روانشناسی

۸ مورد از عوارض قرص های چاقی که احتمالا نمی دانید!

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره عوارض قرص چاقی با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

بسیاری از افراد برای داشتن اندامی متناسب، به دنبال سریع­ترین و آسان­ترین راه می­ گردند. گاهی به دنبال قوی ترین انواع قرص چاقی هستند تا در زمانی کوتاه به نتیجه دلخواه خود برسند. در حالی که این نکته را فراموش می­ کنند که داشتن رژیم غذایی اصولی به همراه ورزش بهترین راه برای رسیدن به اندام مورد نظر است. در این مقاله به معرفی ترکیبات قرص ­های چاقی و عوارض آن­ ها خواهیم پرداخت. در این راستا شما نیز با دید بهتری انتخاب خواهید کرد.

قرص ­های چاقی موجود در بازار چه ترکیباتی دارند؟

شاید اولین سوالی که به ذهن می­رسد این باشد که لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت شامل چه چیزهایی است. بهتر است بدانید که قرص­ های چاقی موجود در بازار شامل مولتی ویتامین ­ها، قرص­ های گیاهی و داروهای شیمیایی است. این قرص ­ها شامل قرص گین آپ، قرص مخمر آب جو، قرص فت فست و قرص فست اکستریم است. همچنین قرص سوپر فت فست نیو و کپسول چاقی دراگون نیز برای این منظور مورد استفاده قرار می ­گیرند.

نکته ­ای که بسیار حائز اهمیت است این است که هیچ کدام از این قرص ­ها را نمی­ توانید بدون مشورت با پزشک مصرف کنید. در این صورت دچار عوارض قرص های چاقی خواهید شد. باید بدانید که پزشک مواردی از قبیل آلرژی، بیماری­ های زمینه­ ای، مصرف قرص­ های دیگر، بارداری و شیردهی را بررسی می­ کند. در نهایت با توجه به شرایط شما قرص متناسب برای شما تجویز خواهد شد.

عوارض قرص های چاقی چه مواردی هستند؟

عوارض قرص های چاقی که احتمالا نمی دانید!
۸ مورد از عوارض قرص های چاقی که احتمالا نمی دانید!

ممکن است شما هم به دنبال بهترین قرص چاقی بدون عوارض باشید. متاسفانه باید بگوییم که دارید آب در هاون می­ کوبید! تمام قرص ­ها اگر خودسرانه مصرف شوند عوارضی به دنبال خواهند داشت. اگر در کوتاه مدت عوارض خود را نشان ندهند، در طولانی مدت ممکن است گریبان شما را بگیرند. با ما همراه باشید تا به برخی از عوارض قرص های چاقی پی ببرید:

۱. افزایش حجم چربی ­و قندهای محلول در خون

یکی از مهم ­ترین عوارض قرص های چاقی، افزایش چربی­ های بدن است. این قرص ­ها با ترکیباتی که دارند باعث تولید چربی در بدن می ­شوند که ممکن است این چربی­ ها هرگز از بین نروند. گاهی افراد با مصرف این قرص ­ها دچار افزایش وزن ناخواسته شده و این بار با مشکل چاق بودن باید دست و پنجه نرم کنند. از دیگر تبعات افزایش چربی­ های بدن، مشکل در کبد است. پس از آن شما باید به دنبال درمان کبد خود نیز باشید. همچنین به وجود آمدن قند خون بیش از حد به صورت محلول در خون نه تنها برای افراد دارای بیماری دیابت مضر می باشد، بلکه باعث بروز این بیماری در دیگر افراد خواهد شد.

۲. تورم

باید بدانید که یکی دیگر از عوارض قرص های چاقی، افزایش تورم بدن است. گاهی افراد فکر می ­کنند که با مصرف قر­ص دچار افزایش وزن شده ­اند در حالی که صرفا تورم است. این امر به این دلیل رخ می­ دهد که این قرص ­ها به خاطر کورتون ­هایی که دارند، سدیم بسیاری را جذب کرده و پتاسیم بدن را دفع می­ کنند.

۳. پوکی استخوان

پوکی استخوان عوارض قرص چاقی
پوکی استخوان

همان طور که پیش­تر ذکر شد، از مهم­ ترین عوارض قرص های چاقی ورود مقادیر زیادی کورتون به بدن است. تورم نیز یکی از پیامدهای کورتونبه شمار می رود. پیامد دیگر آن این است که مانع فعالیت سلول­ هایی می­ شود که در استخوان سازی نقش دارند. بنابراین کلسیم موجود در استخوان­ ها برداشته می­ شود و از جذب کلسیم در روده نیز جلوگیری می ­گردد.

دیگر عوارض قرص های چاقی چه هستند؟

مشکلاتی که ذکر شد از اصلی­ ترین عوارض قرص های چاقی بودند؛ اما این قرص ­ها عوارض دیگری نیز دارند که شامل موارد زیر است:

۴. مشکلات چشمی

یکی دیگر از عوارض قرص های چاقی و افزایش کورتون، ایجاد مشکلات چشمی است. همچنین فردی که دچار گلوکوم (فشار چشم) است باید از مصرف این قرص ­ها اجتناب کند. همچنین در برخی موارد مشکلاتی جدی تر مانند بیماری آب مروارید نیز دیده شده است. این مورد و مواردی از این دست اهمیت این نکته را یادآور می­ شوند که برای مصرف این قرص­ ها مشورت با پزشک متخصص ضروری خواهد بود. 

۵. تاخیر در رشد کودکان

در فرهنگ ما گاهی به اشتباه کودک چاق­ تر سالم ­تر انگاشته می­ شود. ممکن است خانواده ­ها به دلیل لاغر بودن فرزند خود و مقایسه او با همسالان به خوراندن این قرص ­ها به کودک خود روی بیاورند در حالی که این امر بسیار خطرناک است؛ زیرا فرآیند رشد مغز و جسم امری تدریجی است و باید با تغذیه و فعالیت بدنی مناسب صورت گیرد. در اثر مصرف این قرص­ ها حجم زیادی از مولتی ویتامین­ ها در برهه­ زمانی کوتاه وارد بدن کودک می ­شود. این امر ممکن است عوارض و صدمات جبران ناپذیری برجای بگذارد. این مورد یکی از مهم ­ترین عوارض قرص های چاقی است که باید مورد توجه والدین باشد.

آسیب های قرص افزایش وزن
صدمات مصرف قرص افزایش وزن

از دیگر تبعات افزایش کورتون می ­توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

البته قابل ذکر است که مشکلات حافظه از تبعات شناخته شده­ افزایش کورتون است. گاهی ممکن است سیستم عصبی یک فرد به این مسئله آسیب پذیرتر باشد و دچار مشکلات بیشتر از جمله مشکلات عصبی دیگری شود.

۶. مشکلات پوستی

شاید با استفاده از این قرص ها مشکلی مانند کمبود وزن برطرف شود اما لازم است توجه کنید که حل کردن یک مشکل، چند آسیب دیگر به ارمغان نیاورد. بررسی های انجام شده نشان می دهد که مصرف بی رویه، نادرست یا بدون تجویز متخصص این دارو باعث ایجاد ترک های پوستی، جوش صورت و حتی افزایش موهای صورت در خانم ها می گردد.

۷. آسیب به اجزای داخلی بدن

از عوارض دیگر مصرف قرص های افزایش وزن، ایجاد اختلال در عملکرد درست و منظم امعاء و احشا می باشد که می توان از بین آن ها به عوارض مشکلات گوارشی، قلبی، اختلال حافظه و مشکلات کلیوی اشاره نمود.

۸. کاهش ایمنی بدن و ابتلا به بیماری­ های عفونی

گزارش هایی از افت مقاومت و ایمنی بدن در برابر عوامل و ویروس های خارجی نیز با مصرف کردن برخی قرص های چاقی در دسترس قرار گرفته است.

چه کسانی باید به عوارض قرص های چاقی حساس ­تر باشند؟

قرص های چاقی چه عوارضی دارد؟
چه کسانی باید به عوارض قرص های چاقی حساس ­تر باشند؟

در اصل می­ توان گفت که یک سری افراد نباید از قرص­ های چاقی استفاده کنند. در صورت استفاده عوارض قرص های چاقی ممکن است برای آن­ ها تنها یک عارضه ساده نباشد و دچار مشکلات جبران ناپذیری شوند. این افراد در دسته ­های زیر جای دارند:

  • افرادی با سن زیر ۱۸ سال
  • افراد دارای سن بالای ۵۰ سال
  • کسانی که مشکلات کبدی، کلیوی و قلبی دارند.
  • افرادی با مشکلات معده ای
  • افرادی که فشار خون بالا دارند.
  • افراد با فشارخون پایین
  • بیماران دیابتی
  • زنان باردار و شیرده

به عنوان یک نمونه به این مورد اشاره کرد که در افراد دیابتی قند خون به صورت معمول بالا است. با مصرف قرص ­های چاقی و افزایش کورتون ناشی از آن قند خون بالاتر می ­رود. این افزایش قند خون ممکن است باعث آسیب به چشم ­ها، کبد و کلیه و عروق خونی شود.

در پایان می­ توان گفت که برای رسیدن به یک اندام ایده آل راه ­های متفاوتی وجود دارد. در هر مشکلی صبوری و مشورت با متخصص آن حیطه می­تواند راه گشای بهتری باشد. اگر بخواهیم در مدت زمان کوتاه به خواسته خود برسیم ممکن است دچار مشکلاتی شویم. گاهی مشکل ناشی از انتخاب اشتباه جزئی و قابل رفع است. گاهی نیز مشکل مورد نظر شدیدتر و غیرقابل جبران است. بنابراین بهتر است بی گدار به آب نزنیم و با تغذیه، ورزش اصولی و صبوری به هدف مورد نظر نزدیک شویم.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره عوارض قرص چاقی با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور ۹۰۹۹۰۷۲۹۳۸

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

نوشته های مشابه

‫۲ نظرها

  1. سلا روزتون بخیر من چند ماهه قرص سیپروهپتادین میخورم قرص چاقی نیست برای افزایش اشتها هست اگر اینم خیلی عوارض داره دیگه نخورم

    1. با سلام و وقت بخیر، این قرص هم مانند سایر داروها عوارض مختص به خود را دارا می باشد که برخی از این عوارض تقریبا در همه افرادی که این قرص را مصرف کرده اند، دیده شده است. عوارض شایع این قرص شامل: خواب آلودگی، سرگیجه، تاری دید، یبوست، خشکی دهان، خشکی بینی و گلو می باشد. در ضمن اگر مواردی مانند زخم معده، بارداری، مشکلات ادراری، آسم یا … دارید، از خوردن این قرص امتناع ورزید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن
پیج مشاوره دریافت مشاوره