طلاق

طلاق عاطفی چیست؟ ۱۰ راهکار فوق العاده برای درمان آن

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طلاق عاطفی و راهکارهای درمان آن با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

اساسا انسان موجودی است که تنهایی را دوست ندارد و نیاز دارد که با بقیه ی افراد تعامل داشته باشد و البته آدم ها وقتی وارد مرحله ی خاصی از زندگی خود می شوند نیازمند حضور نفر دوم در زندگی خود هستند. این نیاز با ازدواج کردن مرتفع می شود.

طلاق عاطفی چیست؟

گاهی پیش می آید که زوجین در زندگی مشترک خود هیچ اشتیاقی برای در کنار هم بودن ندارند و فقط تحت شرایط خاصی و به اجبار در کنار هم زندگی می کنند به این حالت طلاق عاطفی می گویند. دلایل زیادی وجود دارد که زن و مرد را مجبور به ادامه دادن با این شرایط می کند از جمله وجود بچه در زندگی و یا دید بدی که جامعه و اطرافیان به طلاق دارند.

وقتی زن و شوهرها تن به طلاق عاطفی می دهند همه ی روابط آنان تحت الشعاع این موضوع قرار می گیرد و طرفین نسبت به یکدیگر دچار بی مهری می شوند و هر یک در لاک تنهایی خود فرو می روند.

دلایل طلاق عاطفی چیست؟

از عمده دلایل طلاق عاطفی یا زندگی خاموش می توان اشاره کرد به بد اخلاقی و خشونت یکی از طرفین ، دخالت های بی جای اطرافیان ، ازدواج های دیرهنگام ، ابراز نارضایتی و گله مندی زن و شوهر از همدیگر و رنگ باختن اعتماد و حس دوست داشتن بین زوجین . زمانی که هیچ یک از زوجین به علایق و نیاز های طرف مقابل اهمیتی نمی دهد و هر کدام از دو طرف دیگری را متهم می کند این اتفاق می تواند شروع تلخی برای طلاق عاطفی می باشد.

دو طرف پس از مدتی دیگر هیچ حسی به هم نداشته و نسبت به هم کاملاً بی تفاوت می شوند در واقع فقط زیر یک سقف زندگی می کنند. این شرایط بسیار زجر آور است و روند طبیعی زندگی را دچار مشکل خواهد کرد و ممکن است تا سال ها ادامه داشته باشد.

۱۰ راهکار فوق العاده برای حل مشکل طلاق عاطفی

10 راه حل درمان طلاق عاطفی
۱۰ راهکار فوق العاده برای حل مشکل طلاق عاطفی

تحقیر و توهین ممنوع

در مکالمات خود با همسرتان هیچ گاه او را تحقیر نکنید. تحقیر و توهین کردن باعث می شوند به مرور زمان علاقه ی بین شما و همسرتان کاهش پیدا کند. اگر رفتاری از همسر خود می بینید که مورد پسندتان نیست می توانید این موضوع را صادقانه و در فضایی آرام با او در میان بگذارید. داد و فریاد و توهین کردن هیچ مشکلی را حل نمی کند فقط شرایط را برای دو طرف سخت تر می کند.

برای پیشگیری از طلاق عاطفی معجزه ی عشق را دست کم نگیرید

عشق می تواند هر مشکلی را درون خودش حل کند ، در صورتی که افکار منفی و نفرت می تواند از مشکلات کوچک برای شما یک غول ویرانگر بسازد. اگر هنوز احساس می کنید که به شریک زندگی خود عشقی دارید دید خود را به زندگی عوض کنید ، ارتباط عاطفی خود را بازسازی کنید و فراموش نکنید که برای شروع هیچ وقت دیر نیست.

روی مشکلات و نقطه ضعف یکدیگر زوم نکنید

از جمله رخدادهای مهم در طلاق عاطفی بزرگ جلوه دادن مشکلات است. وقتی که زوجین به برآورده کردن نیازهای یکدیگر هیچ توجهی نشان نمی دهند شاید در ابتدا بی اهمیت به نظر برسد ولی به مرور زمان باعث می شود که هر دو طرف فقط به نقطه ضعف ها و ایرادات یکدیگر فکر کنند.

نادیده گرفتن نقاط مثبت و بزرگ نمایی عیوب ، اختلافات فضای دو نفره را کوچک و محدود می کند و در عوض فضای فردی را توسعه می دهد و هر روز اشتیاق دو طرف کم و کمتر می شود. پس بیایید به جای پرو بال دادن به افکار منفی ، نقاط مثبت یکدیگر را تقویت کنید و رابطه ی خود را از نو بسازید تا ببینید که زندگی چطور روی خوشش را به شما نشان خواهد داد.

همیشه امیدوار باشید

تاثیر امید بر زندگی در درمان طلاق عاطفی
تاثیر امید بر زندگی در درمان طلاق عاطفی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که گاهی مشکلات زندگی آن چنان شما را تحت فشار گذاشته که امید خود را از دست داده و احساس پوچی و ضعف ، شما را از پا درآورده باشد. طوری که احساس کرده باشید که دیگر قادر به ادامه دادن نیستید و هیچ انرژی برای قدم برداشتن به سمت جلو ندارید.

ولی هرگز اجازه ندهید مشکلات شما را از پا درآورد ، وضعیت روحی – روانی خود را آنالیز کنید ، دلیل ناراحتی خود را پیدا کنید ، به این فکر کنید که چقدر به فرزندان خود عشق می ورزید و اینکه همسر و فرزندانتان به حضور شما نیازمندند. به خودتان بگویید من می توانم ، من قویم و با انگیزه ی قوی تر پشت مشکلات را به خاک بمالید.

برای جلوگیری از طلاق عاطفی خود را تغییر دهید

گاهی هیچ یک از زوجین تمایلی به تغییر دادن رفتار اشتباه خود ندارند. ولی آن ها نمی دانند که ایجاد تغییرات هر چند که کوچک هم باشند اثرات بزرگی در زندگی و رابطه ی عاطفی آن ها دارند. مثلا به این فکر کنید که چطور می توانید زوج بهتری برای همسرتان باشید؟ یا اینکه چه چیزهایی همسر شما را خوشحال می کند؟

گاهی در رابطه نیاز است که یکی از طرفین انعطاف‌ پذیرتر باشد تا مشکلات پیش پا افتاده تبدیل به موانع جدی بر سر راه زندگی نشوند. هرگز سعی نکنید همسر خود را طبق الگویی که مورد پسند خودتان است تغییر دهید زیرا این کار فقط اوضاع را وخیم تر می کند. پس انعطاف پذیر باشید و تغییر را از خودتان شروع کنید.

دوری از شبکه های اجتماعی

متاسفانه یکی از مشکلاتی که امروزه گریبان گیر بعضی خانواده ها شده است و خود دلیلی برای به وجود آمدن طلاق عاطفی است ، استفاده ی افراطی از شبکه های اجتماعی است که تبدیل به معضلی غیر قابل حل شده است ، شبکه های اجتماعی سبکی از زندگی را تبلیغ می کنند که در دنیای واقعی خیلی مرسوم نیست و این باعث بالا رفتن توقعات زوجین از یکدیگر می شود.

همچنین زمانی که صرف استفاده از این شبکه ها می شود اگر باعث بی توجهی به طرف مقابل شود باز دردسر ساز شده و در نتیجه باعث فاصله گرفتن آن ها از هم می شود پس بهتر است با اطلاعات کافی و زمان بندی مشخص از این شبکه ها استفاده شود تا مانع بروز اختلافات در زندگی زناشویی شود.

وقتی را به خودتان اختصاص دهید

صرف وقت و انرژی بیشتر برای حل درمان طلاق عاطفی
صرف وقت و انرژی بیشتر برای حل درمان طلاق عاطفی

گاهی آدم ها آن قدر خودشان را درگیر کار و مشغله ی زندگی می کنند که فراموش می کنند برای خودشان وقت بگذارند ، از مکالمات دو نفره با همسر خود غافل می شوند حتی یادشان می رود که متاهل هستند و در قبال آن وظایفی دارند از این روابط به سردی می گذرند پس هیچ وقت اجازه ندهید این اتفاق بیفتد ، تحت هر شرایطی زمانی را برای گفتگوی رودررو با همسرتان اختصاص دهید ، برای گردش به بیرون ازخانه بروید ، حتی اگر زمانش خیلی کوتاه باشد ساعاتی را در کنار هم بگذرانید.

تجربیات هر روزتان را روی کاغذ بنویسید

برای حل مشکل طلاق عاطفی همسر خود را مورد ارزیابی قرار دهید. همه ی صفات خوب و بد او را روی یک برگه بنویسید. این لیست را مرور کنید و روزانه هر چیز جدیدی را در مورد او به لیست اضافه کنید. همسرتان نیز می تواند این کار را انجام دهد. در پایان هر هفته این لیست را با هم مقایسه کنید. نتیجه چیست؟ آیا چیز امیدوار کننده ای برای ادامه در آن مشاهده می کنید؟ البته خواهید دید که می توان زیاد هم بدبین نبود.

از خودتان شروع کنید

گاهی وقت ها ما فقط به خودمان توجه می کنیم و اهمیتی به خواسته ی همسرمان نمی دهیم این منصفانه نیست ، قطعاً در وجود ما نیز عیب هایی هست که باعث فاصله گرفتن طرف مقابل از ما می شود پس بهتر است واقع بین باشیم و اشتباهات خودمان را بپذیریم و در جهت رفع آن ها تلاش کنیم.

استفاده از مشاوره راهی برای حل مشکل طلاق عاطفی

زمانی می رسد که شما دیگر به تنهایی قادر به حل مشکلات زندگی مشترک خود نخواهید بود. در این شرایط است که بهره گیری از راهکارهای یک مشاور یا روانشناس بسیار موثر است. این گونه شما می توانید ریشه مشکلاتتان را یافته و آن ها را از سر راه بردارید تا بتوانید زندگی مشترکتان را حفظ کنید.

در این رابطه شما می توانید از مشاوره های تخصصی مرکز مشاوره خانواده رایکو در زمینه ی پیشگیری از طلاق عاطفی کمک بگیرید ، فقط کافی است در هر جای ایران که هستید از طریق تلفن با این مرکز تماس برقرار کنید.

حرف آخر

یادتان باشد که تبعات تصمیمات اشتباه ، فقط دامن گیر شما به تنهایی نمی شود ، فرزندانتان نیز در این بین صدمات جبران ناپذیری را ناخواسته متحمل می شوند که در زندگی آینده ی آنان بی تاثیر نخواهد بود. خودخواه نباشید و به همسرتان نیز حق بدهید که در زندگی مشترک اظهار وجود کند.

زندگی میدان جنگ نیست که به فکر برنده و بازنده باشید. مهربانی و عشق معجونی است که دل آدم ها را نرم می کند از این معجون در زندگی مشترک تا می توانید استفاده کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره طلاق عاطفی و راهکارهای درمان آن با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۴ نظرها

  1. منو همسرم ده ساله ازدواج کردیم و دو ساله که عین دوتا غریبه داریم با هم زندگی میکنیم قبلا منو خیلی دوست داشت ولی الان اصلا منو نمیبینه و بهم توجهی نمیکنم دوست دارم شرایط زندگیمو تغییر بدم.

    1. با سلام و درود، چنانچه با همسر خود وارد دوران طلاق عاطفی شده اید، قدم اول برای درمان آن، مدیریت احساسات است.احساسات و واکنش های خود را به درستی کنترل کنید و تعادل را برای خود به دست آورید. با پذیرش واقعیت، ترمیم و درمان احساسات شما با سرعت بیشتری طی می شود. در این دوران، ضروری است به کمک و حمایت خود ادامه دهید و امیدوار باشید به روزهایی که شادی و آرامش داشته باشید‌. طبیعی است که احساس غمگینی، عصبانیت، فرسودگی، ناامیدی و سردرگمی کنید که این احساسات می توانند شدید باشند. همچنین ممکن است در مورد آینده نگران باشید. بپذیرید که چنین واکنش هایی با گذشت زمان کاهش می یابند و باید برای کنارآمدن با اینگونه واکنش ها آماده باشید.

    1. با سلام، تنبلی و بی حوصلگی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد اما راه حل زیادی برای غلبه بر آن وجود دارد. در ابتدا می بایست موانع روانی را شناسایی کنید، کمبود انرژی یکی از عوامل تاثیر گذار بر تنبلی است، مراقب سطح انرژی خود باشید، ورزش کنید، صبح ها صبحانه کامل و انرژی زا بخورید، پس پیش از شروع هر فعالیتی، انرژی روانی خود را تقویت کنید. سعی کنید هر کاری را از آسان ترین بخش آن شروع کنید، چرا که همین قدم اول را بردارید، ادامه راه برایتان راحت تر می شود. برای انجام کارهای مهم، برای خودتان محدودیت زمانی ایجاد کنید و با تمام وجود به آن متعهد باشید. بعد از انجام هر بخشی از کار، برای خودتان پاداش در نظر بگیرید زیرا در این صورت مکانیسم لذت و پاداش در هنگام انجام کارها برای شما فعال می شود. در ضمن برچسب هایی که تا کنون به خودتان درباره اهمال کاری زده اید، به طور کامل فراموش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره