روانشناسی

معرفی قرص های ضد استرس و اضطراب

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قرص های ضد استرس و اضطراب با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

در این مقاله صرفا ما به معرفی قرص می پردازیم توجه داشته باشید که مصرف این دارو می بایست تحت نظر و تجویز پزشک معالج صورت پذیرد.

تقریباً همه ی افراد در طول زندگی خود استرس واضطراب را تجربه کرده اند. اضطراب احساسی مبهم وناخوشایند است که فرد دچار هراس ودرماندگی در مقابل یک موقعیت ناشناخته می شود. این احساس ناخوشایند ممکن است در برخورد با یک موقعیت استرس زا ایجاد شود و گاهی نیز اختلال هایی در کارکرد بعضی هورمون ها باعث بوجود آمدن یا تشدید استرس می‌شود.

آیا دارو تنها راه حل برای درمان اضطراب و استرس است؟

آیا دارو تنها راه حل برای درمان اضطراب و استرس است؟
آیا دارو تنها راه حل برای درمان اضطراب و استرس است؟

در حالت کلی همه ی دارو های آرام بخش و ضد استرس یک راه حل قطعی برای ازبین بردن اضطراب و استرس نیستند ولی کمک می کنند تا علائم آن کاهش پیدا کند. البته نوع و مقدارمصرف این داروها به فاکتورهای زیادی وابسته است که به طورحتم از فردی به فرد دیگر متفاوت است و مصرف آن ها تنها باید با تجویز پزشک صورت بگیرد. استرس و اضطراب را از طریق مشاوره و رفتار درمانی نیز می توان درمان کرد ، برای رفع اختلال استرس و اضطراب شما می توانید به یک روانشناس مراجعه کنید ویا با مرکز مشاوره خانواده تلفنی رایکو از سراسر کشور در ارتباط باشید.

داروهای ضد اضطراب چگونه عمل می کنند؟

داروهای ضد اضطراب و استرس به گونه ای عمل می کنند که تاثیر آنها در تعارض با عوامل محرک های بوجود آورنده ی استرس می باشد. قرص های ضد استرس یا همان آرام بخش ها با سرکوب کردن سیستم اعصاب مرکزی فعالیت دستگاه سمپاتیک را کاهش می دهند واز این طریق حس آرامش ، سرخوشی و خواب آلودگی ، کند شدن تنفس ، شل شدن عضلات و کاهش تعادل و در پی آن کاهش اضطراب و استرس را موجب می شوند. استفاده از این داروها الزاماً باید با تجویز پزشک صورت گیرد زیرا مصرف قرص های ضد استرس در دوز های بالا ممکن است به از دست رفتن هوشیاری و حتی مرگ منجر شود.

تاثیر داروهای ضد استرس و اضطراب بر روی بدن

همانطور که پیشتر گفتیم مصرف داروهای ضد استرس یا همان آرام بخش ها به تنهایی راه حل قطعی برای درمان اختلال استرس نیستند بلکه فقط تا حدی این علائم را کمتر می کنند. انواع مختلفی از قرص های ضد استرس در بازار در دسترس هستند ولی پزشک یا روان پزشک برای هر کس مطابق با شرایط جسمانی و نوع اختلال و شدت آن داروی مناسبی تجویز می کند. قرص های ضد استرس روی مغز و بدن تاثیراتی به جا می گذارند که به کمتر شدن استرس کمک می کند.

داروهای آرام بخش به طور کلی چه عوارضی از خود برجا می گذارند؟

داروهای آرام بخش به طور کلی چه عوارضی از خود برجا می گذارند؟
داروهای آرام بخش به طور کلی چه عوارضی از خود برجا می گذارند؟

*ایجاد فراموشی پیش گستر ( مشکل در به یاد آوردن خاطرات اخیر)

* تحریک پذیری ، بی خوابی ، خشونت طلبی ، مشکل در حفظ تعادل ، افسردگی ، پرخاشگری

* سوزش سردل ، تهوع و استفراغ

* بیدارشدن در صبح با احساس خواب آلودگی و خستگی

* ایجاد اشکال در حرف زدن

* سرگیجه ، تاری دید ، توهم ، عدم هماهنگی عضلات ، بی حالی ، خشکی دهان ، سردرد ، عرق کردن

معرفی تعدادی از قرص های ضد استرس

بسیاری از افراد برای مهار استرس مجبور به استفاده از قرص های ضد استرس می شوند به همین دلیل تعدادی از این قرص ها را که برای بسیاری از افراد مضطرب تجویز می شود مورد بررسی قرار داده ایم. توجه داشته باشید که هدف از ارائه این مطلب تنها آشنایی با تعدادی از قرص های ضد استرس است و هرگونه مصرف این دارو ها می بایست تحت نظر و تجویز پزشک معالج صورت بپذیرد چرا که مصرف خود سرانه آن ها می تواند عوارض جبران ناپذیری را به بار آورد.

۱ – بوسپیرون

قرص بوسپیرون معمولا برای برای درمان اضطراب فراگیر و استرس مزمن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این قرص ضد استرس سطح سروتونین مغز را افزایش می دهد. سرتونین نوعی انتقال دهنده ی عصبی می باشد که باعث کاهش استرس می‌شود. البته قرص ضد استرس بوسپار ( بوسپیرون) خیلی دیر اثرات مثبت خود را نشان می‌دهد از این رو داروی مناسبی برای حملات آنی پانیکنمی باشد ، این قرص باید به طور مداوم مصرف شود تا باعث کاهش علائم استرس شود.

۲ – بنزودیازپین ها

شامل خانواده ی گسترده ای از قرص های ضد استرس می شود مانند: آتیوان ( لورازپام) ، زاناکس ( آلپرازولام) ، والیوم( دیازپام) ، کلونوپین ( کلونازپام). مصرف این قرص ها برای درمان کوتاه مدت استرس مفید است. بنزودیازپین علائم استرس را از بین می برد ، مصرف مداوم هر نوع قرص ضد استرس در طولانی مدت ممکن است اعتیاد آور باشد. بنزودیازپین ها برای درمان اختلال اضطراب فراگیر و اختلال پانیک تجویز می شوند.

۳ – مهارکننده های انتخابی باز جذب سروتونین و نوراپینفرین

این داروها خانواده ی دیگری از قرص های ضد استرس هستند. مهار کننده های انتخابی باز جذب سروتونین و نوراپینفرین از سری داروهای ضد افسردگی محسوب می شوند ، قرص هایی از قبیل: سیمبالتا ( دولوکستین) ، بونلافاکسین ( افکسور) ، وپریستیک( دیس ونلافاکسین) را می توان نامبرد. این دارو ها ترشح نوراپینفرین و سروتونین را افزایش می‌دهند و از این طریق باعث بهبود خلق و خو می شوند.

۴ – دیازپام

دیازپام
دیازپام

از انواع داروهای خواب آور است و به شکل های قرص ، آمپول و شیاف یافت می‌شود.

موارد مصرف: این دارو برای درمان انقباض های عضلانی و تشنج مورد استفاده قرار می‌گیرد ، همچنین از دیازپام برای درمان اضطراب و استرس و مشکلات خواب استفاده می شود.

۵ – قرص ضد استرس اگزازپام

این قرص آرام بخش است و برای درمان استرس و اضطراب تجویز می شود ، در درمان بی خوابی موثر است ، از عوارض جانبی آن هم وابستگی ، خواب آلودگی و سرگیجه و سردرد است.

۶ – قرص ضد استرس آلپرازولام 

این قرص علائم اضطراب و استرس را کاهش می‌دهد ، برای درمان بی خوابی مفید است ، قرص آلپرازولام برای درمان افسردگی مفید است ولی اغلب همراه داروهای ضد افسردگی دیگر مانند فلوکستین تجویز می شود.

۷ – کلردیازپوکساید

این قرص جزء اولین داروهای خانواده ی بنزودیازپین ها می باشد که بسیار هم پرمصرف است و برای درمان اضطراب و اختلالات خواب تجویز می شود.

عوارض جانبی:

سردرد و سرگیجه ، ضعف و خستگی ، خواب آلودگی طولانی ، تاری دید ، وزوزگوش ، خشکی دهان ، تحریک پذیری ، یبوست ، تهوع و استفراغ ، خارش ، بی اشتهایی ، افت فشارخون.

۸ – مسدود کننده های بتا

این داروها بیماری های قلبی را کنترل می کنند ، ضربان قلب و فشار خون را کاهش می دهند و مانع تاثیر اپی نفرین بر بدن می شوند. در واقع اپی نفرین یک نوع هورمون است که دربدن ترشح می‌شود و بر تند زدن ضربان قلب و… ثاتیر دارد. داروهای مسدود کننده ی بتا باعث کاهش علائم استرس از قبیل عرق کردن ، لرزش و سایر علائم می شوند و برای درمان استرس های کوتاه مدت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

عوارض مصرف داروهای مسدود کننده ی بتا

عوارض مصرف داروهای مسدود کننده ی بتا
عوارض مصرف داروهای مسدود کننده ی بتا

داروهای مسدود کننده ی بتا باعث بروز عوارض جانبی از جمله خستگی ، سرد شدن دست ها وافزایش وزن می شوند. افرادی که به دیابت و آسم مبتلاهستند به هیچ عنوان نبایداز داروهای مسدود کننده ی بتا استفاده کنند.

۹ – داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای

این داروها برای درمان استرس تجویز می شوند. از جمله قرص های ضد استرس عبارتند از الاویل (آمیتریپتیلین) ، توفرانیل ( ایمیپرامین) ، آنافرانیل( کلومیپرانیل) ، پاملور ( نورتریپتیلین).

بعضی عوارض جانبی داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای:

تاری دید ، افت فشار خون هنگام ایستادن ، یبوست ، مشکل در دفع ادرار وخشکی دهان را می‌توان نام برد.

۱۰ – پروپرانولول

عده ای این دارو را به عنوان قرص ضد استرس مصرف می کنند ، ولی استفاده ی اصلی این قرص در درمان فشار خون و منظم کردن ضربان قلب تجویز می شود. قرص پروپرانولول برای کنترل اختلال اضطراب منتشر ، فوبیای اجتماعی واختلال استرس پس از سانحه نیز استفاده می شود.

۱۱ – باربیتورات ها

این دسته از داروها اثرات مستقیم بر رفع اضطراب دارند و باعث ایجاد حس آرامش می شوند. ولی مصرف باربیتورات ها فقط برای از بین بردن اضطراب و استرس در کوتاه مدت ورفع بی خوابی تجویز می شوند زیرا احتمال سوء مصرف از این نوع داروها بالا می باشد و زمانی تجویز می شوند که درمان با بنزودیازپین ها جواب ندهد.

۱۲ – کار بامت ها

کاربامت ها انتخاب بهتری نسبت به باربیتورات ها هستند ، استفاده از این دارو در دوزهای بالا و مصرف خودسرانه منجر به مرگ می شود.

۱۳ – داروهای اپیوییدی

داروهای اپیوییدی
داروهای اپیوییدی

از آنها معمولا برای تسکین درد استفاده می شود اما محققان به تازگی دریافته اند که داروهای اپیوییدی برای درمان اختلال وسواس و دیگر اختلالات مرتبط با استرس و اضطراب نیز مفید هستند. اپیوییدی ها بر روی خلق تاثیرات فوق العاده ای دارند و باعث حس سرخوشی می شوند از این رو افراد اقدام به تهیه ی خود سرانه ی آنها از بازار آزاد کرده و مصرف می کنند ، اپیوییدی ها اعتیاد آور هستند و در صورت استفاده ی غلط باعث مرگ می شوند از این رو از تجویز این نوع دارو به هیچ عنوان توسط پزشک برای بیمار انجام نمی شود .

۱۴ – قرص فلوکستین

فلوکستین داروی ضد اضطراب و افسردگی به حساب می‌آید در موارد دیگری مانند کاهش وزن نیز استفاده می شود. از عوارض مصرف آن کاهش اشتها ، میل به خودکشی ، تهوع ، سرگیجه وخستگی را می توان نام برد.

۱۵ – قرص سیتالوپرام

معمولا برای درمان افسردگی تجویز می شود ، زیرا ترشح سرتونین را افزایش می دهد همچنین در درمان اختلالات ، استرس ها و ترس های پس از سانحه ، پرخوری و بی اشتهایی عصبی کاربرد دارد.

از عوارض استفاده از این قرص خواب آلودگی ، تهوع ، عرق کردن ، کاهش فشارخون ، کم شدن اشتها و لرزش بدن می باشد.

بهره گیری از راهکارهای مشاوره ای

درست است که برای از بین بردن علائم استرس استفاده از داروها کمک کننده است اما فراموش نکنید که مراجعه به روان درمان گران و مشاوران تا حد زیادی به درمان این معظل کمک می کند. مرکز مشاوره خانواده رایکو در زمینه ی استرس مشاوره تخصصی ارائه می دهد ، برای حل مشکل استرس شما می توانید در هر کجای کشور که هستید با مرکز مرکز مشاوره خانواده تلفنی رایکو در ارتباط باشید.

سخن آخر

استرس و اضطراب اگر مداومت داشته باشد سلامتی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. افزایش میزان هورمون های استرس در جریان خون سیستم دفاعی بدن را ضعیف کرده و فرد را برای ابتلا به بیماری مستعد می کند. در مواردی وجود استرس های طولانی مدت به مرور زمان و افزایش سن عمل کرد حافظه را دچار مشکل خواهد کرد. برای غلبه بر استرس موسیقی گوش کنید ، پیاده روی کنید ، با صدای بلند بخندید ، ومثبت فکر کنید.

در این مقاله صرفا ما به معرفی قرص می پردازیم توجه داشته باشید که مصرف این دارو می بایست تحت نظر و تجویز پزشک معالج صورت پذیرد.

سوالات متداول

۱- عوارض داروهای آرام بخش کدامند؟

عوارض داروها در افراد می تواند متغیر باشد و به هیچ وجه نباید خودسرانه مصرف شوند. عوارض جسمانی همچون تاری دید ، عرق کردن ، بی حالی و خستگی مفرط ، سردرد و سرگیجه ، توهم ، مختل کردن صحبت کردن ، تهوع ، سوزش معده ، بی خوابی ، مشکلات حافظه و... معمولا عوارضی هستند که عموم مردم پس از مصرف داروهای آرام بخش ، نشان می دهند.

۲- تفاوت استرس و اضطراب چیست؟

نشانه های جسمانی استرس و اضطراب تقریبا مشابه هستند و به همین دلیل تشخیص این دو اختلال برای مردم دشوار است. معمولا استرس دلیل آشکاری دارد و می دانید به چه علت استرس دارید اما اضطراب دلیل مبرایی ندارد.

۳- من مدام اضطراب دارم و بی دلیل نگران میشم ، روش درمانی وجود داره که نیاز به استفاده از دارو نداشته باشه؟

با مراجعه به روانشناس و بررسی اختلال در صورت حاد نبودن مسئله ، از راهکارهای مشاوره ، روان درمانی ، رفتاردرمانی و مدیریت اضطراب و استرس برای درمان شما استفاده می شود اما اگر اختلال حاد باشد راهکارهای دارودرمانی نیز به روند درمان اضافه می گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قرص های ضد استرس و اضطراب با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫۲۷ نظرها

  1. سلام من ماهان۲۶ سالمه .چند سالی هست به شدت خودم رو ناچیز میبینم و احساس میکنم احدی منو دوس نداره و هرجا میرم کسی بامن دوس نمیشه کسی محلم نمیزاره و هنوز نتونستم دوست پیداکنم و این تنهای منو به فکره خودکشی انداخته بسیار زجر میکشم احساس میکنم از سگ کثیفترم .تمها ارزوم این بود یک پسر یا مرد بامن دوس میشد باهم حرف بزنیم ازتمهای دربیام..با اینکه چهره ی زیبا دارم و اخلاق خوب دارم و معتاد نیستم اما کسی محلم نمیزاره هرجا میرم همه ازم دور میشن..بارها دیدم افراد بدقیافه و معتاد و و بدنام دوستان زیادی دارن اما من نه….دبگه خسته شدم از بس تنها نشیتم..حتی پول ندارم برم دکتر نمیدونم چه یرصی بخورم الان به شدت خسته ام احساس میکنم حیوانم انسان نیستم چ میخام خودمو خلاص کنم…الان اینجارو دیدم نمیدونم سرترالین بخورم چی بخورم پلی ندارم برم دکتر

    1. با سلام و وقت بخیر، جهت افزایش مهارت های ارتباطی می توانید برخی از راه ها را پیش بگیرید. اول می بایست مراقب زبان بدنتان باشید. اگر میخواهید برای یک گفتگوی مهم اعتماد به نفستان را افزایش دهید، یک ژست قدرتمند را تمرین کنید و بتوانید در لحظه واکنش های مناسبی نشان دهید. کلمات و آواهای غیر ضروری را کنار بگذارید. مثلا در بین حرف های خود خیلی از آواهای (اااممم) یا (مثلا) استفاده نکنید. در بین گفتگوهایتان سوال بپرسید و حرف های طرف مقابل را تکرار نمایید چرا که این کار برای گپ زدن و پر کردن سکوت میان صحبت ها بسیار اثر بخش خواهد بود. هنگامی که کسی با شما صحبت میکند و میخواهد وقتش را با شما بگذارند، ور رفتن با گوشی را فراموش کنید و حواس پرت کن ها را از نزد خود دور کنید. در ارتباطاتان بهتر است حس همدلی را تقویت نمایید. همدلی کردن به شما کمک میکند که واکنش های بهتری داشته باشید.

    1. با سلام و وقت بخیر، برای درمان استرس، قرص ها و داروهای متفاوتی وجود دارند که از میان آن ها می توان به کلونازپام، آلپروزولام، لورازپام و … اشاره کرد اما باید توجه کنید تمامی قرص های ضد اضطراب دارای عوارضی مانند: خواب آلودگی، سرگیجه، احساس گیجی و … هستند که ممکن است برای شما مشکل ساز باشند، پیشنهاد میکنیم قبل از مصرف هر گونه دارو از روش های دیگر کاهش استرس کمک بگیرید و یا در نهایت برای مصرف دارو حتما با پزشک متخصص این حوزه مشورت نمایید.

    1. با سلام، بی پریدن دارویی است که هم بر اعصاب محیطی و هم بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد. از این دارو معمولاً برای درمان ضعف‌های عضلانی ناشی پارکینسون استفاده می‌شود. همچنین برخی از داروهای آنتی سایکوتیک (ضد جنون) نظیر فنوتیازین‌ها در برخی موارد عوارض حرکتی خاصی را در پی دارند که در این شرایط نیز معمولاً داروی بی پریدن برای بهبود وضعیت تجویز می‌شود. این دارو به طور کلی می‌تواند در بهبود علائمی نظیر سفتی عضلانی، اسپاسم و لرزش بسیار مؤثر باشد.

    1. با سلام، عوارض مصرف قرص فلوکستین شامل: خواب آلودگی، کهیر، حالت تهوع، بی اشتهایی، کاهش میل جنسی، عدم ارگاسم در بانوان، تغییر کیفیت دید، ضربان قلب بالا می باشد.
      از جمله مهم‌ترین عوارض قطع خودسرانه فلوکستین می‌توان به مواردی مانند:۱. سردرد، ۲. تحریک‌پذیری، ۳. بی‌خوابی، ۴. بروز افکار خودکشی، ۵. سرگیجه، ۶. خستگی، ۷. تغییر در خلق‌وخو
      ۸. بی‌قراری، ۹. پرخاشگری، ۱۰. تنگی نفس و دشواری در تنفس اشاره کرد.

  2. سلام من چند ماهه قرص فلوکستین میخورم خیلی حالت تهوع دارم حس میکنم هر روزم دارم لاغر تر میشم ممکنه از این باشه دلیلش؟ هر بار چند تا بخورم که اینجوری حالم بد نشه؟

    1. با سلام و وقت بخیر، قرص فلوکستین که یکی از موارد مصرف آن، برای کاهش اضطراب می باشد، دارای عوارضی مانند: حالت تهوع، خواب آلودگی، سرگیجه، اضطراب، مشکل در خواب، از دست دادن اشتها، خستگی، عرق کردن بیش از حد، خمیازه بیش از حد و … باشد که نحوه و دوز مصرفی آن مطابق با سطح و شدت بیماری می بایست توسط پزشک متخصص این حوزه تعیین گردد.

    1. با سلام، پروپرانولول اثرات فیزیکی اضطراب را کاهش می دهد، به این معنی که در هنگام استرس دیگر افزایش ضربان قلب، تعریق و لرزش را تجربه نخواهید کرد و با کاهش علائم فیزیکی اضطراب، به شما کمک کند تا آرام تر، باشید. لازم به ذکر است قبل از مصرف هرگونه دارویی لازم است ابتدا به پزشک مراجعه نمایید.

  3. سلام خوبید؟ من یه مدته اضطراب شدیدددد دارم به حدی که لکنت زبون گرفتم. قرص فلوکستین میخورم. که خیلی خواب اوره برام . کمکم میکنین. ممنون از زحماتتون

    1. با سلام؛ از عوارض داروی فلوکستین میتوان به اختلال در دستگاه گوارش (تهوع، اسهال، بی اشتهایی)، کاهش وزن، اختلال خواب (بی خوابی و دیدن رویا های زنده، خواب آلودگی )،
      سردرد، تعریق، اضطراب، سرگیجه و … اشاره کرد. باید بدانید که برای قطع همه داروها، خصوصا داروهای ضد افسردگی و روان درمانی شرایط خاصی وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها قطع تدریجی زیر نظر پرشک و روانپزشک است. قطع ناگهانی آنها به بروز مشکلات روحی و جسمی زیادی منجر می‌شود که سلامت فرد را به خطر می‌اندازد.

    1. با سلام و وقت بخیر، خواب آلودگی، از شایع ترین عوارض جانبی مصرف قرص کلونازپام می باشد. از دیگر عوارض های دیگر این دارو می توان به عفونت دستگاه تنفسی، افسردگی، سرگیجه و … نام برد. با توجه به اینکه این قرص در دراز مدت می تواند اثرات جبران ناپذیری بر سلامت جسم و روان شما داشته باشد، بهتر است هر چه سریع تر نسبت به کم کردن مصرف و سپس قطع آن اقدام نمایید. این دارو باید تحت نظر پزشک و یا حتی متخصص ترک اعتیاد مصرف گردد و ترک آن به صورت مرحله و از دوز زیاد به کم صورت می گیرد، البته در این روند حتما نظر پزشک را برای قطع آن جویا باشید چرا که قطع ناگهانی آن، می تواند موجب بروز خطراتی برای سلامت باشد.

  4. سلام من ۱۸ سالمه چند مدتی هست همش استرس دارمو اشوبم‌‌ از هرچیزی‌میترسم اصلا نمیفهمم زندگی‌کردن یعنی چی هیچکاریم نمیتونم‌بکنم چه قرصی باید من مصرف کنم

    1. با سلام و درود، قبل از مصرف هر گونه دارو بهتر است از برخی راهکارهای ساده مانند: متمرکز کردن ذهن خود، ورزش، به حداقل رساندن زمان بیکاری، تعامل با سایرین، تغذیه سالم، تفریح و در نهایت صحبت با یک مشاور متخصص برای کنترل شرایط استفاده کنید.

    1. با سلام و درود، تغییرات در سبک زندگی می باشد. ایجاد تغییراتی در سبک زندگی می‌تواند کیفیت خواب شما را تا حد زیادی بهبود ببخشد؛ به‌ خصوص هنگامی‌که به همراه درمان‌های پزشکی انجام شود. خوابیدن و بیدار شدن در یک ساعت مشخص در هر روز نیز می‌تواند کیفیت خواب شما را به ‌طور قابل ‌توجهی افزایش دهد. درحالی‌که ممکن است در آخر هفته‌ها وسوسه شوید تا دیرتر از خواب بیدار شوید، اما این کار می‌تواند بیدار شدن و به ‌خواب رفتن را در طول هفته‌ی کاری برای شما دشوارتر سازد.

  5. سلام من بدلیل بررسی یک بیماری و انتظار نتیجه آزمایشات یک دوره استرس بیست روزه رو طی کردم که نتیجه منفی بود و خدا رو شکر نگرانی نبود ولی اون استرس به شکل اضطراب از صبح تا عصر در من حدود ده روزه مونده از عصر تا فردا صبحش حالم خوبه ، در شرایط حال هم بدلیل کرونا درمانگاه ها و بیمارستانها عمدتا درگیر کرونا هستن موندم چه بکنم راهنمایی بفرمایید.

    1. باسلام. هر گونه تنش در انسان می تواند عامل به وجود آورنده استرس باشد. زمانی که فرد نتواند در مقابل فشار روانی مقاومت نشان دهد و با مشکل کنار بیاید ، در پی آن مشکلات عدیده ای به وجود می آیند. به طور معمول، افراد استرس را به صورت دوره ای تجربه می کنند و با از بین رفتن عامل محرک، استرس کمتر می شود و بعضا این موضوع ادامه دار می شود و در زندگی شخص ایجاد اختلال می کند و یا مشکلات جسمی به وجود می آورد. شما می توانید راهکارهای مقابله با فشار روانی همانند (برخورد با واقعیت، نفس کشیدن عمیق هنگام رو به رو شدن با مسئله، کسب کردن حمایت اجتماعی و خانوادگی و مالی، تقویت هوش هیجانی، ایجاد نگرش مثبت، دوری گزینی از عوامل اضطراب آور، به کار گیری صحیح احساسات، پیدا کردن بهترین راه کار و بالا بردن قدرت حل مسئله و…) را تمرین کنید و در صورت حل نشدن مشکل و طولانی شدن آن ، از کمک روانشناسان بهره مند گردید.

  6. سلام ۱۸سالمه اهل تهران ترس ازاجتماع دارم وقتی میرم بیرون حس میکنم کلی چشم دارن نگام میکنن منم به شدت استرس میگیرم و وقتی میخوام اماده شم برم بیرون کلی وقت میبره کدوم این قرص ها مفیدترهست واسه من

    1. سلام .
      در این سن معمولا جوانان علاقه به زیبا دیده شدن تا حدی افراطی از خود نشان می دهند و دخترها بر اساس چهره ، ویژگی های ظاهری ، اندام و موارد مشابه و پسرها براساس توانایی های ورزشی ، موفقیت های علمی و دلاوری و… بیشتر مورد توجه قرار می گیرند . اگر بیش از حد معمول مسئله ی مذکور برای شما حائز اهمیت گردد ، جای نگرانی وجود دارد در حالت معمول تمامی نوجوانان و جوانان علاقه یه زیبایی ظاهری از خود نشان می دهند و نیاز به استفاده از قرص و یا داروی خاصی برای این مسئله نیست و در خصوص موضوع اضطراب اجتماعی باید بگوییم ، زمانی که از سن نوجوانی فاصله می گیرید و به سن جوانی نزدیک می شوید ، حتما با تجربه ها و چالش های جدیدی مواجه می شوید و تغییرات هورمونی و تغییرات مغزی می تواند برای شما استرس و هیجان و اضطراب زا باشد و به دلیل وجود مشکلات فراوان در دوران جوانی و نوجوانی ، روانشناسان بزرگ دنیا دوران جوانی را دوران طوفانی دانسته اند و باید سعی کنید با استفاده از مکانیزم های دفاعی صحیح و استفاده از راهکارهای منطقی و درست دوران جوانی را پشت سر بگذارید اما اگر با تمامی این توضیحات ، حالات خود را غیرطبیعی می دانید و ( ترس از اجتماع ) را به صورت صحیح برای ویژگی های خود بیان کرده اید و دچار فوبیای اجتماعی شده اید توصیه می کنیم از روانشناسان در این زمینه کمک بگیرید .

  7. سلام.بهروزهستم ۳۹ ساله….و طی ۱۰ سال گذشته فشار روانی و استرس شدیدی رو تحمل کرده و میکنم….مدتی دپاکین و فلو وکسامین وزولپیدم با تجویز دکتر مصرف میکردم که با هر جون کندنی بود ترکشون کردم….الان وقتی کمی مظطرب میشم نمیتونم حرف بزنم و ضربان قلبم بالا میره…۴ ماه احساس سوزشی در قلبم داره در جهات مختلف…دارویی برای کنترل استرس معرفی کنید.تشکر

    1. سلام .
      استرس عوارض بسیار زیادی بر روی روح و جسم می تواند داشته باشد از جمله ی این عوارض این است که ذهنتان را بهم می ریزد ، احتمال بیماری های قلبی و سکته را افزایش می دهد ، باعث پیری زودرس می شود ، سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند و احساس خود بیمارانگاری به شما دست می دهد ، مشکلات گوارشی و اضافه وزن و یا بالعکس کاهش وزن به وجود می آورد ، فعالیت جنسی و باروری به وسیله ی استرس تحت تاثیر قرار می گیرد و … . تمامی موارد نام برده می تواند دلایل محکمی باشد برای اینکه استرس را جدی بگیرید و با عوارض آن آشنا شوید و همراه با استفاده از داروهای تجویز شده از سوی روان پزشک از روش های روان درمانی جهت کنترل استرس خود استفاده کنید و با توجه به اینکه اطلاعات موجود از شرایط شما کافی نمی باشد ، امکان معرفی دارو وجود ندارد .

  8. با سلام و خسته نباشید. این قسمت قرص های ضد استرس و ضد اضطراب رو خوندم واقعا عالی و خیلی مفید بود.
    هیچ سایتی همه‌ی این گروه‌های دارویی رو همراه توضیح نداده بود.
    تشکر فراوان از زحماتتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره