوئید در قسمت هایی از مغز یافت می شوند که که بر لذت ، حافظه ، افکار ، تمرکز، حس گر ها و درک زمان و حرکت های هماهنگ تاثیر می گذارند. به خاطر همین است که همگی این موارد نام برده در اثر استفاده از گل دچار اختلال می شوند و نشانه های حاصل از مصرف گل ، خود را کم کم نشان می دهند.

 علائم مصرف گل بر سلامت ریه

بسیاری از متخصصان نگران تاثیرات استفاده از گل ، بر روی سلامت و بهداشت فردی به خصوص سلامت ریه هستند. این متخصصان افراد مصرف کننده را در برابر خطرات جدی گل بر روی ریه ها هشدار می دهند.

همان گونه که گفته شد ، نحوه استفاده از گل به صورت معمول شبیه سیگار کشیدن توتون و تنباکو است اما شکل مصرف گل فقط به همین صورت نیست بلکه به اشکال مختلف مثل آب نبات ، آدامس ، انواع نوشیدنی ها و کپسول آبی است که این گونه مصارف خطرات زیادی برای سلامت بدن را به دنبال خواهد داشت علاوه بر خطری که حاصل از دود ماری جوانا بر ریه ها دارد ، بهداشت و سلامت عمومی همچنین سلامت کودکان به خطر خواهد افتاد.

 علائم حاصل از دود گل

 به طور کلی دود برای ریه ها مضر است ، چه این دود حاصل از توتون و تنباکو باشد و چه گل ، در هر صورت ریه ها را تحت تاثیر قرار می دهد و سموم و مواد سرطان زای آزاد شده از این مواد وارد ریه ها شده و منجر به تحریک ریه و انواع بیماری می شود.

دود حاصل از گل فراتر از دود تنباکو است ، به طور معمول افراد مصرف کننده گل تمایل دارند ، دود گل را عمیق تر بکشند و بیش تر از سایر سیگاری ها نفس خود را نگه دارند ، که منجر به قرار گرفتن در معرض بیشتر دود و امراض جدی تر خواهد شد.

دود ماری جوانا ثانویه (دودی که بعد از استنشاق آزاد می شود) چند برابر از همان سموم و مواد سرطان زایی است که به طور مستقیم در دود ماری جوانا استنشاقی یافت می شود. در حالی که هیچ اطلاعاتی درباره پیامدهای بهداشتی در مورد دود ثانویه گل وجود ندارد ، نگرانی اینجاست که می تواند سلامت عمومی بدن را به خطر بیاندازد ، این اثرات ، به ویژه در مورد کودکان آسیب پذیر در خانه بیش از پیش جدی تر می شود و تحقیقات بیشتری در مورد علائم و عوارض دود ثانویه گل لازم است.

بهداشت ریه و دود گل

بهداشت ریه و دود گل
بهداشت ریه و دود گل

 سیگار کشیدن گل به طور حتمی به ریه انسان آسیب می رساند. تحقیقات نشان می دهد که دود سیگار گل موجب برونشیت مزمن می باشد که باعث تخریب مویرگ های سلولی در مسیرهای هوایی شش می شود که همین موضوع می تواند دلیل علائمی نظیر:

  • سرفه مزمن
  • تولید خلط
  • صدای خس خس
  • و برونشیت حاد

را توجیه کند.

سیگار کشیدن گل می تواند بیش تر به ریه ها و سیستم تنفسی آسیب برساند. همچنین می تواند بر سیستم ایمنی بدن و توانایی بدن برای مبارزه با انواع بیماری ها تاثیر بگذارد ، به ویژه برای افرادی که بدن آنها از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی(بیماران خود ایمنی مثل ام اس) یا بیماری هایی عفونی نظیر HIV و هپاتیت خطر ساز تر است.

عامل دیگری که ثابت می کند دود حاصل از گل بر روی ریه ها و سلامت این سیستم تاثیر می گذارد ، این است که دود حاصل از سیگار گل ، سلول های ریه را به مرور از بین می برد ، به دنبال نابودی سلول هایی مانند نایژک ها ، توانایی جذب غبار و میکروب های محیطی را از دست می دهند و این موضوع ابتلا به انواع عفونت های ویروسی و میکروبی را بالا می برد و به دنبال آن ، کاهش کارایی سلول ها منجر به تولید مخاط زیاد می شود و همین موضوع هم باعث مهار سیستم ایمنی می شوند.

همه این عوامل می توانند عامل عفونت های دستگاه تنفسی در بین افرادی باشند که در معرض دود گل هستند ، البته آمار و شواهد دقیق وجود ندارد که مطمئن باشیم سیگار کشیدن گل تا چه میزان بر اطرافیان موثر است ، اما هر چه باشد این میزان تاثیر بر خود فرد مصرف کننده بیشتر است.

مطالعات نشان داده است که سیگار کشیدن ماده ی مخدر گل ممکن است خطر ابتلا به عفونت های فرصت طلب را در میان افرادی که HIV مثبت دارند ، افزایش دهد.

یکی دیگر از تهدیدات بالقوه برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیف دارند ، آسپرژیلوس(قارچ های بیماری زا) است ، یک نوع بیماری دیگری است که می تواند باعث اختلالات ریه شود. این بیماری می تواند از طریق مصرف گل در ریه ها رشد کند ، اما به ندرت در افراد با سیستم ایمنی سالم مشکلی ایجاد می کند. مرکز مشاوره رایکو در زمینه مشاوره ترک اعتیاد ، مشاوره تخصصی ارائه می دهد.

سوالات متداول

۱- نشانه ها و علائم اعتیاد به مواد مخدر گل کدامند؟

از جمله علائم اعتیاد به مخدر گل ، تاری دید ، سرفه خشک ، گرسنگی ، خشکی دهان ، اضطراب ، پارانویا ، اختلالات تحریف شده ، اختلال در هماهنگی ، نوسانات اخلاقی ، کاهش و افزایش غیرطبیعی اشتها ، سرخی چشم ها ، پرخاشگری ، کابوس شبانه ، بی خوابی و... می باشند.

۲- پسر من گل مصرف می کنه و معتقد به این موضوع هست که گل نه تنها اعتیادآور نیست ، بلکه خواص دارویی داره ، آیا این ادعا درسته؟

براساس پژوهش های انجام شده گل یا ماری جوانا می تواند موجب تحریک اشتها ، کاهش درد ، کاهش علائم بیماری ام اس ، کاهش تهوع و استفراغ به ویژه در جریان شیمی درمانی ، درمان فیبرومیالژیا ، درمان پارکینسون ، کشتن سلول های خاصی از سرطان و... شود و از مقادیر کمتر ماری جوانا برای ساخت محصولات دارویی نیز استفاده می شود و همچنین طبق تحقیقات انجام شده ، مردانی که ماری جوانا در طی زندگی خود مصرف کرده اند ، غلظت اسپرمشان بسیار زیاد است. اما هیچکدام از این موارد به معنی اعتیادزا نبودن گل نمی باشد و گل بادرصد بیشتری از تتراهیدروکانابینول ( تی‌اچ‌سی ) موجبات وابستگی دارویی را فراهم می کند و ماری جوانای معمولی دارای مقادیر کمتری از تی اچ سی می باشد.

۳- حدود یک هفته پیش به پیشنهاد یکی از دوستام مقدار خیلی کمی گل مصرف کردم و میخوام بدونم اثراتش تا چند وقت توی آزمایشات ممکنه وجود داشته باشه؟

تی اچ سی موجود در این ماده به سرعت توسط اندام های مختلف بدن جذب شده و طولانی مدت در بدن باقی می ماند و دفع آن کند است. معمولا ۵ تا ۳۰ روز پس از مصرف در آزمایش ادرار ، تا ۲ هفته پس از مصرف در آزمایش خون ، بیش از ۳ ماه در تست مو ، تاثیرات مصرف گل وجود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نشانه ها و علائم اعتیاد به مخدر گل با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

نوشته های مشابه

‫۱۹ نظرها

  1. سلام.ممنون از گفتن حقایق و مزایا و معایب این گیاه خاص
    اصلا قصدم از این نوشته تشویق نیست.۳۰ ساله هستم و به مدت قریب به ۸ سال هست که گل مصرف میکنم پیوسته دو نوبت در روز اما به دوز مشخص وفقط برای کنترل و بهبود روند درمانیم.هیچ مشکلی با این مخدر به ظاهر جذاب نداشتم به جز هزینه بالا.نه مشکل فکری نه پرخاشگری نه اشتهای کاذب و نه چیز دیگری چون اطلاع داشتم و همه رو سعی میکردم کنترل کنم.نوع مصرف هم با چیلیم بود.شخصا به جز حشیش و کراک و الکل هر نوع مخدری رو از بهترین نوعش تجربه کردم ولی به اصطلاح روی هیچ کدوم از این ماده ها نموندم و به تجربه اکتفا کردم.اما گل رو با شناختی که ازش داشتم شروع به استفاده ارادی کردم و مدت زیادی مصرف کننده تقریبا حرفه ای بودم.الان که چند ماهی هست بیکارم و پولی برای خریدمایحتاج ضروریم هم ندارم چه برسه به خرید گل .ضمن اینکه دیگه از مصرف و وابستگی روانی به این گیاه خسته شدم و الان خیلی مصمم هستم و حتی دیگه فردی که بتونم ازش تهیه کنم رو هم ندارم از هر زمانی جدی تر تصمیم به کنار گذاشتن دارم.اما به هیچ وجه نمیتونم به مراکز درمانی و روانپزشکی مراجعه کنم و بزرگترین مشکل من همین جاست.اگر درد یا وسوسه مصرف دوباره باشه میتونم تحمل کنم فقط مشکلم اینه که انگار گم کرده دارم و با این که نه خماری داره نه چیز دیگه ولی باید جایگزینی وجود داشته باشه تا بتونم زندگیم رو به روال قبل مصرف برگردونم.ممنون میشم اگر بتونید راهنمایی کنید تا زندگی طبیعیم رو بدست بیارم

    1. سلام و درود.
      برای همه ی انسان ها مبرا می باشد که ترک کردن عادات غلط جز با خواست خود فرد امکان پذیر نمی باشد و در ترک اعتیاد نیز نمی توان از نقش اطرافیان، خانواده، مراجعه به روانشناس و انجام روان درمانی و… چشم پوشی کرد و جایگزین دیگری را معرفی نمود اما روحیه ی شما و انگیزه برای ترک و پس از آن نیز انجام دادن راهکارهای مقابله ای با عود مجدد بسیار حائز اهمیت است. ترک کردن گل در افراد مختلف وابسته به سن، جنسیت، نوع ماده مصرفی، میزان مصرف، طول مدت مصرف و… دارای شرایط متفاوتی می باشد و معمولا ترک گل همراه با درد و وابستگی جسمانی نیست و وابستگی روانی رایج تری به چشم می آید. شما با کنترل نمودن افکار خود، کم کردن ساعت های بیکاری، دور ریختن وسایل مصرفی، خارج شدن از محیطی که قبلا مواد مصرف می کردید، دوری نمودن از دوستان مصرف کننده، خارج شدن از شرایط وسوسه انگیز، مشغول به کار شدن و حمایت خانواده می توانید به سمت قطع مصرف گل قدم بردارید.

  2. باسلام.من پسرم ۲۲سالشه دوران خدمت سربازیش رو میگذرونه.بسیارپرخاشگر میباشد.طوری که هیچکس توخونه نمیتونه باهاش صحبت کنه.هرحرفی توخونه بااون بحث بوجود میاره.چندبار قطره تو جیبش پیدا کردیم میگه چون تو پادگان جوشکاری میکنم بخاطر اونه.ولی وقتی از پادگان میاد بعد میره بیرون میاد علایم پرخاشگریش کمتر میشه.آروم میشه اشتهاش بالا میره.هوس چیز شیرین میکنه.زودتر از موعدم میخوابه.نمیدونم واقعا چکار کنم.چیزایی که گفتید بعد از مصرف گل با نشانه های اون برعکس.فقط اشتهای بالا داره که شبیه.چشماشم که قطره تو جیبش پیدا میکنم

    1. سلام و درود.
      باتوجه به اینکه شما به صورت قطعی از اعتیاد فرزند خود آگاهی ندارید ، بهتر است ابتدا از صحت این موضوع اطمینان یابید و در صورت صحیح بودن گمانات خود ، در پی راه حل مسئله باشید. ضمنا توجه به این موضوع که همراهی و پشتیبانی والدین ، فراهم کردن محیطی سالم ، دور شدن از دوستان یا افراد مصرف کننده ، نداشتن ابزار مصرفی گل و … در این مشکل می تواند بسیار موثر واقع شود.

  3. سلام ببخشید یک شخصی از آشناهامون دو ساله گل میکشه ۲۲سالشه حرفای من خیلی میدونم تاثیر گذاره براشون خواستم بدونم من چجوری میتونم کمکش کنم ک ترک کن خوهش میکنم جواب بدید ک ازکجا شروع کنم و چیکار کنم!!ممنونتون میشم

    1. باسلام.
      مهمترین عامل در ترک اعتیاد به هر نوع ماده مخدری ، آگاهی دادن به شخص است و قطعا خواستن هر فردی برابر با توانستن است ، البته افراد معتاد به دلیل وابستگی جسمی و روانی که به مواد اعتیادآور دارند معمولا ترک کردن وابستگی خود را عمل دشواری می پندارند و خانواده و دوستان و اطرافیان شخص و نقش حمایتی آنها فوق العاده موثر می باشد و اگر فرد معتاد بخواهد حتما توانایی ترک کردن را دارد. شایان ذکر است که همراه شدن با روانشناسان یا افرادی که علم و تجربه ی مرتبط دارند نیز نقش مهمی را دارد.

  4. سلام خسته نباشیدلطفا بخونید و راهنماییم کنید. من پسری ۱۸ ساله هستم. و برای اولین بار حدود یک ماه پیش این موادو مصرف کردم و همین دیشیب هم برای دومین بار مصرف کردم. من اصلا قصد ندارم سومین بار اتفاق بیوفته چون من درس میخونم و سرم شلوغه نمیخوام الکی وقتم و انرژیم برای چیز بیهوده هدر بره. لطفا راهنماییم کنید که اثرات و عوارضش کی از بین میره یعنی چقدر طول میکشه اخه من درس و مطالعم زیاده و میخوام هرچه زودتر این اثراتش از بین بره لطفا راهنماییم کنیددد.

    1. سلام. شما با علم به این موضوع که ماده مخدر گل همان ماری جوآنا می باشد و اعتیادآور است و اطلاع از ایجاد وابستگی جسمانی و روانی حاصله از مصرف این نوع ماده مخدر ، می توانید اقدامات پیشگیری از مصرف را انجام دهید و یا افراد و محیط و عوامل محرک مصرفی را از خود دور نمایید. ذهن خود را درگیر فعالیت های مهمتر روزمره ی خود کنید و مشغله ی زیاد و ایجاد فعالیت های لذت بخش ، می تواند جایگزین مناسبی برای شما باشد و مفید واقع شود.

  5. سلام،من ۴ ساله که ازدواج کردم ،همسرم بصورت پنهانی سیگار می کشید که با توجه به بوی آن من متوجه شدم ولی خب دیگه عقد کرده بودیم.اون قول داد که ترک میکنه ولی خب نتونست تازه میگفت که قبل از ازدواج پاکتی سیگار میکشیده و الان روزی یک نخ میکشه!به تازگی متوجه شدم گل میکشه البته خودش انکار میکنه ولی شب ها که میاد خونه چشم هایش سرخه ،رانندگی اش پرخطره(از اول بد رانندگی میکرد ولی الان بدتر شده،فحش های بدی توی ماشین میده که قبلا اینجوری نبود)به نظرتون این نگرانی من بی مورده؟؟؟ و اینکه باید چیکار کنم توروخدا راهنماییم کنید از وقتی حدس زدم گل یا سیگاری میکشه دارم دیوونه میشم

    1. باسلام.
      مصرف سیگار و گل علائم و نشانه هایی دارد و وجود داشتن این علائم در افراد لزوما به معنی مصرف آن ماده ی مخدر نمی باشد و همچنین حدس و گمان به هیچ وجه ، روش مناسبی برای تشخیص اعتیاد نیست. شما می توانید با بحث و گفت و گوی دوستانه و صمیمانه از مشکلات همسر خود آگاهی پیدا کنید و توجه داشته باشید که در صورت اقرار به اعتیاد داشتن توسط همسرتان ، پشتیبانی و حمایت شما و همراه شدن با یک روانشناس اعتیاد می تواند در ترک صحیح و اصولی ، یاری دهنده باشد.

  6. سلام‌ و خسته نباشید
    من یه خواستگار دارم که هیچکدوم از این علائم رو نداره ولی وقتی رفتیم تحقیق گفتن گل میکشه چجوری باید متوجه شم
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

    1. سلام . اگر شخص مورد نظر تمامی شرایط ازدواج را دارد و هم کفوی شما می باشد و تنها مشکل در ازدواج شما ، مشکوک بودن ایشان به مصرف گل می باشد ، می توان گفت آشنایی بیشتر با یکدیگر می تواند به شما برای به دست آوردن شناخت بهتر کمک کند . همچنین میتوانید با اجازه ی خانواده ها وارد دوره ی آشنایی شوید و قطعا با حضور در میهمانی ها و مسافرت های مشترک و معاشرت بیشتر می توانید شناخت بهتری نسبت به خلقیات و شخصیت ایشان پیدا کنید و تصمیم نهایی را بگیرید و همزمان با یک روانشناس جهت مشاوره های قبل از ازدواج و فراهم کردن مقدمات لازم در ارتباط باشید و نهایتا اگر موضوع خاصی نظر شما را جلب نکرد می توانید به ازدواج رسمی و شرعی فکر کنید و قبل از هر ازدواج رسمی نیز آزمایش اعتیاد گرفته می شود و شما می توانید درخواست تست تخصصی اعتیاد به حشیش ( گل ، وید ، ماریجوانا ، علف ، بنگ ، THC ) را داشته باشید .

  7. من پسری ۲۲ ساله دارم دانشجو رشته کامپیوتر هستش الان چند ماهی میشه که شبا خیلی دیر به منزل میاد و علیرغم‌مخالفتهای من و پدرش بعضی از اوقات شبها پیش دوستانش میمونه …حضورش تو خونه خیلی کمه و عصبی و کم حوصله شده هرچی باهاش صحبت میکنیم میگه این کم حوصولگی مربوط به کار و درسمه خیلی لجباز و یکدندست بچه بدی نیست ولی با رفتاراش نگران میشیم و از اونجا که بچه ماخوذ به حیاییه همشم بهمون چشم‌چشم میگه ولی دوباره کار خودش و میکنه…نمیدونیم چیکار کنیم خیلی نگران هستیم میدونم سیگار میکشه یکبار هم قطره چشم تو کیفش دیدم

    1. باسلام.
      تغییر رفتار جوانان و تغییر علایق و لذت های آنان و … باعث می شود معمولا اکثریت والدین در بازه زمانی جوانی و نوجوانی فرزندانشان ، مشکل در ارتباط گرفتن با وی پیدا کنند و رفتار صحیح والدین و گارد نگرفتن در مقابل جوان و برقراری رابطه ی دوستانه تا حد زیادی از مشکلات کم می کند . شما باید در رفتار خود تعادل ایجاد کنید و سبک فرزندپروریتان نه باید سهل گیرانه باشد و نه سخت گیرانه !
      الگوی رفتاری شما باید متناسب با تیپ شخصیتی فرزندتان باشد اما به صورت کلی اصل هایی که در تربیت جوان وجود دارد را باید رعایت کنید و در رفتار خود با نوجوانان و جوانان سعی کنید به آنها احترام بگذارید ، به وی مسئولیت بدهید ، نوع گویش شما می تواند تاثیر زیادی در بهتر شدن شرایط داشته باشد و از گویش امرانه بپرهیزید و تصمیم گیری را بر عهده ی جوان بگذارید ، رفتار شما گوینده ی این موضوع باشد که در کنارش هستید نه در مقابلش ، او را با شخص خاصی مقایسه نکنید ، اگر مسئله ی جزئی وجود دارد که قابل چشم پوشی است ( نوع خاصی از لباس پوشیدن ) از آن بگذرید و نهایتا از خود سوال کنید چه موضوعی باعث می شود فرزندتان با دوستان خود راحت تر و صمیمی تر از شما یا حتی برادر و خواهر خود باشد؟
      البته معمولا در این سن جوان حضور در جمع های دوستانه را بیشتر از حضور در خانه و بین خانواده می پسندد و شما می توانید ایشان را سوق بدهید به حضور در گروه هایی که مورد تایید خانواده می باشند و با این روش ایشان تحت تاثیر گروه جدید قرار می گیرد و همچنین از رفتارهای پرخطر فاصله می گیرد و دوران نوجوانی را نیز با موفقیت و با همراهی خانواده پشت سر می گذارد.

  8. سلام.از کجا بفهمیم که فرزندانمون دچار اعتیاد به این مواد مخدر شدن؟ چون بوی خاصی نداره و علائمش کوتاه مدته

    1. با سلام
      جوانان و نوجوانانی که به ماده مخدر گل اعتیاد دارند معمولا جمع دوستانه را به جمع خانواده خود بیشتر ترجیح می دهند و دوست دارند درخانه تنها بمانند، ارتباطی با دیگران برقرار نمی کنند، رفتارهایشان بی ثبات است، زود عصبانی می شوند، به طور ناگهانی نحوه لباس پوشیدن، دکور اتاق و علاقه مندی هایشان تغییر می کند، دروغگو می شوند، والدین را ملزم به انجام یکسری رفتارهای عجیب می کنند و ممکن است علائم دیگری همچون قرمزی چشم، اضطراب و پرخاشگری، از دست دادن کنترل، حافظه ضعیف، کاهش اشتها و یا گرسنگی زیاد و گیجی و بی توجهی به اطراف را نیز از خود نشان دهند.

    2. سلام.
      برادرم درگیر مصرف هس دقیقا همین علایم رو داره ولی متاسفانه قانع به درمان نمیشه چه راه حلی دارید¿¿¿

    3. با سلام
      خانواده و اطرافیان در روند ترک ماده مخدر گل می توانند نقش بسیار اساسی و مهمی را ایفا کنند لیکن در مرحله اول خود شخص را می بایست با عوارض و خطرات جبران ناپذیری که این ماده به مرور زمان می تواند روی ذهن و جسم شخص مصرف کننده ایجاد کند آشنا کرده و او را دوستانه برای ترک تشویق نموده و کمکش کنید، لذا تا زمانی که خود شخص مایل به ترک نباشد حتی اگر به اجبار ترک کند امکان بازگشت و مصرف مجدد بسیار بالا می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره